negar ارسال شده در بهمن 30، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 30، 2013 http://noorportal.net/page-data/staticImages/92/3/16-31/2254.JPG مواد لازم: پاچین مرغ (یا هرچی که خودتون دوست دارین)= به میزان لازم پیاز خرد شده= ۲ عدد فلفل دلمه ای= ۱ عدد نمک فلفل و زعفرون= به میزان لازم سس مایونز و روغن زیتون از هر کدوم= ۲ قاشق غذاخوری ابلیمو= مقداری سیخ کباب حسینی= به تعداد لازم طرز تهیه: پیازارو خرد کنین و مرغارو بریزین داخلش و سس و روغن زیتون و ابلیمو و نمک و فلفل و زعفرون رو بهش اضافه کنین همراه با فلفل دلمه ای های خرد شده خوب مخلوط کنین بعد یه شب بزارین یخچال بمونه ته حسابی مزه دار بشه بعد سیخ کباب چوبی رو کمی تو آب خیس کنین مرغارو بکشین بهش و بهتر برای سهولت کار کف سینی فرو فویل بزارین و بعد سیخ کبابارو بزارین روش و بزارین تو فر با حرارت ۱۸۰ و روی جوجه ها کره بمالین وقتی پخته شد در نهایت گریل و روشن کنین تا روش کمی برشته بشه . این نکته یادم رفت بگم اون ابی که از پیازا و سسا و مرغا انداخته بدون پیاز و مخلفات بریزین کف سینی یا ظرف پیرکستون و بعد سیخارو بچنین روش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.