negar ارسال شده در اسفند 4، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 4، 2013 نكاتی مهم درباره سیب زمینی http://www.irannaz.com/user_files/L137140167933.jpg در این مطلب نکات بسیار مفیدی درباره نگهداری و پخت و پز سیب*زمینی آورده شده است، که حتما برای هر خانم خانه*داری مفید می*باشد. جلوگیری از ترك خوردن سیب زمینی: اگر می*خواهید هنگام پختن ، سیب زمینی شما ترك نخورد، قبل از پختن قدری كره یا روغن روی سیب زمینی بمالید. با این كار نه تنها سیب زمینی ترك نمی*خورد ، بلكه طعم بهتری هم پیدا می كند. رفع پوسیدگی سیب زمینی: اگر سیب زمینی خام شما بر اثر گذشت زمان یا هر علت دیگر نرم و پلاسیده است، آنها را به مدت نیم ساعت درون آب سرد بریزید. دوباره سفت شده و تازگی خود را باز می*یابند. روش پخت سریع سیب زمینی: برای این كه سیب زمینی*ها سریعتر پخته شود، یك جسم نوك تیز داخل آن فرو كنید، تا سوراخ شود. سپس سیب زمینی*ها را داخل آب جوش بپزید. روش سرخ كردن سیب زمینی: بهترین روش برای سرخ كردن سیب زمینی این است كه ظرف گودی را انتخاب كرده تا نیمه آن روغن بریزید. بعد از گرم شدن روغن، سیب زمینی*های خلال شده را داخل آن ریخته و بدون هم زدن آن منتظر بمانید، بعد از چند دقیقه سیب زمینی*ها روی روغن قرار می*گیرند. آن ها را بردارید و مقداری دیگر سیب زمینی داخل روغن بریزید. به همین صورت تمام سیب زمینی*ها را سرخ كنید. روغن باقی مانده از این كار سفید است و برای پخت مواد دیگر هم می*توانید از آن استفاده كنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.