BAHAREH ارسال شده در بهمن 30، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 30، 2013 (ویرایش شده) http://dl.combecom.com/Image/CBC/HOTCHAIR.png صندلي داغ شماره 2 با حضور *ZARSA* لطفا قبل از شركت در صندلي داغ قوانين صندلي داغ را به صورت كامل مطالعه كنيد و از حاشيه بپرهيزيد! قوانين و اعلام آمادگي براي شركت در صندلي داغ! توجه داشته باشيد دوستان پست بعد از مجري برنامه رو مهمان ميگذاره و بعد مجري برنامه! پس از اون ميتونيد شما سوالاتتون رو مطرح كنيد! -کسی جز مهمان برنامه حق نقل قول ندارد. -از مطرح نمودن سوالهای بي معني و بي محتوا خودداری کنید . **سوالات شما نشانه شخصیت شماست!!** نام:زرسا نام كاربري:*ZARSA* تاريخ تولد:31 شهريور 1369 محل سكونت:همدان تحصيلات:كارشناس معماري شغل: طراح محیط و منظر سمت در سايت:مدير انجمن نظر زرسا راجع به كاربران و سايت كام به كام: صمیمی ترین محیط رو بین بچه های این انجمن دیدم و سایت هم به لطف کاربرای خوب روز به روز پیشرفت میکنه زرسا عزيز اميدوارم صندلي داغ به ياد ماندني داشته باشيد با آرزوي توفيق بهاره مجري صندلي داغ ویرایش شده بهمن 30، 2013 توسط BAHAREH 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در بهمن 30، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 30، 2013 سلام خسته نباشی خانم گل زرسای عزیز و باتشکر از بهاره جان نظرت درمورد کام به کام چیه؟ بهترین دوستت تو انجمن؟ رازهاتو بیشتر به کی میگی بیرون از اینجا خانواده یعنی چی؟ مامانی هستی یا بابایی؟ رنگ مورد علاقه ؟ تو دوران تحصیل تنبیه شدی؟ یه خاطره از دوران تحصیل بگو از سوسک بیشتر میترسی یا مارمولک؟ چه غذایی رو بهتر بلدی درست کنی؟ اولین خاطره از غذادرست کردنت رو بگو الان که اومدی صندلی داغ چه حسی داری؟ یه انتقادیه پیشنهاد برا نگار فعلا کافیه باز میام چندتا سوال شد؟:caculate:cbc:caculate:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ZARSA ارسال شده در بهمن 30، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 30، 2013 به نام خدا سلام و درود خدمت دوستای گل کام به کام خسته نباشید ممنون از بهاره عزیزم و همچنین دوستای خوبم:a (7):cbc مثل اینکه قراره من بشینم رو صندلی و بسوزم:nw (11):cbc امیدوارم سوال و جوابای خوبی توی صندلی داغم گفته بشه امیدوارم سایت خوبمون روز به روز با همین روند به پیشرفتش ادامه بده موفق و شاد باشید:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:poppysmileyf:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
BAHAREH ارسال شده در بهمن 30، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 30، 2013 سلام به زرساي عزيز.خوبي خانم گل؟ اميدوارم هميشه موفق باشي گرچه قرار بر اين هست بعد پست ابتدايي شما پست بگذارين و بعد بنده و سپس سوالات آغاز بشه! شايد دليلش رفتن شما و بعد رفتن من شد! نگار و بنيامين عزيز گويا طاقت نياوردن و سوالاتشون رو مطرح كردن!!!! خب بگذريم ............................................................. خوبید خانم مدير؟ چرا مدير انجمن؟پيشنهاد چه كسي بود؟ رشته مورد علاقتون رو انتخاب كردين؟كدام دانشگاه بودين؟ دانشگاه ازاد یا سراسری؟ یه کمی از خودتون برامون بگید.. قد؟وزن؟رنگ چشم؟رنگ مو؟گروه خونی؟ مديريت سخته شده خسته بشید؟زده بشید؟ مدریت در نت باعث نشده از کارهای روزانتون عقب بمونید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
BAHAREH ارسال شده در بهمن 30، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 30، 2013 نظرتون رو راجع به دوستان بگين: ali402: benyamin: combecom.com: bahareh: *zarsa*: negar: javad: hojjat: sahar2002: bita: ياس: بنفشه صبح: laya: pegah: melodi: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
BAHAREH ارسال شده در بهمن 30، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 30، 2013 خانواده چند نفری هستید؟فرزند چندم هستید؟ ماشین دارید؟چی هست؟ اسان گیر هستید یا سخت گیر؟ برخوردتون با ادمی ک هر دلیلی براش میاری قانع نمیشه چیه؟ مذهبی هستید؟از اعتقاداتتون بگید رابطتون با والدین چطوریاست؟ سفرهای خارجی داشتید؟به کجاها؟ با علاقه به رشته ی معماري رفتید یا همینطوری؟ رتبه کنکورتون(سراسری) یادتون هست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در بهمن 30، 2013 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 30، 2013 کدام شاعر ایرانی را دوست داری ؟ کدام بازیگر زن ایرانی را دوست داری ؟ کدام بازیگر مرد ایرانی را دوست داری؟ کدام فیلم ایرانی را دوست داری؟ کدام کارتون را دوست داری؟ هیچ کدام استفاده نکن حتما باید یکی از دو مورد را جواب دهید -ابی یا قرمز ؟ -روز یا شب ؟ -5 شنبه یا شنبه ؟ -هواپیما یا قطار ؟ -اتوبوس یا تاکسی ؟ -بادام یا گردو ؟ -پراید یا بی ام و ؟ -ماکارانی یا املت ؟ -مثبت یا منفی؟ -ریاضی یا زیست ؟ -عربی یا انگلیسی ؟ -رستم یا جومونگ ؟ -فرهاد یا خسرو ؟ -محرم یا ایام فاطمیه ؟ -کریسمس یا نوروز ؟ -مداد یا خودکار ؟ -میز اول یا میز اخر ؟ -قلوه یا جیگر ؟ -ساندویج سرد یا گرم ؟ -سس قرمز یا سفید ؟ -سیرابی یا کله پاچه ؟ -پارک یا باغ وحش ؟ -سینما یا استخر ؟ -سیگار یا قلیون ؟ -پاییز یا بهار ؟ -هخامنشیان یا صفویه ؟ -نماز یا روزه ؟ -سرما خوردگی یا دندان درد ؟ -تاسوعا یا عاشورا ؟ -جوک یا معما ؟ -دبیرستان یا دانشگاه ؟ -پلیس یا داور ؟ -کیف پول یا ارایش ؟ -بانک ملی یا ملت ؟ -عروسی یا ختم ؟ -قبرستان یا شهر بازی ؟ -درخت موز یا خربزه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ZARSA ارسال شده در بهمن 30، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 30، 2013 سلام خسته نباشی خانم گل زرسای عزیز سلام نگار بانو ممنون سلالمت باشی و باتشکر از بهاره جان نظرت درمورد کام به کام چیه؟ صمیمی ترین و آروم ترین انجمنی که تا به حال دیدم بهترین دوستت تو انجمن؟ علی 402 رازهاتو بیشتر به کی میگی بیرون از اینجا یه دوست خیلی صمیمی خانواده یعنی چی؟ خانواده یعنی آرامشی که کنار مادر و پدرم دارم مامانی هستی یا بابایی؟ خب با هردو صمیمی هستم ولی فکر کنم مامانی بیشتر رنگ مورد علاقه ؟ آبی تو دوران تحصیل تنبیه شدی؟ آره زیاد... شیطون بودم از کلاسم پرتم میکردن بیرون:iranbb_bandari:cbc یه خاطره از دوران تحصیل بگو امتحانای ترم دوم با دوستم جلوی در مدرسه درس میخوندیم یه پسره اومد اذیتمون کرد ما هم کلی بهش سنگ زدیم و اذیتش کردیم یه دفعه افتاد پشت سرمون. از ما فرار از اون دنبال کردن ما:ph34r-smiley:cbc اومد پشت سرمون تو مدرسه. ما جیغ زدیم رفتیم تو دستشویی درو از پشت قفل کردیم اونم موند پشت در دستشویی و فحش داد بهمون. دیگه مستخدمبه دادمون رسید :iranbb_bandari:cbc از سوسک بیشتر میترسی یا مارمولک؟ مارمولک چه غذایی رو بهتر بلدی درست کنی؟ قورمه سبزی اولین خاطره از غذادرست کردنت رو بگو خونه مادر بزرگم بودم میخواستم آبگوشت درست کنم خودمم تنها بودم ولی 6 نفر میخواستن از آبگوشته بخورن. اینقدر زنگ زدم به مامانم که چه جور درست میشه عصبیش کردم وقتی اومد اونجا میخواست سرمو ببره اینقدر عصبانی بود ولی وقتی یه قاشق ازش خورد اخماش باز شد گفت نهههههههه ترشی نخوری یه چیزی میشی:4chsmu1:cbc:smilie_girl_101:cbc الان که اومدی صندلی داغ چه حسی داری؟ کلا از سوال و جواب خوشم میاد. حس میکنم تو مجلس خواستگاریم:smilie_girl_101:cbc:girl_blush2:cbc یه انتقادیه پیشنهاد برا نگار کوچیکتر از این حرفام که انتقاد کنم بانو... برامون از دستپخت های خودت هم عکس بذار و آموزش بده فعلا کافیه باز میام ممنونم بانو... خسته نباشی چندتا سوال شد؟:caculate:cbc:caculate:cbc :n2013: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در بهمن 30، 2013 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 30، 2013 سوالات این مسابقه به شرح زیر میباشد : پاسخ بده به این سوالات جوابش وقتی جواب دادی تو سوال بعدیش میگذارم 1-جنگ 100 ساله چند سال طول کشید؟ الف-116 سال ب-99 سال ج-100 سال د- 150 سال 2-کلاه پانامایی در کدام کشور ساخته میشود؟ الف-برزیل ب-شیلی ج-پاناما د-اکوادور 3-مردم روسیه در کدام ماه انقلاب اکتبر را جشن میگیرند؟ الف-ژانویه ب-سپتامبر ج-اکتبر د-نوامبر 4-کدام یک از این اسامی اسم کوچک شاه جورج پنجم بود؟ الف-ادر ب-البرت ج-جورج د-مانویل 5-نام اصلی جزایر قناری واقع در اقیانوس ارام از چه منبعی گرفته شده است؟ الف-قناری ب-کانگرو ج-توله سگ د-موش صحرایی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در بهمن 30، 2013 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 30، 2013 در موضوعات دیگر رنگ مورد علاقه ؟ ماشین مورد علاقه ؟ درس مورد علاقه ؟ شغل مورد علاقه در دوران کودکی ؟ شهر مورد علاقه ؟ آب و هوای مورد علاقه ؟ کشور مورد علاقه ؟ اسم پسر مورد علاقه ؟ اسم دختر مورد علاقه ؟ گل مورد علاقه ؟ باشگاه فوتبالی مورد علاقه ؟ غذای ایرانی مورد علاقه ؟ حیوان مورد علاقه ؟ ورزش مورد علاقه ؟ سرگرمی مورد علاقه ؟ سایت مورد علاقه ( به جز کام به کام ) شکلک مورد علاقه ؟ موبایل مورد علاقه ؟ سیم کارت مورد علاقه ؟ نوشیدنی مورد علاقه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در بهمن 30، 2013 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 30، 2013 موضوع سوالات بنده در مورد کام به کام هست خوب بریم سر سوالات بنده اولین باری که اومدی تو کام به کام چه فکری داشتی ؟ کام به کام را اگر بخوای بهش نمره بدی چند میدی ؟ کام به کام را تو یک 4 کلمه توصیف کن ! به نظرت کام به کام موفق میشه ؟ ایا در ادامه راه سایت، کام به کام را همراهی می کنی ؟ یک پیشنهاد در مورد کام به کام بده ! یک انتقاد هم نیز در مورده کام به کام بکن ! بهترین پستی که در کام به کام ارسال شد چه بود ؟ بدترین پستی که در کام به کام ارسال شد چه بود ؟ با نظر من موافقی در مورد برداشتن چت باکس ؟اگر نه چرا ؟ به نظرت بهترین راه برای جذب کاربر چیست ؟ چه نوع سایت هایی برای تبلیغات موثر تر هستند ؟ از قالب سایت راضی هستی ؟ سایت چه امکاناتی کم دارد ؟ ایا تولبار کام به کام را دانلود کردی ؟ ازش استفاده هم می کنی ؟ بهترین انجمن تو کام به کام به نظر شما کدام انجمن هست ؟ چرا ؟ صندلی داغ به کام لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ZARSA ارسال شده در بهمن 30، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 30، 2013 سلام خوبی ؟ خسته نباشی سلام ممنونم سلامت باشی سوالات سری اول موضوع سوالات بنده در مورد کام به کام هست خوب بریم سر سوالات بنده اولین باری که اومدی تو کام به کام چه فکری داشتی ؟ فکر میکردم میام ثبت نام میکنم و میرم و پشت سرمو نگاه نمیکنم:smilie_girl_101:cbc کام به کام را اگر بخوای بهش نمره بدی چند میدی ؟ 18 کام به کام را تو یک 4 کلمه توصیف کن ! جمع صمیمی منظم تخصصی به نظرت کام به کام موفق میشه ؟ صد در صد. شک ندارم ایا در ادامه راه سایت، کام به کام را همراهی می کنی ؟ تا هرجا توان و وقتش باشه حتما یک پیشنهاد در مورد کام به کام بده ! سرپرست و ناظم سایت بیشتر در انجمن حضور داشته باشن یک انتقاد هم نیز در مورده کام به کام بکن ! انتقادی ندارم... البته فعلا:4chsmu1:cbc بهترین پستی که در کام به کام ارسال شد چه بود ؟ صندلی داغ بدترین پستی که در کام به کام ارسال شد چه بود ؟ از نظر محتواش تحت تاثیر قرار گرفتم http://www.combecom.com/f144/%d8%b1%d8%a7%d8%a8%d8%b7%d9%87-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%ae%d8%aa%d8%b1-%d8%ac%d9%88%d8%a7%d9%86-%d8%af%d8%b1-%da%a9%d8%b1%d8%ac%d8%9b-%db%b4-%d8%a7%d8%b9%d8%af%d8%a7%d9%85%db%8c-%d8%a8%d8%b1-%d8%ac%d8%a7%db%8c-%da%af%d8%b0%d8%a7%d8%b4%d8%aa-935/ با نظر من موافقی در مورد برداشتن چت باکس ؟اگر نه چرا ؟ موافقم شدیییییییییییید:4chsmu1:cbc به نظرت بهترین راه برای جذب کاربر چیست ؟ تبلیغ در وبلاگ ها وسایت های معروف چه نوع سایت هایی برای تبلیغات موثر تر هستند ؟ سایت های آپلود فیلم و عکس از قالب سایت راضی هستی ؟ عالیه. خصوصا رنگش سایت چه امکاناتی کم دارد ؟ همه چیز به کامه فقط آپلود سنتر اضافه بشه ایا تولبار کام به کام را دانلود کردی ؟ ازش استفاده هم می کنی ؟ بله خیلی وقته دانلود کردم گاهی از روی کنجکاوی ازش استفاده میکنم بهترین انجمن تو کام به کام به نظر شما کدام انجمن هست ؟ چرا ؟ انجمن معماری چون پستای خوبی داره مدیرشم هستم:4chsmu1:cbc صندلی داغ به کام ممنون از حضورت:n2013: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ZARSA ارسال شده در بهمن 30، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 30، 2013 سلام به زرساي عزيز.خوبي خانم گل؟ (سلام عزیزم ممنونم سلامت باشی ) اميدوارم هميشه موفق باشي گرچه قرار بر اين هست بعد پست ابتدايي شما پست بگذارين و بعد بنده و سپس سوالات آغاز بشه! شايد دليلش رفتن شما و بعد رفتن من شد! نگار و بنيامين عزيز گويا طاقت نياوردن و سوالاتشون رو مطرح كردن!!!! خب بگذريم ............................................................. خوبید خانم مدير؟ مدیر خودتی:4chsmu1:cbc ممنون خوب شکر خدا چرا مدير انجمن؟پيشنهاد چه كسي بود؟ اول مدیر تالار بودم بعد بنیامین پیشنهاد مدیریت انجمن رو داد رشته مورد علاقتون رو انتخاب كردين؟كدام دانشگاه بودين؟ بله. دانشگاه همدان دانشگاه ازاد یا سراسری؟ آزاد یه کمی از خودتون برامون بگید.. یه دختر شیطون و شلوغم و در عین حال تنها... عاشق کارم هستم. رابطه خوبی با آدما برقرار میکنم. سعی میکنم مثبت نگر باشم ولی شدیدا حساسم قد؟وزن؟رنگ چشم؟رنگ مو؟گروه خونی؟ قد 171 وزن 53 رنگ چشم هم خاکستری هم قهوه ای( مرتب تغییر میکنه):4chsmu1:cbc رنگ مو خرمایی گروه خونی O+ مديريت سخته شده خسته بشید؟زده بشید؟ سخت که هست ولی زده نشدم اتفاقا روز به روز علاقه مند تر میشم مدریت در نت باعث نشده از کارهای روزانتون عقب بمونید؟ نه سعی میکنم بعد کارهای مهم روزانم بیام انجمن :poppysmileyf:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ZARSA ارسال شده در بهمن 30، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 30، 2013 نظرتون رو راجع به دوستان بگين: ali402: دوست قدیمی و با معرفت و تک benyamin: مدیر با لیاقت combecom.com: مدیر کم پیدا:ph34r-smiley:cbc و البته پنهان bahareh: یه دختر با فهم و شعور و با متانت *zarsa*: شیطون و گاهی بدجنس:iranbb_bandari:cbc negar: دختر با محبت و مهربون javad: کم پیدا ولی مفید hojjat: همپای روزای بی قراریم. آخر معرفت sahar2002: مهربونی و معرفت ازش میچکه:4chsmu1:cbc bita: احساساتی (البته بخاطر پستهاشون گفتم) ياس: خونگرم، با محبت و همدم خوب بنفشه صبح: با معرفت و نمونه laya: تکی بخدا:airkiss:cbc pegah: خیلی کم پیداست. melodi: ایشونم نمیاد :a (1):cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ZARSA ارسال شده در بهمن 30، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 30، 2013 خانواده چند نفری هستید؟فرزند چندم هستید؟ 4 نفری البته الان دیگه 3 نفری... بچه آخرم ماشین دارید؟چی هست؟ سمند دارم اسان گیر هستید یا سخت گیر؟ شدیدا آسان میگیرم همه چیز رو برخوردتون با ادمی ک هر دلیلی براش میاری قانع نمیشه چیه؟ میگم باشه هرچی تو میگی فقط لطفا ساکت شو دیگه صداتو نشنوم مذهبی هستید؟از اعتقاداتتون بگید در حد معمولی... من موقع گرفتاری به خدا متوسل میشم نه با ائمه. کلا با تفکراتم جور در نمیاد که مثلا مردم شفای بیمارشون رو از خدا نمیخوان بعد میرن به ائمه متوسل میشن. من ائمه رو بخاطر چیزای دیگشون میخوام نه برای رفع گرفتاریم. به نذر هم اعتقادی ندارم....فعلا اینا کافیه رابطتون با والدین چطوریاست؟ عالیه. با هردوشون رفیقم سفرهای خارجی داشتید؟به کجاها؟ یه بار ارمنستان رفتم با علاقه به رشته ی معماري رفتید یا همینطوری؟ خیلی این رشته رو دوست داشتم رتبه کنکورتون(سراسری) یادتون هست؟ دقیق که نه ولی فکر کنم حدودا 9 هزار بود:girl_blush2:cbc :a (7):cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ZARSA ارسال شده در بهمن 30، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 30، 2013 کدام شاعر ایرانی را دوست داری ؟ احمد شاملو کدام بازیگر زن ایرانی را دوست داری ؟ لیلا حاتمی کدام بازیگر مرد ایرانی را دوست داری؟ شهاب حسینی کدام فیلم ایرانی را دوست داری؟ سوپراستار کدام کارتون را دوست داری؟ عصر یخبندان:4chsmu1:cbc هیچ کدام استفاده نکن حتما باید یکی از دو مورد را جواب دهید -ابی یا قرمز ؟ آبی -روز یا شب ؟ شب -5 شنبه یا شنبه ؟ 5 شنبه -هواپیما یا قطار ؟ قطار -اتوبوس یا تاکسی ؟ تاکسی -بادام یا گردو ؟ گردو -پراید یا بی ام و ؟ بی ام و -ماکارانی یا املت ؟ ماکارانی -مثبت یا منفی؟ مثبت -ریاضی یا زیست ؟ ریاضی -عربی یا انگلیسی ؟ انگلیسی -رستم یا جومونگ ؟ جومونگ -فرهاد یا خسرو ؟ فرهاد -محرم یا ایام فاطمیه ؟ محرم -کریسمس یا نوروز ؟ نوروز -مداد یا خودکار ؟ خودکار -میز اول یا میز اخر ؟ میز آخر -قلوه یا جیگر ؟ جیگر -ساندویج سرد یا گرم ؟ گرم -سس قرمز یا سفید ؟ سفید -سیرابی یا کله پاچه ؟ کله پاچه -پارک یا باغ وحش ؟ پارک -سینما یا استخر ؟ سینما -سیگار یا قلیون ؟ سیگار -پاییز یا بهار ؟ پاییز -هخامنشیان یا صفویه ؟ صفویه -نماز یا روزه ؟ نماز -سرما خوردگی یا دندان درد ؟ سرماخوردگی -تاسوعا یا عاشورا ؟ تاسوعا -جوک یا معما ؟ جوک -دبیرستان یا دانشگاه ؟ دانشگاه -پلیس یا داور ؟ داور -کیف پول یا ارایش ؟ کیف پول -بانک ملی یا ملت ؟ ملی -عروسی یا ختم ؟ عروسی -قبرستان یا شهر بازی ؟ شهربازی -درخت موز یا خربزه ؟ موز :a (1):cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ZARSA ارسال شده در بهمن 30، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 30، 2013 سوالات این مسابقه به شرح زیر میباشد : پاسخ بده به این سوالات جوابش وقتی جواب دادی تو سوال بعدیش میگذارم 1-جنگ 100 ساله چند سال طول کشید؟ الف-116 سال ب-99 سال ج-100 سال د- 150 سال 100 سال 2-کلاه پانامایی در کدام کشور ساخته میشود؟ الف-برزیل ب-شیلی ج-پاناما د-اکوادور پاناما 3-مردم روسیه در کدام ماه انقلاب اکتبر را جشن میگیرند؟ الف-ژانویه ب-سپتامبر ج-اکتبر د-نوامبر اینو میدونستم نوامبر:4chsmu1:cbc 4-کدام یک از این اسامی اسم کوچک شاه جورج پنجم بود؟ الف-ادر ب-البرت ج-جورج د-مانویل جورج 5-نام اصلی جزایر قناری واقع در اقیانوس ارام از چه منبعی گرفته شده است؟ الف-قناری ب-کانگرو ج-توله سگ د-موش صحرایی شاید کانگرو :iranbb_bandari:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ZARSA ارسال شده در بهمن 30، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 30، 2013 در موضوعات دیگر رنگ مورد علاقه ؟ آبی ماشین مورد علاقه ؟ زانتیا درس مورد علاقه ؟ ریاضی شغل مورد علاقه در دوران کودکی ؟ پلیس شهر مورد علاقه ؟ رشت آب و هوای مورد علاقه ؟ ابری و مه آلود و بارانی کشور مورد علاقه ؟ هلند اسم پسر مورد علاقه ؟ سبحان اسم دختر مورد علاقه ؟سایدا (سایه مادر- کردی) گل مورد علاقه ؟ مریم باشگاه فوتبالی مورد علاقه ؟ هیچی غذای ایرانی مورد علاقه ؟ قورمه سبزی حیوان مورد علاقه ؟ خرگوش ورزش مورد علاقه ؟ کوهنوردی سرگرمی مورد علاقه ؟ کوهنوردی و طبیعت گردی سایت مورد علاقه ( به جز کام به کام ) کلوب ایرانیان شکلک مورد علاقه ؟ :ws27:cbc موبایل مورد علاقه ؟ 6300 نوکیا سیم کارت مورد علاقه ؟ ایرانسل نوشیدنی مورد علاقه ؟ قهوه :TAEL_Sm(cbc: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در اسفند 1، 2013 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 2013 بزرگترین اشتباهت تو دوران کودکی ؟ بزرگترین اشتباهت تو دوران تحصیل ؟ بزرگترین اشتباهت تو دوران کار ؟ تا حالا به فقیری کمک کردی ؟ تا حالا دست نا بینایی را گرفتی ببری اون ور خیابون ؟ تا حالا اسب سواری کردی ؟ تبریز رفتی ؟ لرستان رفتی ؟ مشهد رفتی ؟ شیراز رفتی؟ اراک رفتی ؟ مازندران رفتی ؟ قم رفتی ؟ گیلان رفتی ؟ سمنان رفتی ؟ :43 (2): انگلیسی بهتر تایپ می کنی یا فارسی ؟ کدوم زبان خارجی را بعد از فارسی بیشتر دوست داری ؟ کدوم زبان خارجی را بهتر می تونی یاد بگیری ؟ نظرت را در مورد این کلممات بگو در یک جمله یا چند کلمه ایران - تبریز - امریکا - اخراجی ها 3 - کلاه قرمزی - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
BAHAREH ارسال شده در اسفند 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 2013 مرگه مادري كه جونشو فدايه زنده موندن بچه اش ميكنه دردناكتره يا زنده موندن فردي كه مرگ ارزوهاشو ميبينه؟ من رو کامل از نظر ظاهری توصیف کن...یعنی فکر کن ببین به نظرت چی شکلیم؟ اگر به زمانی برگردی که برای اولین بار پای کامپیوتر و اینترنت نشستی چه تغییری در استفاده از اینترنت میدی؟ آیا اصلا تغییری می دی؟ چرا همین الان اون تغییر رو نمی دی؟ وقتی بچه دار بشی می زاری بچت به اندازه خودت بشینه پای کامپیوتر؟ اگه جلوي يه جمع رسمي خانوادگي پات گيركنه به فرش شترق بخوري زمين چيكارميكني ؟ چرا قابیل ،هابیل رو کشت؟چرا هابیل نتونست قابیل رو بکشه؟ در هر ثانیه چندتا تخمه شمشیری میتونی بشکنی ؟ فک میکنی بیشترین بی عدالتی رو چه کسی یا کسایی دارن میکنن؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
BAHAREH ارسال شده در اسفند 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 2013 چرا زرسا؟ به نظرت علي چرا پسوندشو 402 گذاشته؟عدد شانسشه؟ نظرت چيه تغييرش بديم؟چند بزاريم بهتره؟ يه پيشنهاد به من؟ نظرت راجع به ازدواج؟ هدفت تو زندگي چيه؟ يه دختر چه زماني بي پناه ميشه؟ به موسيقي علاقه داري؟ چه سبك موسيقي؟ ممنون بابت صبوريت گلم و پاسخگوييت راستي يه سوال مهم بنظرت يكم كند نيستي تو پاسخگويي؟ فكر ميكني به سوالات و پاسخ ميدي؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
BAHAREH ارسال شده در اسفند 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 2013 به سفر علاقه داري؟ با خانواده يا سفر دوستانه؟ سفر داخلي يا خارجي؟ دوست داري به كدوم كشور سفر كني؟ از همدان بيشتر بگو؟ ميدونستي اصليت منم همدانيه؟ يه عكس از گنج نامه بزار. كجاي همدان سكونت دارين؟ بازم خسته نباشي عزيزم:airkiss:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در اسفند 1، 2013 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 2013 شخصی در یک تست هوش دردانشگاه که جایزه یک میلیون دلاری براش تعیین شده شرکت کرده . سوالات این مسابقه به شرح زیر میباشد : 1-جنگ 100 ساله چند سال طول کشید؟ الف-116 سال ب-99 سال ج-100 سال د- 150 سال آن شخص از این سوال بدون دادن جواب عبور کرد . 2-کلاه پانامایی در کدام کشور ساخته میشود؟ الف-برزیل ب-شیلی ج-پاناما د-اکوادور آن ازدانش اموزان دانشگاه برای جواب دادن کمک خواست . 3-مردم روسیه در کدام ماه انقلاب اکتبر را جشن میگیرند؟ الف-ژانویه ب-سپتامبر ج-اکتبر د-نوامبر آن شخص از خدا کمک خواست . 4-کدام یک از این اسامی اسم کوچک شاه جورج پنجم بود؟ الف-ادر ب-البرت ج-جورج د-مانویل آن شخص این سوال رو با پرتاب سکه جواب داد . 5-نام اصلی جزایر قناری واقع در اقیانوس ارام از چه منبعی گرفته شده است؟ الف-قناری ب-کانگرو ج-توله سگ د-موش صحرایی آن شخصاز خیر یک میلیون دلار گذشت . جواب سوالات در پایین اگر شما فکر میکنید که از آن شخص باهوشتر هستید و به هوش او میخندید پس لطفا به جواب صحیح سوالات در زیر توجه کنید : 1- جنگ 100 ساله( 1453-1337 میلادی) به مدت 116 سال به درازا کشید . 2- کلاه پانامایی در کشور اکوادور ساخته میشود. 3- انقلاب اکتبر روسیه در ماه نوامبر جشن گرفته میشود. 4- نام کوچک شاه جورج البرت بود.(در 1936 او نام کوچک خود را تغییر داد.) 5- توله سگ . در زبان اسپانیایی insularia canaria که در فارسی به معنی جزایر توله سگها است . نتیجه اخلاقی : هرگز به ذکاوت خود مغرور نشوید و به دیگران نخندید . این جواب سوالات و معمای های قبلی -اگر دکتر به شما 3 قرص بدهد و بگوید هر نیم ساعت یک قرص بخورید چه قدر طول میکشد تا قرص هارو بخورید ؟ به سلامتی کی ؟ چهارشنبه سوری را دوست داری ؟ تلوزیون ایران و چه قدر نگاه می کنی ؟ از عکس گرفتن خوشت میاد ؟ دوست داری تو فیلم کسی باشی ؟ چند تا رفیق خیلی نزدیک داری؟ علم بهتر یا ثروت ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
BAHAREH ارسال شده در اسفند 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 2013 به هر فردي كه اسمشون رو ذكر كردم يه عكس يا تصوير تقديم كن: ali402 combecom.com bahareh javad negar BenyamiN hojjat ياس بنفشه صبح pegah melodi bita laya sahar2002 majid لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
BAHAREH ارسال شده در اسفند 1، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 1، 2013 دلت تنگت چه میخواهد؟ چقدر قیافه طرفت موقع ازدواج برات اهمیت داره؟ از زندگی چی میخوایی؟ اگه قرار بود تو مخترع یا مکتشف باشی دوست داشتی اختراع یا کشف چی به نام تو بود؟ .تا حالا دلت به حال خودت سوخته؟ طرفدار دریا هستی یا جنگل یا کویر؟ اولین و اخرین اسم دفترچه تلفن گوشیت ؟ .تو انجمن دوست داشتی جایه کی بودی؟ يه انتقاد از من؟ يه شعر به من تقديم كن؟ كيو تو انجمن دوس داري؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده