بنیان گذار کام به کام ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در اردیبهشت 22، 2014 سلام بچه ها خوبید خواستم بگم از این به بعد سعی می کنم لغات پر کاربرد زبان آلمانی را برایتان قرار بدم شاید شما هم مثل من علاقه مند به یادگیری زبان آلمانی باشید . در هر سری از این موضوعات من 10 الی 15 لغت پرکاربرد المانی را برای شما قرار می دهم امید وارم که به کار شما بیاید . واژه های پر کاربرد زبان آلمانی [TABLE=width: 500, align: center] [TR] [TD]فارسی[/TD] [TD=align: left]Deutsch[/TD] [/TR] [TR] [TD]سلام[/TD] [TD=align: left]Guten Tag[/TD] [/TR] [TR] [TD]صبح بخیر[/TD] [TD=align: left]Guten Morgen[/TD] [/TR] [TR] [TD]عصر بخیر[/TD] [TD=align: left]Guten Abend[/TD] [/TR] [TR] [TD]خیلی متشکرم[/TD] [TD=align: left]Vielen Danke[/TD] [/TR] [TR] [TD]خداحافظ[/TD] [TD=align: left]Auf Wiedersehen[/TD] [/TR] [TR] [TD]تا بعد, به امید دیدار[/TD] [TD=align: left]Bis Bald[/TD] [/TR] [TR] [TD]متشکرم[/TD] [TD=align: left]Danke[/TD] [/TR] [TR] [TD]بله[/TD] [TD=align: left]Ja[/TD] [/TR] [TR] [TD]خواهش می کنم[/TD] [TD=align: left]Bitte[/TD] [/TR] [TR] [TD]خیر[/TD] [TD=align: left]Nein[/TD] [/TR] [TR] [TD]من ... می خواهم[/TD] [TD=align: left]Ich Brauche ...[/TD] [/TR] [TR] [TD]...کجاست؟[/TD] [TD=align: left]Wo ... ist ?[/TD] [/TR] [TR] [TD]چی گفتید؟[/TD] [TD=align: left]Wie Bitte ?[/TD] [/TR] [TR] [TD]منظورت چیست ؟[/TD] [TD=align: left]Was bedeutet Das ?[/TD] [/TR] [/TABLE] دوستان من میشه Meine Freunde پس تا بعد Meine Freunde :(50):cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.