BAHAREH ارسال شده در اسفند 14، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 14، 2013 http://dl.combecom.com/Image/CBC/HOTCHAIR.png صندلي داغ شماره 3 با حضور ALI402 لطفا قبل از شركت در صندلي داغ قوانين صندلي داغ را به صورت كامل مطالعه كنيد و از حاشيه بپرهيزيد! قوانين و اعلام آمادگي براي شركت در صندلي داغ! توجه داشته باشيد دوستان پست بعد از مجري برنامه رو مهمان ميگذاره و بعد مجري برنامه! پس از اون ميتونيد شما سوالاتتون رو مطرح كنيد! -کسی جز مهمان برنامه حق نقل قول ندارد. -از مطرح نمودن سوالهای بي معني و بي محتوا خودداری کنید . **سوالات شما نشانه شخصیت شماست!!** نام:علي نام كاربري:ALI402 تاريخ تولد:10 تير 1360 محل سكونت:خرم آباد تحصيلات:كارشناس روابط عمومي و امور بين الملل شغل: كارشناس استانداري سمت در سايت:ناظم سايت نظر علي راجع به كاربران و سايت كام به كام: يه سايت جونه چيزي كه من عاشقشم اخه دوست دارم جزء اون كساني باشم كه بعداز نبودنم در اين سايت، نامم تو اين سايت هميشه جادوانه بمونه علي عزيز اميدوارم صندلي داغ به ياد ماندني داشته باشيد با آرزوي توفيق بهاره مجري صندلي داغ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در اسفند 14، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 14، 2013 جای پای رهروی پیداست کیست این گم کرده ره ؟ این راه ناپیدا چه می پوید؟ مگر او زین سفر ، زین ره چه می جوید ؟ از این صحرا مگر راهی به شهر آرزویی هست ؟ به شهری کاندر آغوش سپید مهر به باران سحرگاهی خدایش دست و رو شسته است. به شهری کز همان لحظه ی ازل بر دامن مهتاب عشق آرام بغنوده است. به شهری کش پلید افسانه گیتی سر انگشت خیال از چهره ی زیباش بزدوده است. کجا ای ره نورد راه گم کرده ؟ بیا برگرد ! به شهری بر کناره ی پاک هستی ،(كام به كام) به شهری کش به باران سحرگاهیكه خدایش دست نشسته باشد. پس بيا دست در دست همديگر نهيم تا خداي را با هم صدا كنيم و از او بخواهيم كرامت و پاكي و نعمت هاي بي پايان. سلام سلام دوستان كام به كامي امروز من مهمان صندلي داغ شدم جايي كه با كمك و ياري بهاره عزيز مجري و مدير اين برنامه زحمات زيادي رو كشيدن تا اين تاپيك عين اسمش بتونه داغ و داغ باشه از تمامي عزيزان كام به كامي بخصوص سرپرستهاي محترمشون كه اين دنياي مجازي رو برامون ساختن تا بتونيم دور هم باشيم كمال تشكر و قدر داني رو دارم. خب بهاره جان بنده در خدمت شما هستم.:[Avin] (009):cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
BAHAREH ارسال شده در اسفند 14، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 14، 2013 سلام به علي عزيز.خوبي عزيز دل؟ اميدوارم هميشه موفق باشي اميدوارم از اينكه مهمان صندلي داغ شدي لذت ببري و بتونيم رضايت شمارو جلب كنيم .................................................. ........... خوبید آقاي ناظم؟ چرا ناظم؟پيشنهاد چه كسي بود؟ رشته مورد علاقتون رو انتخاب كردين؟كدام دانشگاه بودين؟ دانشگاه ازاد یا سراسری؟ یه کمی از خودتون برامون بگید.. قد؟وزن؟رنگ چشم؟رنگ مو؟گروه خونی؟ مديريت سخته شده خسته بشید؟زده بشید؟ مديریت در نت باعث نشده از کارهای روزانتون عقب بمونید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در اسفند 14، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 14، 2013 (ویرایش شده) سلام به علي عزيز.خوبي عزيز دل؟ الحمدلله خداروشكر اميدوارم هميشه موفق باشي مرسي عزيزم ممنونم ازت اميدوارم از اينكه مهمان صندلي داغ شدي لذت ببري و بتونيم رضايت شمارو جلب كنيم ايشالله همينطوره .................................................. ........... خوبید آقاي ناظم؟ مرسي عالي عاليم:[Avin] (009):cbc چرا ناظم؟پيشنهاد چه كسي بود؟ والله روز اول من خواستم مدير روابط عمومي سايت باشم اما بنيامين عزيز و آقا محمد گل نظرشون اين بود كه من ناظم سايت باشم. البته شايد نتونم به حد كافي جوابگوي محبتهاشون باشم اما هر كمكي و هر كاري كه بتونم در جهت ارتقاء سايت انجام ميدم. رشته مورد علاقتون رو انتخاب كردين؟كدام دانشگاه بودين؟ راستش من ديپلم نقشه كشي صنعتي رو خوندم چيزي كه خيلي بهش علاقه دارم و داشتم (اياالحال بعضي اوقات طراحي نقشه كشي صنعتي هم بصورت سرگرمي انجام ميدم) اما روابط عمومي رو هم دوست دارم و ايشالله سعيم بر اينكه ترم آينده ارشدشو هم بخونم:nw (10):cbc . بنده دانشگاه علمي و كاربردي خوندم. دانشگاه ازاد یا سراسری؟ البته نيمه دولتي اون زمان مثل الان نبود كه بدون آزمون وارد بشي الان هركي به هركي شده:[Avin] (009):cbc یه کمی از خودتون برامون بگید.. از سن و سالم كه باخبر شديد بنده متاهل هستم 10ساله سابقه كاري دارم ، و تا 8سال پيش در سازمان برنامه و بودجه كار ميكردم كه با اوايل دولت اقاي احمدي نژاد و با تدبير و ايده ايشون سازمان برنامه و بودجه با استانداري ادغام شدند و بنده هم چندسال اول در قسمت بازرسي و بعد در قسمت مديريت آموزش و پژوهش و چند وقتي هم در روابط عمومي مشغولم از علايقام بگم: عاشق فوتبالم:cbc عاشق نوازندگيم و عاشق رفاقت با دوستانم هستم:[Avin] (009):cbcعاشق رانندگي و مسافرتم:f0228f23aab8e390dff عاشق نويسندگي و مطالب طنز و خبري هستم(با بعضي از مطبوعات هم كار ميكنم) و در اخر عاشق عكاسي و فيلمبرداري قد؟وزن؟رنگ چشم؟رنگ مو؟گروه خونی؟ قدم : 180 وزنم:82 رنگ چشم هم: گاهي اوقات قهوه ايه گاهي هم عسلي:50:cbc رنگ مو: مشكي گروه خوني: +o مديريت سخته شده خسته بشید؟زده بشید؟ سخت هست اما ميشه اجازه ندي واست سخت بشه مثلا منو تو انجمن ديدي عصرها زياد نيستم چون اجازه نميدم انجمن باعث بشه از زندگي و خانواده و تفريحاتم بگذرم. و ميشه گفت در كنار شما دوستان سخت نيست چون از تجربيات و كمكهاي شما هميشه مدد ميگيرم و گرفتم. مديریت در نت باعث نشده از کارهای روزانتون عقب بمونید؟ من تو زندگي برنامه ريز خوبيم مثلا بعدازظهرها كه ميخوام برم خونه يادداشت ميكنم كه فردا چه كارهايي رو بايد تو اداره انجام بدم اگه ماموريت يا جلسه نباشم ، تو حين حضور در انجمن به كارهاي خودم هم رسيدگي ميكنم در كل الحمدلله هنوز مشگلي پيش نيومده مرسي بهاره جان:52 (2):cbc ویرایش شده خرداد 14، 2014 توسط ALI لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
BAHAREH ارسال شده در اسفند 14، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 14، 2013 خانواده چند نفری هستید؟فرزند چندم هستید؟ ماشین دارید؟چی هست؟ اسان گیر هستید یا سخت گیر؟ برخوردتون با ادمی ک هر دلیلی براش میاری قانع نمیشه چیه؟ مذهبی هستید؟از اعتقاداتتون بگید رابطتون با والدین چطوریاست؟ رابطتون با همسرتون؟ رابطتون با خانواده همسر؟ سفرهای خارجی داشتید؟به کجاها؟ با علاقه به رشته ی روابط عمومي رفتید یا همینطوری؟ رتبه کنکورتون(سراسری) یادتون هست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
BAHAREH ارسال شده در اسفند 14، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 14، 2013 نظرتون رو راجع به دوستان و خودتون بگين: ALI402: benyamin: Mohammad: bahareh: *zarsa*: negar: javad: hojjat: sahar2002: bita: ياس: بنفشه صبح: laya: pegah: melodi: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
BAHAREH ارسال شده در اسفند 14، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 14، 2013 يه پيشنهاد به من؟ نظرت راجع به ازدواج؟ هدفت تو زندگي چيه؟ يه دختر چه زماني بي پناه ميشه؟ به موسيقي علاقه داري؟ چه سبك موسيقي؟ يه انتقاد از من؟ نظرت راجع به بچه دار شدن؟دختر يا پسر؟ دوست داري چند تا فرزند داشته باشي؟ خرم آباد رو توصيف تو يك جمله؟ مرد لر يعني؟ زن لر؟ چرا به خانواده شوهر ميگن قوم ظالمين؟ نظرت راجع به مادر زن؟ مرسي علي بخاطر پاسخگوييت من ميرم سركار ولي غروب دوباره برميگردم:5 (2):cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در اسفند 14، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 14، 2013 خانواده چند نفری هستید؟فرزند چندم هستید؟ خانوده هشت نفري 6تا برادريم و دوتا خواهر (يكي از برادرهام هم تو سال61در جنگ تحميلي درخرمشهر در سن 21 سالگي شهيد شده) بنده فرزند آخريم:3 (2):cbc ماشین دارید؟چی هست؟ بله دارم .... سمند مدل91 رنگ آبي رويال:[Avin] (009):cbc اسان گیر هستید یا سخت گیر؟ تو حين كمك و مهموني و مسافرت و تو جمع هاي دوستانه آسونگيرم اما تو كار و مخصوصا فوتبال خيلي سختگيرم:[Avin] (009):cbc بطوريكه بعضي از دوستهام جرات نميكنند تو يه تيم با من باشن برخوردتون با ادمی ک هر دلیلی براش میاری قانع نمیشه چیه؟ سكوت و بي محلي مذهبی هستید؟از اعتقاداتتون بگید بنده هم مثل شما شيعه امير المومنين(ع) و حضرت امام صادق (ع) هستم. و اعتقاد زيادي به معاد دارم اما طوري زندگي نميكنم كه باعث دو رو بودنم در اين دنيا و اون دنيا بشه.(فكر كنم كافي باشه):[Avin] (009):cbc رابطتون با والدین چطوریاست؟ با دو تا خواهر هام خيلي رابطه خوبي دارم بيشتر از اونيكه فكرشو بكنيو همچنين با برادرهام هم رابطه خوبي دارم منتها نه در حد خواهرهام. عاشق پدر و مادر اما دو سالي ميشه يعني درست اربعين هفته ديگه دومين سالگرد مرحوم پدرمه(شادي روح رفتگان مخصوصا پدر و مادر صلوات) مادرم هنوز كه هنوز منو مثله بچه كوچيكها ميبينه و با اينكه دستم تو جيبه خودمه بازم بهم پول ميده:a (9):cbc منم كه خداييش بدم نمياد ها اصلا عاشقشم بخدا(مادرمو گفتم نه پول:a (9):cbc) رابطتون با همسرتون؟ رابطمون در حد معمولي شايد بيشتر باشه من اينقده به كارهاي خودم ميرسم به تفريحات و علايق هاي اون هم اهميت ميدم در كل بگم من خداييش دوسش دارم اون هم يجورايي منو تحمل ميكنه ديگه:146fs96171:cbc رابطتون با خانواده همسر؟ زياد خوب نيست(بنا بر دلايل شخصي) سفرهای خارجی داشتید؟به کجاها؟ هنوز سفر خارجي نرفتم اخرين بار قرار بود با صداو سيما استانمون بريم كربلا يه مستندي رو بسازيم حتي پيشنهاد دادن كه علاوه بر كل خرج و مخارج دقيقه اي 60هزار تومن هم بدن اما نه خودم و نه همسرم با اين اوضاع بيريخت اونجا قبول نكردم. البته نيتم اينكه با همسرم برم:[Avin] (009):cbc با علاقه به رشته ی روابط عمومي رفتید یا همینطوری؟ با علاقه خاص رفتم منتها اندازه نقشه كشي صنعتي بهش علاقه ندارم رتبه کنکورتون(سراسری) یادتون هست؟ نوچ:11:cbc بازهم مرسي:a (45):cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در اسفند 14، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 14، 2013 (ویرایش شده) نظرتون رو راجع به دوستان و خودتون بگين: ali402: benyamin: mohammad: bahareh: *zarsa*: negar: javad: hojjat: sahar2002: bita: ياس: بنفشه صبح: laya: pegah: melodi: نظرتون رو راجع به دوستان و خودتون بگين: ali402: نميتونم چيزي بگم ولي در كل علي هميشه ازخداي خوبش متشكره بابت خلقت بنده و ديدن دنياي زيبايي كه درست كرده و منم ازش استفاده بهينه رو ميبرم benyamin: بهترين دوست مجازي كه تا حالا نديدمش mohammad: يويو (با اينكه من دوسش دارم اما نميدونم كي مياد و كي ميره) bahareh:دوستي قديمي، دلسوز و مهربون، همشهري فوق العاده، هميشه حسرت اينو خوردم كه چرا رفتيد تهران و خرم اباد رو ترك كردي. *zarsa*:دختري با كفشهاي كتاني زرسا يا بقول خودم زري مهربون و دوست داشتني كسي بود كه تا فهميد من اينجام و در اين سايتم به من ملحق شد و از دوستهاي ديگش دل كند(ازت ممنونم همينجا زري جان) negar:صبور و كم حرف شايد باورتون نباشه من و نگارقبل از همه شماها با هم دوست بوديم نگار كسيه كه هميشه منو با بديهام تحمل كرد(ممنونم نگار جان) javad:برادر كوچيكم(البته از لحاظ سني) تو انجمن كام به كام... بهترينها رو براش ارزو دارم. hojjat:اينم برادر كوچيكمه(از لحاظ سني) ميخوام خودم واسش آستين بالا بزنم sahar2002:دختري كه تو اين مدت كم بهمون خيلي چيزها رو ياد داد كه صبوري و مهرباني با ديگران از عمده عمل هاش بود( ممنونم سحرجان خيلي خشي:n2013:) bita: زياد در خدمت ايشون نبود ولي تلاشهاشون رو تو انجمن بارها و بارها مشاهده كردم و همينجا هم بهشون ميگم خسته نباشيد خدا قوت:love070:cbc ياس: كسي كه از اسمش انرژي ميگيريم ، يكي از باتجربه ترينها يه دوست خوب كه در هر مواقع ميتونيم روش حساب باز كنيم(آشنايي با ياس عزيز جزء معجزات خدا بوده) خسته نباشي ياس عزيز:love070:cbc بنفشه صبح: ابجي عزيزم و دلسوزانه سالهاست در كنار منه ، بيشتر وقتها نصيحت هاي ايشون و مشورتهاي خوبش منو هميشه تو زندگي كمك كرده اگه پسري بود اسمشو ميذاشتم هادي چون راهنماي خوبيه تو زندگي من پيشنهاد ميكنم همتون از نصيحتها و كلام هاش استفاده ببريد چون ضرر نميكنيد. ممنونم ابجي عزيزم:love070:cbc laya: اوه اوه اينو نگم بهتره چون شر داره:yapyapyapf:cbcدختري كه به جرات ميگم تو شوخي در برابرش كم مياري اما خوشبختانه از ظرفيت اخلاقي خوبي برخورداره و جاي داره به اولياي عزيزش كه در جهت تربيتش نقش موثري رو داشتند تبريك بگم . :love070:cbc pegah:آشنايي زيادي با ايشون ندارم و اميدوارم هرجا هست خوشبخت و سلامت باشن:love070:cbc melodi: آشنايي زيادي با ايشون ندارم و اميدوارم هرجا هست خوشبخت و سلامت باشن:love070:cbc بازم مرسي بهاره جان:n2013: ویرایش شده اسفند 14، 2013 توسط ALI لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در اسفند 14، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 14، 2013 (ویرایش شده) يه پيشنهاد به من؟ زندگي دو نيمه است نيمه اول در آرزوي نيمه دوم و نيمه دوم در حسرت نيمه اول بهاره جان سعي كن تو نيمه اول برنده باشي تا واسه شروع نيمه دوم با خيالت راحت پيش بري نظرت راجع به ازدواج؟ ازدواج در واقعه ميتوني بگي 90درصد واجبه تو زندگي همونطوري كه فرزند تا زمان مشخصي نياز100درصد به پدر و مادر داره ، تو يه سن مشخص هم انسان نياز به يه شريك زندگي بنام همسر رو داره تا بتونه يه روزي خودش نقش اوليا رو داشته باشه و تا زماني كه پير ميشن در كنار هم زندگي كنن هدفت تو زندگي چيه؟ ادامه بقاء و زسيتن و لذت(سالم) بردن از زندگي يه دختر چه زماني بي پناه ميشه؟ بي پناهي ميتونه چندين مورد باشه اما بنظر من عمده ترين بي پناهي ترك خانواده با توجه به اسير شدن حوا و حوسش به موسيقي علاقه داري؟ وحشتناك چه سبك موسيقي؟ من همه جوره سبك هايي رو گوش ميدم اخه نقاط ضعف و قوتشو ميسنجم منتها سبك پاپ و رپ و مجلسي رو خيلي دوست دارم يه انتقاد از من؟ بيشتر صبوري كن حتي اگه حق با طرفت هم نباشه نظرت راجع به بچه دار شدن؟دختر يا پسر؟ بچه بچه است ديگه سالم باشه پدر و مادر خيرشو ببينن دوست داري چند تا فرزند داشته باشي؟ يكي فقط خرم آباد رو توصيف تو يك جمله؟ اگه شهري رو ديدي كه پر از آبشار و مردمان مهمونوازي درش بود شك نكن خرم آباده:[Avin] (009):cbc مرد لر يعني؟ غيرتي و مهربان زن لر؟ با وفا و مورد اعتماد چرا به خانواده شوهر ميگن قوم ظالمين؟ اين يه اصلاح غلطه كه بعضي ها بكار ميبرن بنده اصلا عقايدي ندارم به اين موضوع:[Avin] (009):cbc نظرت راجع به مادر زن؟ شر درست نكن بهاره بيخيال:154fs232528:cbcبذار خودت مادر زن شدي خودتو توصيف كن مرسي علي بخاطر پاسخگوييت من از تو ممنونم عزيزم كه اين فرصت رو بمن دادي در اين سرماي پاييزي يخورده كه نه بلكه خيلي داغ بشم اوخ اوخ سوختم من ميرم سركار ولي غروب دوباره برميگردم:5 (2):cbc بسلامت منتظرتم :ds6a5d: ویرایش شده اسفند 14، 2013 توسط ALI لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اسفند 14، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 14، 2013 به قول خودتون به سلام سلام خسته نباشی علی اقا :golcbc12: در مورد این چیز هایی که میگم حست رو بگو تو یه کلمه خدا پدر مادر زندگی رنگ همسر آرامش دوست تاریکی بچه باران موزیک حافظ دنیا دریا پاییز فعلا اینارو داشته باش بازم میاییم امیدوارم صندلی داغ خوبی داشته باشی:(157):cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اسفند 14، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 14، 2013 چی شد که صندلی نشین شدی ؟؟ ؟ الان چه حسی داری ؟؟ ؟ سکوت یعنی چی؟ سکوت رو دوست داری؟ به نظرت سکوت همیشه خوبه؟ خاطراتت رو مکتوب می کنی یا ب ه ذهن می سپاری ؟؟ کجای ایران رو بیشتر 2س داری ؟؟ از چی بیشتر از همه بدت میاد ؟؟؟ بهترین روز زندگیت ؟؟ ساده بودن رو معنی کن تا حالا از کی خیلی ناراحت شدی؟کینه ای هستی؟ هرچی دوست داری درمورد نگار بگو:y2013: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در اسفند 14، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 14، 2013 به قول خودتون به سلام :11:cbc:[Avin] (009):cbc سلام خسته نباشی علی اقا :golcbc12: مرسي عزيزم در مورد این چیز هایی که میگم حست رو بگو تو یه کلمه خدا تنها كسي كه حق به گردن همه داره و هيچ وقت هم طلبكار ما نشده و نخواهد هم شد. پدر يه نعمت غير قابل توصيف از طرف پروردگار ولي حيف كه روزي بايد ازش جدا بشي مادر ميتوني از عطرتش تنش بوي بهشت رو استشمام كني زندگی زندگي قشنگه به شرطي كه اسير قشنگي هاش نباشي رنگ آبي همسر زيبا گلي كه خدا اجازه داده خودش انتخابش كني و بچينيش آرامش لذت ترين سكانس زندگي دوست شريك اتفاقات روزمره تاریکی بدترين خلقت خداوند بچه يادگارت تو دنيا باران تركيدن اسمون از بغض هايش موزیک آرامش بخش موقت حافظ شاعري كه نام ايران رو پر آوازه كرد دنیا يه چزخونكي كه از چرخ خوردن هيچ وقت سير نميشه:[Avin] (009):cbc دریا منبع انرژي ماهي ها پاییز زيباست حتي اگه شاهده ريخته شدن برگهاش باشي فعلا اینارو داشته باش بازم میاییم مرسي نگار جان امیدوارم صندلی داغ خوبی داشته باشی خيلي داغه:[Avin] (009):cbc ميتوني سفارش مارو بكني كه شعلشو كم كنن بابا ديشب تو اخبار اقاي عراقي رييس شركت گاز كشور گفت كه صرفه جويي كنيد لامصبا:(157):cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SaHaR ارسال شده در اسفند 14، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 14، 2013 سلام علی اقا خسته نباشی شرمنده بابت سوالای که میخوام بکنم علی اقا واسه چی میخوای چندتا زن بگیری؟ مگه همونی که داری پوستتو جا نکنده؟ دیگه چندتاش که دیگه هیچی ازت جا نمیزارن؟ نمیگی ما علی 402 نیاز داریم :ws47:cbc :ws47:cbc نظرتو در باره خودم دیدم ولی من همیشه مهربون نیستم . ممنونم از اینکه همه تون به من لطف داری در اخرم میخوام اینجا یه خورده بخونی................. البته به صورت بی صدا :ws47:cbc :ws47:cbc البته همش این سوالا شوخیه ببخشید شرمنده:veiledsmile2:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در اسفند 14، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 14، 2013 (ویرایش شده) نظرت رو درمورد اسامی زیر بگو و به هر کدوم یه جمله هدیه کن:y2013::y2013::y2013::y2013: اول خانومها بنفشه زرسا بهاره سحر لعیا بیتا نگار حالا اقایون بنیامین محمد حجت ببخشیداگه کسی از قلم افتاده خودت اضافه کن:10 (2):cbc ویرایش شده اسفند 14، 2013 توسط ALI لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در اسفند 14، 2013 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 14، 2013 سلام علی اقا عزیز خوبی امید وارم صندلی داغ خوبی داشته باشی موضوع سوالات بنده در مورد کام به کام هست خوب بریم سر سوالات بنده اولین باری که اومدی تو کام به کام چه فکری داشتی ؟ کام به کام را اگر بخوای بهش نمره بدی چند میدی ؟ کام به کام را تو یک 4 کلمه توصیف کن ! به نظرت کام به کام موفق میشه ؟ ایا در ادامه راه سایت، کام به کام را همراهی می کنی ؟ یک پیشنهاد در مورد کام به کام بده ! یک انتقاد هم نیز در مورده کام به کام بکن ! بهترین پستی که در کام به کام ارسال شد چه بود ؟ بدترین پستی که در کام به کام ارسال شد چه بود ؟ با نظر من موافقی در مورد برداشتن چت باکس ؟اگر نه چرا ؟ به نظرت بهترین راه برای جذب کاربر چیست ؟ چه نوع سایت هایی برای تبلیغات موثر تر هستند ؟ از قالب سایت راضی هستی ؟ سایت چه امکاناتی کم دارد ؟ ایا تولبار کام به کام را دانلود کردی ؟ ازش استفاده هم می کنی ؟ بهترین انجمن تو کام به کام به نظر شما کدام انجمن هست ؟ چرا ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در اسفند 14، 2013 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 14، 2013 بزرگترین اشتباهت تو دوران کودکی ؟ بزرگترین اشتباهت تو دوران تحصیل ؟ بزرگترین اشتباهت تو دوران کار ؟ تا حالا به فقیری کمک کردی ؟ تا حالا دست نا بینایی را گرفتی ببری اون ور خیابون ؟ تا حالا اسب سواری کردی ؟ تبریز رفتی ؟ لرستان رفتی ؟ مشهد رفتی ؟ شیراز رفتی؟ اراک رفتی ؟ مازندران رفتی ؟ قم رفتی ؟ گیلان رفتی ؟ سمنان رفتی ؟ انگلیسی بهتر تایپ می کنی یا فارسی ؟ کدوم زبان خارجی را بعد از فارسی بیشتر دوست داری ؟ کدوم زبان خارجی را بهتر می تونی یاد بگیری ؟ نظرت را در مورد این کلممات بگو در یک جمله یا چند کلمه ایران - تبریز - امریکا - اخراجی ها 3 - کلاه قرمزی - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در اسفند 14، 2013 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 14، 2013 کدام شاعر ایرانی را دوست داری ؟ کدام بازیگر زن ایرانی را دوست داری ؟ کدام بازیگر مرد ایرانی را دوست داری؟ کدام فیلم ایرانی را دوست داری؟ کدام کارتون را دوست داری؟ هیچ کدام استفاده نکن حتما باید یکی از دو مورد را جواب دهید -ابی یا قرمز ؟ -روز یا شب ؟ -5 شنبه یا شنبه ؟ -هواپیما یا قطار ؟ -اتوبوس یا تاکسی ؟ -بادام یا گردو ؟ -پراید یا بی ام و ؟ -ماکارانی یا املت ؟ -مثبت یا منفی؟ -ریاضی یا زیست ؟ -عربی یا انگلیسی ؟ -رستم یا جومونگ ؟ -فرهاد یا خسرو ؟ -محرم یا ایام فاطمیه ؟ -کریسمس یا نوروز ؟ -مداد یا خودکار ؟ -میز اول یا میز اخر ؟ -قلوه یا جیگر ؟ -ساندویج سرد یا گرم ؟ -سس قرمز یا سفید ؟ -سیرابی یا کله پاچه ؟ -پارک یا باغ وحش ؟ -سینما یا استخر ؟ -سیگار یا قلیون ؟ -پاییز یا بهار ؟ -هخامنشیان یا صفویه ؟ -نماز یا روزه ؟ -سرما خوردگی یا دندان درد ؟ -تاسوعا یا عاشورا ؟ -جوک یا معما ؟ -دبیرستان یا دانشگاه ؟ -پلیس یا داور ؟ -کیف پول یا ارایش ؟ -بانک ملی یا ملت ؟ -عروسی یا ختم ؟ -قبرستان یا شهر بازی ؟ -درخت موز یا خربزه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در اسفند 14، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 14، 2013 چی شد که صندلی نشین شدی ؟؟ ؟ يه حسم فضولي بود و يكي ديگه هم تجربه كسب كنم:[Avin] (009):cbc الان چه حسی داری ؟؟ ؟ داغه لامصب اگه اينجوري بود خوب بود:71:cbc سکوت یعنی چی؟ سكوت يعني ايستادگي در برابر خواسته هاي ناخواسته سکوت رو دوست داری؟ زياد:3 (2):cbc به نظرت سکوت همیشه خوبه؟ نه:33:cbcc خاطراتت رو مکتوب می کنی یا ب ه ذهن می سپاری ؟؟ به ذهنم ميسپارم:[Avin] (009):cbc کجای ایران رو بیشتر 2س داری ؟؟ استانهاي لرستان، گلستان و خراسان رضوي و استان كرمانشاه از چی بیشتر از همه بدت میاد ؟؟؟ ادم كينه و ادم كنه:3 (2):cbc بهترین روز زندگیت ؟؟ 10تير ساده بودن رو معنی کن ساده بودن به معني ساده زيستن نيست بلكه به معني بي كينه و بي شيله و پيله بودنه تا حالا از کی خیلی ناراحت شدی؟کینه ای هستی؟ از كي رو نميگم اما ادم كينه اي نيستم هرچی دوست داری درمورد نگار بگو:y2013: قبلا كه تو تاپيك بهاره گفتم:6 (2):cbc:ds6a5d: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در اسفند 14، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 14، 2013 سلام علی اقا خسته نباشی مرسي سحر جان شرمنده بابت سوالای که میخوام بکنم اختيار داريد علی اقا واسه چی میخوای چندتا زن بگیری؟شوخي بود به دل نگير :golcbc12: مگه همونی که داری پوستتو جا نکنده؟ چرا اتفاقا:(157):cbc دیگه چندتاش که دیگه هیچی ازت جا نمیزارن؟ نمیگی ما علی 402 نیاز داریم :ws47:cbc :ws47:cbc:[Avin] (009):cbc نظرتو در باره خودم دیدم ولی من همیشه مهربون نیستم . ممنونم از اینکه همه تون به من لطف داری در اخرم میخوام اینجا یه خورده بخونی................. البته به صورت بی صدا :ws47:cbc :ws47:cbc البته همش این سوالا شوخیه ببخشید شرمنده:veiledsmile2:cbc باشه ميخونم : قوقولي قوقوووووووووووووووووووووووووو:(157):cbc وقتي هم قليون ميكشم ميگم: شوشولي شوشوووووووووووووووووووو:13:cbc:ws47:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در اسفند 14، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 14، 2013 نظرت رو درمورد اسامی زیر بگو و به هر کدوم یه جمله هدیه کن:y2013::y2013::y2013::y2013: اول خانومها بنفشه http://www.jazzaab.ir/upload/1/0.317591001310499211_jazzaab_ir.jpg زرسا http://endfun.ir/wp-content/uploads/2013/09/613.jpg بهاره http://endfun.ir/wp-content/uploads/2013/09/811.jpg سحر http://endfun.ir/wp-content/uploads/2013/09/1114.jpg لعیا http://www.jazzaab.ir/upload/1/0.376007001310499224_jazzaab_ir.jpg بیتا http://endfun.ir/wp-content/uploads/2013/09/1310.jpg نگار http://endfun.ir/wp-content/uploads/2013/09/1_511.jpg حالا اقایون بنیامین http://endfun.ir/wp-content/uploads/2013/09/1211.jpg محمد http://endfun.ir/wp-content/uploads/2013/09/162.jpg حجت http://endfun.ir/wp-content/uploads/2013/09/181.jpg ببخشیداگه کسی از قلم افتاده خودت اضافه کن:10 (2):cbc :[Avin] (009):cbc:60:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در اسفند 14، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 14، 2013 سلام علی اقا عزیز سلام داداش خوبی امید وارم صندلی داغ خوبی داشته باشی مرسي همچي هم اميدوار نباش چون تا حالا 6تا شلوار عوض كردم موضوع سوالات بنده در مورد کام به کام هست خوب بریم سر سوالات بنده :11:cbc اولین باری که اومدی تو کام به کام چه فکری داشتی ؟ فكر خواستي نبود فقط دوست داشتم در كنار تو باشم و كمك حالت باشم همين:f0228f23aab8e390dff کام به کام را اگر بخوای بهش نمره بدی چند میدی ؟ فعلا نمره اي نميتونم بدم چون شايد سواد من اندازه زحمات تو نباشه:52 (2):cbc کام به کام را تو یک 4 کلمه توصیف کن ! خونه، آرامش، تلاش و صداقت به نظرت کام به کام موفق میشه ؟ چرا كه نه پس ماها چكاره ايم اينجا:(87):cbc ایا در ادامه راه سایت، کام به کام را همراهی می کنی ؟ اگه عمري باشه حتما شك نكن یک پیشنهاد در مورد کام به کام بده ! من و تو كه روزانه پيشنهاد ميديم پس مطمئن باش ايده و نظر تو مال منم هست یک انتقاد هم نیز در مورده کام به کام بکن ! ؟ بهترین پستی که در کام به کام ارسال شد چه بود ؟ شارژ رایگان فقط فقط در سایت کام به کام:Ncbce (37): بدترین پستی که در کام به کام ارسال شد چه بود ؟ نداريم:[Avin] (009):cbc با نظر من موافقی در مورد برداشتن چت باکس ؟اگر نه چرا ؟ فعلا نه به نظرت بهترین راه برای جذب کاربر چیست ؟ پيشنهاد دادن به دوستان كه به اين سايت بيان چه نوع سایت هایی برای تبلیغات موثر تر هستند ؟ ؟ از قالب سایت راضی هستی ؟ اره عاليه مرسي سایت چه امکاناتی کم دارد ؟ فعلا كه كم و كسري بجز كاربران زياد نميبينم ایا تولبار کام به کام را دانلود کردی ؟ ازش استفاده هم می کنی ؟ آره و بله:[Avin] (009):cbc بهترین انجمن تو کام به کام به نظر شما کدام انجمن هست ؟ چرا ؟ انجمن روابط عمومي و اموربين الملل سايت:[Avin] (009):cbc چون در واقع معرف گر سايتمونه براي هر شخص تازه وارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
BAHAREH ارسال شده در اسفند 14، 2013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 14، 2013 چرا قبول نداري به خانواده شوهر ميگن قوم ظالمين؟باور كن درسته ها؟:w874:cbc من بايد نظرتو درمورد مادر زن بدونم؟بگو حداقل تو يك كلمه :spiteful:cbc علي بنظرت من ازدواج كنم؟ چرا يه دونه بچه؟بابا لري ها حداقلش بايد 7.8 تا بچه داشته باشي؟! بنظرت من چه شكليم؟منو توصيف كن:ws3:cbc من كه خرم آبادي نيستم علي.من همشهري همسرتم يه خاطره از قلعه فلك الافلاك بگو:nw (10):cbc نظرت چيه با عمم آشتي كنم برم خونشون؟:5 (2):cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ZARSA ارسال شده در اسفند 15، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 15، 2013 سلام علی جان. خسته نباشی.:15:cbc اگه دختر بودی با پسری با خصوصیات خودت ازدواج میکردی؟:nw (10):cbc بهترین sms ای که تا حالا گرفتی؟ دوست داری جن ببینی؟:a (5):cbc اگر همين الان بهت بگن كه مي تونی يك سفر به هر جا كه مي خوای داشته باشي كجا را انتخاب مي كني؟ بازم میام. :[Avin] (009):cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SaHaR ارسال شده در اسفند 15، 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 15، 2013 (ویرایش شده) سلام علی جان خسته نباشی این جملات نیمه تمومو پر کن البته اگه زحمتی نیست....... دوست دارم.................. من خدای خودمو............................. تا کی................................. چرا من............................. بچه ها................................ دنیای من پر از.............. دوستی یک ..................... حالامیخوام چند تا کلمه بگم تو یزدیشو بنویسی. یه خورده: وقتی: ابکش: زنبور: گردن: راه پله: بشقاب: ببخش اگه یزدی بلد نیستی:[Avin] (009):cbc ویرایش شده اسفند 15، 2013 توسط SaHaR لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده