proshat ارسال شده در اردیبهشت 21، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 21، 2014 جیك جیك جیك جیك یكی اضافه كن بفرست واسه جوجه بعدی (طرح سرشماری جوجه های آخر پاییز) :a (9):cbc:a (9):cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در اردیبهشت 21، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 21، 2014 تنهای ام با تو، خوشبختی ام با تو, مهربونی ام با تو، سختی ام با تو، تو صحرا با تو، تو دریا با تو، تو اسمون با تو، چیپس جدید با تو! :a (9):cbc:a (9):cbc:a (9):cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در اردیبهشت 21، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 21، 2014 سلام. به سیستم گویای نانوایی شاطر اکبر خوش آمدید؛ جهت اطلاع از قیمت نان عدد ۱، ثبت نام خرید نان به صورت قسطی عدد ۲، طرحهای تشویقی رنگی عدد ۳ و شرکت در قرعه کشی پنج نان رایگان در هفته عدد ۴ را فشار دهید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در اردیبهشت 21، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 21، 2014 داشتن یه دوست خوشتیپ و باحال باعث افتخاره … خوشحالم که باعث افتخارتونم ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در اردیبهشت 21، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 21، 2014 الان تعداد دخترا ازپسرا تو سفره خونه ها بیشتره! فکرکنم پسرا میرن کلاس گلدوزی وسفره آرایی تازه وقت آرایشگاه هم دارن … بعدشم قلیون واسه پوست شون ضرر داره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در اردیبهشت 21، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 21، 2014 این خارجی ها با ابداع کلمه lol به جای loud out laugh مثلا خواستن بگن ما خیلی مبتکریم ! اما قهرمانان ایران زمین با ابداعخخخخخخ به جای ( خیلی خوبه خدایی خیلی خندیدیم خیر ببینی!! ) نقشه دشمنان رو نقش بر آب کردند ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در اردیبهشت 21، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 21، 2014 خواستم جونمو فدات کنم ، باخودم گفتم چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی !؟ :[Avin] (002):cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در اردیبهشت 21، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 21، 2014 یه ضرب المثل چینی میگه: اگه از دوران مجردی لذت نمی بری، ازدواج کن! اون وقت حتما ازفکر کردن به دوران مجردیت لذت می بری! :a (9):cbc:a (9):cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 6، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 2014 نصیحت نوروز ۹۳ ﻫﻤﺎﻧﻄﻮﺭ ﺑﺎ ﺁﺟﯿﻞ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺭﻓﺘﺎﺭﮐﻦ که ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯾﺪ ﺑﺎ ﺁﺟﯿﻞ ﺷﻤﺎ ﺭﻓﺘﺎﺭﮐﻨﻦ ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 6، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 2014 یه بار اومدم کارمو بندازم فردا ، بلند انداختم افتاد پس فردا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 6، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 2014 سلام .حالت خوبه؟ تو گم شدی؟؟!!! . . . آخه دیدم پشت شیشه یه مغازه نوشته یک تکه طلای با ارزش پیدا شده گفتم شاید تو باشی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 6، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 2014 جیگرم، نفسم، همسرم، همدستم، همپام، همدلم درد می کنه. دکتر خوب سراغ نداری؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 6، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 2014 هه هه هه... ببخشید، یه لحظه تو رو تو ذهنم تجسم کردم، نتونستم جلوی خنده مو بگیرم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 6، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 2014 زندگی مانند گیتاریست که گاهی نوای غمگین می نوازد و گاهی نوای شاد... امیدوارم که گیتار زندگیت همواره بندری بنوازد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 6، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 2014 يه چيزي رو خيلي وقته ميخوام بهت بگم، ميدونم ميگي برو بابا . من عاشقه .عاشقه ...عاشق تو .. .عاشق تو..عاشق تو .... عاشق تربچه هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 6، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 6، 2014 آآآآآآآآآآآ هاهاهاهاهاآ آهاهاهاهاها آآآآآآآآآآآ ... ... ارادتمند شما، محمدرضا شجریان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mjf1367 ارسال شده در اسفند 14، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 14، 2014 پایان نامم تموم شده زنگ زدم به استاد میگه میخوای دفاع کنی؟پـَـَـ نَ پـَـَــــ میخوام حمله کنم++ ۲ ساعته از بیرون صدای قار قار میاد…داداشم میگه صدای کلاغه ؟ میگم پــَ نَ پـــَ قناریه متال میخونه!!!! ++ صبح از خواب بیدار شدم، مامانم میگه خوب خوابیدى؟ تا اومدم بگم: پـَـَـ … گفت: پـَـَـ نَ پـَـَـ و زهرمار، پـَـَـ نَ پـَـَـ درده بیدرمون پـَـَـ نَ پـَـَـ کوفت، پـَـَـ نَ پـَـَـ مرض… گفتم: خوب حالا چرا میزنى؟ گفت: پـَـَـ نَ پـَـَـ میخواى بشینم باهات درد ودل کنم پَـــ نَ پَــــ ش کنی بذاری فیسبوک؟! ++ رفتم درمونگاه , منشیه میگه : مریض شمایید؟ گفتم پَــــ نَ پَــــ من میکروبم , اومدم خودمو معرفی کن! ++ با دوستم رفتیم باغ وحش،جلوی قفسِ شیر وایسادیم. دوستم میگه:شیرِ؟ میگم:پَــــ نَ پَــــ… گربه اس باباش مرده ریش گذاشته!!!! ++ تو اتاق عمل نوزاد تازه به دنیا اومده به دستیار میگم چاقو رو بده میگه میخوای بند نافو ببری؟ پـَـَـ نَ پـَـَــــ میخوام رقص چاقو کنم از مامان بچه شاباش بگیرم!! ++ دوستم تو خونه خوابیده بود داداشم از راه اومده میگه خوابه؟ میگم پَـــ نَ پَـــ رفته رو اسکرین سیور لگد بزنی روشن میشه!!!! ++ داشتم میرفتم باشگاه وسط راه یادم اومد یه چیزی رو یادم رفته، برگشتم خونه.در زدم داداشم در رو باز کرده با تعجب میپرسه حامد تویی؟!!!نرفتی باشگاه؟ میگم:پَــــ نَ پَــــ حامد رسید من دیلیوریشم… ++ رفتم جلسه ثبت نام ۱ساعت وایسادم.یارو اومده میگه میخوای ثبت نام کنی؟ پـَـــ نَ پـَـــ اومدم حالتو احوالتو سفید رویتو سیه مویتو ببینم بروم.. ++ رفتم مغازه دارو سوسک کش خریدم . میگم بریزم زمین اینو؟یارو میگه پَـــ نَ پَـــ صبح ظهر شب با یه لیوان آب بده سوسکه بخوره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.