رفتن به مطلب
کام به کام

چرا نباید توت و خرما را با چای بخوریم؟!


کیانوش

ارسال های توصیه شده

 

 

 

اگر بر این باورید که مصرف "توت" یا "خرما" به جای قند می*تواند از بالا رفتن میزان "قند خون" جلوگیری کند سخت در اشتباهید.

http://www.afkarnews.ir/images/docs/000283/n00283757-b.jpg

 

به گزارش افکارنیوز ، قند خرما، توت و به طور کلی هر"مواد قندی "هنگامی که با آب جوش یا چای داغ تماس پیدا می*کند بدن تمام شیرینی*های آین مواد را جذب کرده و "انرژی" موجود در آنها جذب بدن نمی شود.

 

گفتنی است چای و "قهوه "در تمام کشورهای دنیا نوشیدنی*های بسیار رایجی هستند که افراد عادت دارند آنها را با مواد شیرین مصرف کنند اما این مواد قند به سلامت "دندان*ها" آسیب رسانده و سبب بالا بردن قند خون و در نهایت "دیابت" می*شود.

 

گفتنی است مصرف "میوه*های خشک" در کنار چای بهترین گزینه به جای قند، خرما و "توت" است.

 

نکته: پزشکان بر این باورند مصرف میوه*های خشک انرژی مورد نیاز بدن را فراهم کرده و برای "سلامتی" ضرری ندارند.

 

منبع خبر: افکارنیوز

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...