Hojjat ارسال شده در اسفند 3، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 3، 2013 عاقبت یک روز مغرب محو مشرق می شود عاقبت غربی ترین دل نیز عاشق می شود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در اسفند 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 3، 2013 درسکوت دادگاه سرنوشت عشق برما حکم سنگینی نوشت گفته شد دل داده ها از هم جدا وای بر این حکم و این قانون زشت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در اسفند 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 3، 2013 تو را گم می کنم هر روز و پیدا می کنم هر شب بدین سان خواب ها را با تو زیبا می کنم هر شب تبی این کاه را چون کوه سنگین می کند آنگاه چه آتش ها که در این کوه برپا می کنم هر شب لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در اسفند 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 3، 2013 زندگے شبیه شعرے است قافیه هایش با من تــ♥ــو فقط همیشه ردیف باش... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در اسفند 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 3، 2013 توی برزخِ روزهای خالی از تو ... یادِ جهنّمِ چشمهات بخیر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در اسفند 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 3، 2013 دنیای قشنگی نیست آدم ها مثل رودخانه جاریند زلال که باشی سنگ هایت را می بینند برمی دارند و نشانه میروند درست به سمت خودت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در اسفند 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 3، 2013 انسان بودن را باید آموخت جنسیت معنا ندارد... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در اسفند 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 3، 2013 به یاد روزان دیروزم... مینویسم از بی کسی بی پناهی پریشانی باز مینویسم از غرق در دیروزهایم... ...! در سوگ سوژه های سوخته اندوهگین به رجعت یک کور سوی نور امیدوار در پناه به قصری از ستون های آه... میگریزم از دیروزم... خاطراتم... خاطی هایم... و تنهایی... و کاش میشد رها کنم ... یادواره ی تلخ دیروزهایم را ... تا گشایند بر من در های روزی... تا روزی نباشد این سرشت بی سرنوشت... پر از خمودگی... یأس.... ناامیدی... تا باز ننویسم از بی کسی و پر شوم از عشق و بگویم: پرستویی گذشت از این پنجره ای باز... تا بگویم خواهم نوشت به یاد فرداها...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در اسفند 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 3، 2013 نوبت عشق ما که رسید همه چراغ جادوها خراب شدند و غول ها به مرخصی رفتند نگران نباش اینبار عشق را با دل آرزو کردم نه با چراغ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در اسفند 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 3، 2013 درخت کوچک من به باد عاشق بود به باد بی سامان کجاست خانه باد؟ کجاست خانه باد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در اسفند 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 3، 2013 نيلوفرانه دوستت مي دارم نه مانند مردماني كه دوست داشتن را به عادتي كه ارث برده اند با طعم غريزه نشخوار مي كنند من درست مثل خودم هنوز و هميشه دوستت مي دارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در اسفند 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 3، 2013 نه تو مرا می فهمی نه من تو را چقدر ما با هم تفاهم داریم ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در اسفند 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 3، 2013 روزی خفه خواهم شد... بس که دردهایم را نجویده قورت میدهم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در اسفند 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 3، 2013 آرزویی کن گوشهای خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه آرزویی کن شاید کوچکترین معجزه اش بزرگترین آرزوی تو باشد . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در اسفند 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 3، 2013 من تمنا كردم كه تو با من باشى تو به من گفتى: "هرگز...هرگز..." پاسخى سخت و درشت... و مرا غصه ى اين "هرگز" كُشت... {حميد مصدق} لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در اسفند 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 3، 2013 امشب تمام حوصله ام را در یک كلام كوچک در تو خلاصه كردم ای كاش می شد ... یک بار تنها همین یک بار تکرار می شدی ! تکرار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در اسفند 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 3، 2013 براى آمدنت فرش قرمزى پهن نكرده بودم... براى رفتنت هم راه را باز نگذاشته بودم... افسوس كه در هردو حال فقط "خودت" راديدى... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در اسفند 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 3، 2013 نمی دانم چرا امشب واژه هایم خیس شده اند مثل آسمانی که امشب می بارد.... و اینک باران بر لبه ی پنجره ی احساسم می نشیند و چشمانم را نوازش می دهد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در اسفند 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 3، 2013 http://adlet.ir/up/uploads/13256297335.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در اسفند 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 3، 2013 هوای من نفس های گل سرخی ست که گلبرگ گلبرگ با لهجۀ عطرها صدا می زند تو را تو می وزیُّ کوچه باغ دلم می برد مرا به شبنم زار بوی سبز علف عطر خیس شبدرها پر می کشد چکاوک از پرچین سینه ام و در جویبار خیالت تن به عشق تو می شوید زیر آفتاب گرم چشمانت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در اسفند 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 3، 2013 هوای بوی تنت را کرده ام ...! می دانی؟ پیرهن جدایی ات بدجور به قامتم گشاد است... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در اسفند 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 3، 2013 میان منُ تو فاصله یک باران ست و خیالت که مرا از پنجره می گیرد و می برد قدم زنان تا عشق می رسم به تو و دست هائی پر از طراوت اوّلین سلام گل سرخی که گلبرگ گلبرگ در صدای عطرها هجا می کند تو را میان منُ تو فاصله یک باران ست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در اسفند 3، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 3، 2013 كه گفته بخند تا دنيا به رويت بخندد؟؟؟ همه اش افسانه است... وقتى خنديدى، دنيايى،عزمش را جزم مى كند تا عاجزانه زار بزنى... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در اسفند 8، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 8، 2013 استعداد عجیبی در شکستن داری.... قلب...غرور...پیمان... استعداد عجیبی در نشستن دارم.... به پای تو...به امید تو...در انتظار تو.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در اسفند 8، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 8، 2013 گاهی سکوت دوست معجزه می کند و تو می آموزی که بودن همیشه در فریاد نیست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.