negar ارسال شده در بهمن 30، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 30، 2013 سلام به همه دوستانم در انجمن کام به کام تو این تاپیک قصد داریم اموزش انواع غذاها روتو یه تاپیک اما پست های جداگانه بزاریم امیدوارم لحظات زندگیتون همیشه به کام باشه http://www.jonbeshnet.ir/sites/default/files/styles/medium/public/media/image/1256_16792.jpg?itok=mti3YPir لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 30، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 30، 2013 http://noorportal.net/Page-Data/StaticImages/91/8/16-30/8120.JPG [TABLE=width: 100%, align: right] [TR] [TD] سمبوسه پنیر کودکان[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: td, align: justify]مواد لازم: پنیر سفت=1 لیوان مغز گردوی خرد شده=نصف لیوان نعناع خرد شده=به مقدار لازم نان لواش=به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا در ظرفی پنیر را با نعنای خرد شده و مغزگردو مخلوط می کنیم.سپس نان ها را مستطیل شکل از طول می بریم.سپس نان را به صورت سمبوسه در می آوریم و کمی از مواد را داخل سمبوسه می ریزیم.کمی آرد خمیر می کنیم و سمبوسه را می بندیم. و در روغن سرخ می کنیم. سمبوسه ها را در صافی می ریزیم تا روغن آن برود سپس سمبوسه ها را در عسل می زنیم تا تمام سطح سمبوسه به آن آغشته شود و در ظرف می چینیم.از این سمبوسه می توانیم برای صبحانه نیز استفاده کنیم. [/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 30، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 30، 2013 http://noorportal.net/Page-Data/StaticImages/91/8/16-30/8495.JPG [TABLE=width: 100%, align: right] [TR] [TD] ماهی حلوای شکم پر[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: td, align: justify]مواد لازم:ماهی حلوا= ۲ عدد سبزی ماهی= ۲۵۰ گرم پیاز =۱ عدد سیر =۵ حبه کشمش پلویی= 1/2 پیمانه خلال بادام= 1/2 پیمانه آرد= 1/2 پیمانه دارچین= 1/2 پیمانه زردچوبه= ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز =1/2 قاشق چایخوری روغن برای سرخ کردن= به میزان لازم طرز تهيه: پیاز را خرد کنید همراه روغن سرخ کنید تا طلایی شود و سبزی ماهی را نیز ۷ دقیقه تفت دهید. سیر را له کرده اضافه کرده همراه نیمی زردچوبه و فلفل قرمز و دارچین بیفزایید. کشمش پلویی را همراه خلال بادام به مواد اضافه کنید و تفت دهید و کنار بگذارید. شکم ماهی را باز کنید و در مخلوط مابقی زردچوبه و آرد بغلتانید و ۲ طرف آن را در روغن سرخ کنید. شکم ماهی را با مواد آماده پر کنید و در تابه را گذاشته و ۵ دقیقه اجازه دهید که ماهی مزه دار شود [/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 30، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 30، 2013 http://www.parsnaz.ir/user_files/L138367677491.jpg مواد لازم : برای دو نفر پیاز 1 کیلوگرم روغن مایع 3 تا 4 قاشق سوپخوری پنیر مخصوص پیتزا 200 گرم سس پیتزا 1 لیوان خمیر پیتزا 500 گرم پنیر مخصوص پیتزا - (این پنیر انواع مختلف دارد که در ایران به نام مارتا معروف است) طرز تهیه پیتزا پیاز: خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم می نمائیم ، کف ظرف متناسب با خمیر را که باید فلزی باشد چرب می نمائیم (بزرگی دایره ظرف بستگی به آن دارد که بخواهیم نان پیتزا تا چه حد نازک یا کلفت باشد اغلب از ظرف های آلمینیومی که به اندازه مختلف آماده فروش است استفاده می شود) خمیر را در ظرف می اندازیم و با دست آن را باز کرده سطح و دیواره ظرف را با خمیر می پوشانیم و دور آن را صاف و مرتب می کنیم . پیاز را به شکل خلال خرد می نمائیم روغن را در تابه مناسبی ریخته روی حرارت ملایم قرار می دهیم و پیاز را با روغن در حدی که پیاز کاملا نرم و طلائی شود سرخ می نمائیم ، سس پیتزا را مخلوط می کنیم و آن را به طور مساوی در دو ظرف می ریزیم ، پنیر را رنده کرده روی پیاز را با آن می پوشانیم. فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت و یا 175 درجه سانتیگراد گرم می نمائیم ، ظرف پیتزا پیاز را در کف فر قرار می دهیم به مدت 15 دقیقه می گذاریم ظرف کف فر بماند تا زیر خمیر کمی برشته شود بعد ظرف را روی آخرین پنجره فر به طرف بالا قرار می دهیم به مدت تقریبا 25 تا 30 دقیقه تا خمیر کاملا آب شده روی پیتزا طلایی شود . می توانید قبل از آنکه پیتزا را در فر بگذارید روی پیتزای پیاز را با گوجه فرنگی و پیاز تزئین نمایید. باید توجه داشت در صورتی که خمیر را نازکتر باز کرده ایم زمان کمتری برای طبخ باید در نظر گرفت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اسفند 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 2013 http://www.parsnaz.ir/user_files/L138178142826.jpg طبخ خوراک سیب زمینی با پنیر مواد لازم جهت تهیه خوراک سیب زمینی با پنیر : کره یک چهارم فنجان آرد یک چهارم فنجان شیر دو فنجان نمک نصف قاشق چای خوری پنیر پارمیسان یک فنجان خرده نان یک چهارم فنجان سیب زمینی پخته ، پوست کنده و قاچ شده 4 فنجان طرز تهیه ی خوراک سیب زمینی با پنیر: در یک ماهیتابه ، کره را آب کرده ، آرد را در آن هم بزنید تا صاف و یکدست شود . به تدریج شیر را به آن اضافه کنید ، روی حرارت هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود . آن را از روی حرارت برداشته و نمک و پنیر را به آن اضافه کنید . سیب زمینی ها را در سینی روغنی فر قرار داده ، روی آن خرده های نان را ریخته و مخلوط پنیر را روی آن بریزید . به مدت نیم ساعت با حرارت 350 درجه آن را در فر قرار دهید تا خوراک سیب زمینی بپزد . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اسفند 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 2013 http://www.parsnaz.ir/user_files/L138143421131.jpg خانم*های با چربی خون بالا هم حق دارند کوکو و کتلت بخورند البته، به شرط آنکه با کمترین روغن ممکن سرخ شود. کتلت تن ماهی پیشنهادی ما نیز همین شرایط را دارد زیرا بخش زیادی از مواد آن را ذرت و تن*ماهی تشکیل داده*اند و این مواد هم چربی کمی برای سرخ شدن نیاز دارند. علاوه بر این، با توجه به اینکه در این کتلت از تخم*مرغ استفاده نشده، نسبت به کتلت*های دیگر بسیار کم*چرب* است. ● مواد لازم برای ۳ نفر: - سیب*زمینی؛ ۳۰۰ گرم - دانه ذرت کنسروی؛ ۱۲۰ گرم - کنسرو تن*ماهی؛ یک عدد - جعفری خرد شده؛* ۲ قاشق سوپ*خوری سرپر - آرد سوخاری؛ یک پیمانه یا ۵۰ گرم - نمک و فلفل سیاه؛ به مقدار کافی ● روش پخت: ۱) ابتدا سیب*زمینی*ها را آب*پز کرده، پس از پوست کندن، با چنگال خوب له کنید. حالا کاسه*ای آماده کنید و سیب**زمینی*های له شده، تن*ماهی، ذرت و جعفری خرد شده را در آن بریزید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. ۲) در صورت نیاز، مایه کتلت را با نمک و فلفل سیاه طعم*دار کرده، شروع به آماده کردن کتلت*ها کنید. با این مقدار مواد، می*توانید ۸ عدد کتلت درست کنید. برای این منظور مقداری از مخلوط مایه کتلت را روی کف دست*تان به شکل دایره کوچک درآورده، پس از آغشته کردن به آرد*سوخاری، در تابه*ای حاوی روغن سرخ کنید؛ البته روغن را از پیش داغ کنید. وقتی یک*طرف کتلت*ها سرخ شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم سرخ شود. در پایان، کتلت*ها را با لیموترش و در صورت دلخواه با سبزیجات تازه سرو کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اسفند 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 2013 http://www.parsnaz.ir/user_files/L13810857327.jpg مواد لازم : بادمجان 250 گرم بیكینگ* پودر 1/4 قاشق چایخوری شیر نصف پیمانه روغن مایع دو قاشق سوپخوری آرد 1/4 پیمانه تخم* مرغ یك عدد ریحان خردشده یك قاشق سوپخوری طرز تهیه : بادمجان*ها را با پوست خرد كرده، نمك پاشیده تا یك*ساعت بماند بعد آنها را زیر آب گرفته در دستمال ریخته، فشار داده تا آب اضافه آنها گرفته شود، آن*گاه در روغن مایع بادمجان*ها را تفت داده و بگذارید سرد شود. سپس آرد و بیكینگ*پودر را با بادمجان*ها مخلوط كرده بعد شیر را كم*كم اضافه همراه تخم*مرغ، نمك، فلفل و ریحان خوب مخلوط كرده تا مایه كوكو آماده شود. در تابه*ای كه چرب كرده*اید به اندازه دو قاشق غذاخوری از مایه ریخته و هر دو روی آن را سرخ كنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اسفند 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 2013 http://www.parsnaz.ir/user_files/L138117353614.jpg طبخ ماهی فیله سوخاری ماهی از مواد غذایی ارزشمندی است که به والدین توصیه می*شود فرزندانشان را از همان سنین کم (البته بعد از ۲ سالگی) به خوردنش عادت دهند. البته در بسیاری از موارد با مقاومت کودک مواجه خواهند شد اما یکی از راه*حل*ها، تهیه سوخاری فیله*های بدون استخوان ماهی است زیرا یکی از دلایلی که بچه*ها از خوردن ماهی طفره می*روند ترس از تیغ*هایی است که احتمال دارد در گلوی آن*ها گیر کند. برای تهیه این سوخاری رعایت نکته*های ظریفی لازم است: ۱- یادتان باشد که هر ماهی*ای را برای سوخاری کردن به کار نبرید. ماهی*ها تنوع بسیاری دارند برخی برای تنوری کردن، برخی برای کبابی کردن، برخی حتی برای تهیه خورش و بعضی دیگر برای سوخاری کردن مناسب هستند، بنابراین فیله ماهی*هایی مانند حلوای سیاه، ماهی شیر و هامور را که برای این منظور بسیار مناسب هستند، انتخاب کنید. ۲- برای از بین بردن بوی زهم ماهی، استفاده از دو چاشنی را به شما توصیه می*کنم که البته جزو ارکان تهیه غذاهای دریایی هم محسوب می*شوند؛ سرکه و آب*لیموی تازه. ۳- ادویه مناسب تهیه ماهی زردچوبه است، بنابراین هرگز فراموش نکنید که این ادویه مغذی را در تهیه ماهی سوخاری به کار ببرید. ۴- اصولاً ماهی سرخ*شده احساس چرب*تری را در دهان ایجاد می*کند و باعث دل*زدگی بچه*ها می*شود. برای جلوگیری از ایجاد این احساس حتماً فیله*های سرخ*شده را روی دستمال کاغذی نسبتاً ضخیمی قرار دهید تا روغن*های اضافی آن گرفته شوند و سطح خشک و تردی به دست آید. کنار ماهی حتماً سیب*زمینی سرخ*شده یا نخودفرنگی قرار دهید زیرا بر اثر جویدن این دو ماده غذایی در دهان، خمیری به وجود می*آید که به تیغ*های کوچکی که احتمالاً با خوردن فیله ماهی به دهان وارد می*شوند، می*چسبند و مانع از این می*شوند که تیغ*ها راه گلو را خراش دهد ۵- حتماً می*پرسید چرا توصیه می*شود فیله*های ماهی با شیر آغشته شوند؟ شیر هم باعث مخلوط شدن راحت*تر مواد تشکیل دهنده مایه*ای می*شود که پوشاننده فیله*های ماهی هستند و هم از ترش کردن معده بعد از خوردن این فیله*ها جلوگیری خواهد کرد. ۶- در انتخاب آرد سوخاری سخت*گیر باشید و هرگز از آردهای سوخاری خارجی استفاده نکنید زیرا یا تاریخ مصرفشان گذشته یا این که از ابتدا برای تولیدشان از آردهای کهنه استفاده شده است. به جای مصرف این آردها، خمیر داخل نان*های حجیم بیات شده را بیرون بیاورید و خشک و پودر کنید. این آرد را بعد از الک کردن با ادویه طعم*دار کنید و برای سوخاری کردن ماهی این پودر سوخاری خانگی را به کار ببرید. ۷- کنار ماهی حتماً سیب*زمینی سرخ*شده یا نخودفرنگی قرار دهید زیرا بر اثر جویدن این دو ماده غذایی در دهان، خمیری به وجود می*آید که به تیغ*های کوچکی که احتمالاً با خوردن فیله ماهی به دهان وارد می*شوند، می*چسبند و مانع از این می*شوند که تیغ*ها راه گلو را خراش دهد یا باعث بروز درد و ناراحتی هنگام خوردن و بلعیدن این غذا شوند. ۸- هرگز در کنار ماهی گوجه*فرنگی خام و حلقه شده قرار ندهید زیرا تجربه نشان داده است این سبزی بر طعم ماهی غالب است و مانع درک طعم واقعی آن می*شود. به همین دلیل هر سبزی*ای هرچند مغذی باشد، در کنار ماهی قرار ندهید زیرا ممکن است طعمی خوشایند را با این منبع پروتئینی ایجاد نکند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اسفند 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 4، 2013 بال مرغ کارائیب خوشمزه http://www.irannaz.com/images/small/2013/10/3/Tasty-Caribbean-Chicken-Wings.jpg مواد لازم فلفل قرمز تند = ١ عدد سویا سس = ۴/١ فنجان عسل = ۴/١ فنجان شکر قهوه ای = ۴/١ فنجان شکر معمولی = ٢ ق س تخم رازیانه = ٢ ق چ فلفل سیاه = ١ ق س (در صورت دلخواه می توان مقدار آن را کم کرد) ادویه مخصوص کارائیب (allspice یا همان فلفل جامائیکایی) = ٢ ق س (در مورد طعم ادویه و جایگزین آن توضیح میدهم) آویشن = ٢ ق چ پودر زنجبیل = ١ ق چ سیر خرد شده = ۴ حبه پیازچه خرد شده = ۴ عدد سرکه سیب = ۴/١ فنجان آبلیمو = ۴/١ فنجان آب پرتقال = ۴/١ فنجان بال مرغ = ۵/٢ الی ٣ کیلو طرز تهیه: تمامی مواد را در مخلوط کن ریخته و خوب با هم مخلوط می کنیم قشنگ بهم بزنید تا قاطی شود. بعد ٣/١ ازمواد را برداشته و به کناری می گذاریم و بال های مرغ را با ٣/٢ باقی مانده از مواد خوب مخلوط کرده و در پلاستیک مخصوص غذا (می توان از زیپ کیپ هم استفاده کرد) ریخته و به مدت ۵ الی ۶ ساعت در یخچال می گذاریم. ٣/١ از موادی که نگه داشته ایم را روی حرارت گذاشته تا قوام پیدا کرده و غلیظ شود. بعد از ۶ ساعت بالها را از یخچال درآورده و از پلاستیک خارج می کنیم در سینی فر دو عدد کاغذ مخصوص فر گذاشته (کاغذ پوست) و بالها را بین آنها می چینیم و بعد سینی را در فری که از قبل با ٢٠٠ درجه سانتی گراد گرم شده است می گذاریم، ١۵ الی ۲۰ دقیقه زمان می دهیم و بعد سینی را از فر درآورده کاغذ دور مرغ ها را برداشته مابقی سسی را که گذاشتیم تا غلیظ شود روی مرغ ها می ریزیم و سینی را دوباره ١۵ الی ٢٠ دقیقه در فر می گذاریم . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اسفند 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 4، 2013 http://www.irannaz.com/images/small/2013/10/3/How-to-test-baking-and-olive-chicken.jpg نحوه ی پخت تست مرغ و زیتون مواد لازم : فیله مرغ (خردشده) : 4 تکه (600 گرم) نمك وفلفل / به مقدار لازم روغن مایع / به مقدار لازم سس مایونز : 1/4 پیمانه (41/5 گرم) روغن زیتون : 2 قاشق سوپ*خوری (30 میلی*لیتر) زیتون سبز (بدون هسته، خردشده) : 100 گرم نعناع (شسته و خردشده) : 1 قاشق سوپ*خوری (10 گرم) نان تست قهوه*ای (گریل یا تست شده) : 8 ورقه برگ کاسنی : 4 برگ روش تهیه : فیله*های مرغ را با مقداری نمك و فلفل مزه*دار كنید و در كمی روغن به مدت پنج دقیقه تفت دهید تا رنگش عوض شود.در ظرفی سس مایونز، روغن زیتون، زیتون، نعناع، نمك و فلفل را مخلوط کنید تا سسی یكنواخت بدست آید.سپس روی یك ورقه از نان را مقداری برگ كاسنی بچینید و روی آن فیله های مرغ را قرار دهید و سس را روی آن بریزید.بعد تكه دیگر نان را روی آن قرار دهید و سرو كنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اسفند 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 4، 2013 http://www.irannaz.com/images/small/2013/10/2/Chicken-Pizza-Recipe.jpg طرز تهیه پیتزا مرغ مواد لازم • 340 گرم سینه مرغ بی استخوان، خلالی • دو قاشق چایخوری روغن سرخ کردنی • یک عدد فلفل دلمه قرمز شیرین، خلالی • نصف یک عدد پیاز قرمز متوسط، خلالی • روغن • 280 گرم خمیر پیتزا • نصف پیمانه سس تاکو • نصف پیمانه پنیر چدار، رنده شده طرز تهیه 1. در یک تابه بزرگ، نوارهای باریک مرغ را در روغن داغ به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شود. از تابه خارج کنید. فلفل دلمه ای و پیاز را اضافه کنید. 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک شود. شعله را خاموش کنید. 2. سینی فر را چرب کنید. خمیر را باز کنید و داخل سینی بگذارید. 3. سس تاکو یا پیکانته روی خمیر بریزید. روی آن نیز مرغ و سبزیجات را بریزید. در آخر پنیر چدار بپاشید و به مدت 13 تا 18 دقیقه در فر با دمای 400 درجه فارنهایت قرار دهید تا خمیر طلایی و پنیر آب شود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اسفند 4، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 4، 2013 http://www.irannaz.com/images/small/2013/10/2/How-to-prepare-a-pan-with-vegetables-on-toast.jpg طرز تهیه سبزیجات تابه ای روی نان تست مواد لازم • 8 عدد نان تست • 120 گرم هویج کوچک و ترد، نصف شده از طول • 230 گرم قارچ خرد شده • 4 حبه سیر رنده شده • یک عدد پیاز قرمز کوچک • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون • 115 گرم پنیر بز • ریحان تازه (اختیاری) طرز تهیه 1. نان ها را روی سینی فر بچینید و کنار بگذارید و مرتب بچنید. 2. در تابه بزرگی، هویج، قارچ، سیر و پیاز را در روغن زیتون روی حرارت متوسط حدود 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا سبزیجات طلایی شوند. دو قاشق غذاخوری آب اضافه کنید، در تابه را بگذارید و اجازه دهید 5 دقیقه بجوشد تا سبزیجات ترد و نرم شوند. برای مزه دار شدن، نمک و فلفل اضافه کنید. 3. در این مرحله، نان های تست را یک تا دو دقیقه برشته کنید. روی آنها پنیر بز بمالید و یک تا دو دقیقه دیگر حرارت دهید تا پنیرها آب شوند. 4. برای سرو، سبزیجات را روی نان ها بریزید، روغن زیتون بریزید و با ریحان تازه تزئین کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اسفند 5، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 5، 2013 http://www.parsnaz.ir/user_files/L136929495048.jpg تهیه جوجه ایتالیایی مواد لازم : سس مایونز سه چهارم پیمانه پنیر پارمزان رنده شده یک دوم پیمانه پودر سیر سه چهارم قاشق چای خوری آرد سوخاری ایتالیایی سه چهارم پیمانه سینه مرغ، نصف شده دو عدد (چهار تکه) روش تهیه : _ دمای فر را روی 425 درجه فارنهایت تنظیم نمایید. _ سس مایونز و پنیر پارمزان و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید. _ آرد سوخاری را در ظرف جداگانه ای بریزید. _ تکه*های مرغ را ابتدا به ترکیب سس مایونز و سپس به آرد سوخاری آغشته نمایید. طوری که سس مایونز و سپس آرد، کاملاً اطراف مرغ را بپوشانند. _ آن*ها را داخل سینی فر بچینید و به مدت 20 دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا کاملاً سرخ و برشته و طلایی رنگ شوند. _ جوجه ایتالیایی برای یک پذیرایی بی نظیر آماده است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اسفند 7، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 7، 2013 http://www.parsnaz.ir/upload/47/0.832544001329644224_parsnaz_ir.jpg طرز درست کردن مرغ بریانی مواد لازم مرغ یك عدد پیاز یك عدد زعفران آب*كرده دو قاشق سوپخوری روغن مایع 300 گرم نمك و ادویه به میزان لازم مواد لازم برای تزئین فلفل دلمه*ای دو عدد هویج یك عدد گوجه *فرنگی دو عدد طرز تهیه ابتدا مرغ را شسته و در ظرفی قرار می*دهیم. دو لیوان آب را به مخلوط پیاز، نمك و زردچوبه اضافه می*كنیم و به مدت 50 دقیقه آن را می*پزیم. زمان پخت نباید بیش از حد باشد زیرا به هنگام سرخ نمودن، بافت گوشت آن از هم باز می*شود. پس از پخت، زعفران را روی مرغ می*ریزیم تا كاملا طلایی شود سپس آن را سرخ می*كنیم. مرغ سرخ شده را داخل دیس قرار می*دهیم و با هویج، گوجه*فرنگی و فلفل دلمه*ای تزئین می*كنیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SaHaR ارسال شده در اسفند 22، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 22، 2013 http://www.iroonionline.com/uploadcenter/images/t1nrvhz4npeognun06r4.jpg ماقوت (دسر یزدی) این دسر .خیلی ساده هست و در عین حال خوشمزه .ریشه اون یزدی هست ومزه آن هم مشابه فالوده یزدی هست که با فالوده شیرازی کاملا متفاونت هست مواد لازم : نشاسته :یک لیوان آب :۹ لیوان شربت وگلاب به میزان لازم خلال پسته وبادام :برای تزیین مواد لازم برای درست کردن شربت : شکر :یک واحد آب :نصف واحد طرز تهیه : ابتدا هشت لیوان آب را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاد. نشاسته را با یک لیوان آب سردخوب مخلوط می کنیم تا کاملا نشاسته در آب حل بشه . وقتی آب به جوش اومد نشاسته حل شده را به آرومی در آب می ریزیم ومرتب هم می زنیم تا نشاسته گلوله گلوله نشه حدود ده دقیقه باید روی حرارت کاملا بجوشه تا بوی خامی نشاسته از بین بره .در این حین باید مرتب به هم بزنیم تا ته نگیره.وغلظت آن مشابه تصویر بشه . حالا نشاسته قوام یافته را در کاسه های متوسط می ریزیم ودر یخچال می گذاریم تا کاملا ببنده وسفت بشه . این دسر در اصل با شیره نبات خورده می شه .ولی شیره نبات همیشه در دسترس نیست ومی تونید آن را با شربت ویا عسل میل کنید . برای تهیه شربت،شکر وآب را با هم مخلوط می کنیم وروی شعله حرارت می گذاریم تا قوام بیاد .وکنار می گذاریم تا کاملا سرد بشه . اگر هم دوست داشتید با عسل میل کنید یک قاشق عسل ویک قاشق گلاب را روی بخار کتری قرار می دهیم تا کمی نرم بشه . در آخر موقع سرو به مقدار دلخواه شیره وکمی گلاب ویا مخلوط عسل وگلاب را روی ماقوت می ریزیم ومی تونیم با خلال مغز پسته وبادام آن را تزیین کنیم .وبه این صورت با قاشق میل می کنید .باور کنید خیلی خوشمزه هست . http://www.iroonionline.com/uploadcenter/images/w2j5b2azj8zpn7fqdfwa.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در اسفند 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 27، 2013 [h=1]اسنک*[/h] خوردن اسنک در میان وعده های اصلی غذا باعث می شود تا فرد خیلی گرسنگی را احساس نکند و وقتی پشت میز می نشیند از فرط گرسنگی غذای زیادی نخورد که بعدش هم نتواند تکان بخورد. برترین ها: خوردن اسنک در میان وعده های اصلی غذا باعث می شود تا فرد خیلی گرسنگی را احساس نکند و وقتی پشت میز می نشیند از فرط گرسنگی غذای زیادی نخورد که بعدش هم نتواند تکان بخورد. اما نوع میان*وعده ای که انتخاب می کنید نیز مهم است. به همین دلیل، ما در اینجا هفت نوع اسنک خوشمزه، سالم و مقوی را برایتان آموزش داده ایم. امید که موردپسند واقع شوند. سالمون دودی با تُست شوید و موسیر • تعداد: 20 عدد مواد لازم • 280 گرم ورقه های نازک ماهی سالمون دودی • دو قالب کره • یک قاشق غذاخوری پوست لیموترش • 31.5 قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه • نصف پیمانه موسیر تا پیازچه تازه خرد شده • یک قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده • 1.5 قاشق غذاخوری سس خردل • نصف قاشق چایخوری نمک • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه • یک عدد نان باگت بزرگ http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/9/16/227093_145.jpg طرز تهیه 1. فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. نان* باگت را با ورقه های نازک 6 میلی*متری برش دهید. سپس آنها را روی سینی فر بچینید و به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر بپزید تا کاملا برشته و طلایی شوند. سپس از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند. 2. کره، پوست لیمو، موسیر (یا پیازچه)، خردل، شوید، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه با یکدیگر مخلوط کنید و خوب هم بزنید. روی آنها را بپوشانید و در یخچال قرار دهید. البته پیش از مصرف باید آن را چند دقیقه ای در دمای اتاق قرار دهید. 3. برای سرو این اسنک، یک لایه ضخیم از مخلوط کره را روی نان ها بمالید و روی آن، یک ورقه سالمون دودی بگذارید. آنها را به زیبایی در ظرف بچینید و سرو کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در اسفند 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 27، 2013 گواکامولی نخودسبز با گشنیز، زنجبیل و لیموترش گواكامولى* نوعی خمير يا سس* ساخته* شده* از آواكادوى له* شده* و ادويه*جات* است كه* به*عنوان* چاشنى* سالاد و غيره* مصرف* مى*شود. • تعداد: 4 نفر مواد لازم • یک پیمانه نخودفرنگی • یک دسته گشنیز تازه • یک عدد زنجبیل تازه رنده شده • یک عدد لیموترش • دو عدد آووکادو • یک حبه سیر درشت • نمک و فلفل سیاه http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/9/16/227094_409.jpg طرز تهیه 1. نخود فرنگی، زنجبیل و سیر را در غذاساز بریزید تا پوره شوند. 2. پوست آووکادوها را بگیرید، هسته آنها را خارج و آنها را خرد کنید. سپس به همراه بقیه مواد، داخل غذاساز بریزید. تا زمانی هم بزنید که به غلظت و شکل دلخواه برسند. 3. این دیپ را با چیپس تورتیلا شیرین میل می کنند. اما چون در ایران این چیپس را نداریم با چیپس ذرت آن را میل کنید. نخودهای برشته و دودی • تعداد: 4 نفر مواد لازم • دو قوطی کنسرو نخود آبگوشتی • یک پیمانه روغن زیتون • یک قاشق غذاخوری پوست لیموترش رنده شده • یک قاشق غذاخوری پاپریکا دودی • یک ساقه آویشن تازه • نصف قاشق چایخوری نمک • 4 حبه سیر خرد شده http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/9/16/227095_976.jpg طرز تهیه 1. کنسرو نخودها را آبکش کنید و آنها را روی دستمال حوله ای بچینید تا آب آنها کاملا گرفته و خشک شوند. اگر یک روز قبل این کار را انجام دهید بهتر است. 2. روغن را داخل تابه بریزید و اجازه دهید کاملا داغ شود. نخود، آویشن و پوست لیموترش را با هم داخل روغن داغ بریزد و 5 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند و کمی پف کنند. 3. آنها را از روغن بکشید و روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافه آنها گرفته شود. سپس سیرها را داخل تابه تفت دهید تا طلایی شوند. 4. سیر را روی نخودها بریزید. در آخر نیز پاپریکای دودی و نمک اضافه کنید. این اسنک را باید گرم سرو کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در اسفند 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 27، 2013 بادام بوداده • تعداد: 6 تا 8 نفر مواد لازم • 450 گرم مغزبادام • 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون • یک قاشق غذاخوری نمک • یک قاشق چایخوری شکر http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/9/16/227096_602.jpg طرز تهیه 1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. داخل یک کاسه بزرگ، بادام، روغن زیتون، نمک و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آنها را به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا برشته شوند. 2. از فر خارج و پس از خنک شدن سرو کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در اسفند 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 27، 2013 گردو با طعم مریم*گلی مواد لازم • دو قاشق غذاخوری کره • 1.5 قاشق غذاخوری مریم*گلی خرد شده • 5 پیمانه گردو • یک عدد سفیده تخم*مرغ، هم*زده • یک قاشق غذاخوری شیره افرا • ¾ پیمانه شکر سفید • ¼ پیمانه شکر قهوه*ای • نمک دریایی http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/9/16/227097_465.jpg طرز تهیه 1. در یک تابه متوسط، کره را آب کنید. مریم*گلی خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا عطر آن خارج شود. 2. در یک کاسه بزرگ، سفیده تخم*مرغ را خوب هم بزنید. گردوها را به آن اضافه و حسابی با هم مخلوط کنید. شیره افرا و کره را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر شکر را اضافه کنید. 3. فر را با دمای 300 درجه فارنهایت روشن کنید. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. گردوها را روی کاغذ روغنی بریزید. روی همه آنها نمک دریایی بپاشید و به مدت 30 دقیقه در فر بپزید. البته هر 10 دقیقه یک بار آنها را هم بزنید تا همه طرف گردوها یکدست طلایی شوند. 4. از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در اسفند 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 27، 2013 خمیر زیتون و انجیر • تعداد: 8 نفر مواد لازم • 112 گرم انجیر خشک • نصف پیمانه زیتون • نصف پیمانه زیتون درشت با مغز فلفل • 2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون • یک قاشق چایخوری رزماری تازه خرد شده • یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/9/16/227098_579.jpg طرز تهیه 1. زیتون و انجیرها را به خوبی ریز و خرد کنید. می توانید آنها را در دستگاه غذاساز یا مخلوط کن بریزید تا حسابی ریز شوند. 2. رزماری، سرکه بالزامیک و روغن زیتون را به مواد اضافه کنید. 3. این دیپ را می توانید با کراکر یا چیپس نوش جان کنید. اگر پنیر بز دوست داشته باشید نیز می توانید به همراه پنیر بز آن را میل کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در اسفند 27، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 27، 2013 دیپ لوبیا سفید با سبزیجات تازه • تعداد: 4 نفر مواد لازم • دو پیمانه لوبیا سفید • یک حبه سیر رنده شده • 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون • یک قاشق غذاخوری رزماری تازه خرد شده • دو قاشق چایخوری آویشن تازه • یک قاشق چایخوری نمک دریایی • فلفل سیاه • دو قاشق غذاخوری آب لیموترش • 3 قاشق غذاخوری جعفری تازه http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/9/16/227099_268.jpg طرز تهیه 1. در یک تابه متوسط، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را گرم کنید و سیر را دو دقیقه داخل آن تفت دهید. سپس لوبیا سفید پخته شده، رزماری و آویشن را اضافه کنید. 4 تا 5 دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر سیر بلند شود. 2. مخلوط لوبیا را داخل غذاساز بریزید، نمک، فلفل، لیمو و باقی مانده روغن زیتون را اضافه کنید. آنها را کاملا پوره کنید تا مایه خامه مانند و نرم به دست بیاید. 3. جعفری تازه را به مخلوط اضافه کنید و برای سرو، کمی روغن اضافه کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.