رفتن به مطلب
کام به کام

()()()()()()مختصر توضیحی از آخرین فیلمی که دیدی....()()()()()()

chiako

ارسال های توصیه شده

سلام

یه وقتایی خیلی دوست دارم بیام و فیلم ببینم

ولی متاسفانه وقتی به لیست فیلمام نگاه می کنم پشیمون میشم

فیلم هایی که تو سیستمم هست خیلی زیاده

فیلم زیاد می بینم ولی گاهی اوقات تو انتخاب فیلم به مشکل بر می خورم و به جاش چند ماهی میشه که سریال می بینم

خواستم هم کمکی به من کرده باشید و هم یه گفتگو و نقدی بر فیلمها داشته باشیم و مفهوم فیلم رو راحت تر درک کنیم . من معتقدم قبل از دیدن هر فیلمی باید یه پیش مطالعه یا پیش آگاهی نسبت به اون داشت.

لطف کنید هر فیلمی رو که دیدید اسمشو بگید و یه توضیح مختصر در موردش بدین و بعد نظرتون رو در موردش بیان کنید که چطور بوده.....

ممنون میشم... کوتاه هم باشه مهم نیست ......

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

manam film ziad didam vali behet pishnahad mikonam age filme afsane khazane berad pito nadidi hatman negash koni yekam ghadimie vali arzeshe didano kheyli dare

dastanesham rajebe 3ta baradare k etefaghaye gheyre ghabele pishbinie vasashun pish miofte k binande aslan nemitune pish bini kone

albate age betuni zaban aslisho gir biari kheyli behtare

لینک به دیدگاه

manam film ziad didam vali behet pishnahad mikonam age filme afsane khazane berad pito nadidi hatman negash koni yekam ghadimie vali arzeshe didano kheyli dare

dastanesham rajebe 3ta baradare k etefaghaye gheyre ghabele pishbinie vasashun pish miofte k binande aslan nemitune pish bini kone

albate age betuni zaban aslisho gir biari kheyli behtare

خوشبختانه این فیلمو دیدم

با بازی برد پیت و آنتونی هاپکینز

چند سال پیش اینو دیدم

زن داداش برد پیت عاشق برد پیت میشه و .......

البته اگه درست گفته باشم

چون یادم نیست دقیقا

داداش من عادت دارم هر فیلمی که زبان اصلیه ببینم

از دوبله خوشم نمیاد

هرچند دوبله ی هنرمندان ایرانی عالیه ولی سانسورش فیلمو خراب می کنه متاسفانه

ممنون از پیشنهاد خوبت

لینک به دیدگاه

خوشبختانه این فیلمو دیدم

با بازی برد پیت و آنتونی هاپکینز

چند سال پیش اینو دیدم

زن داداش برد پیت عاشق برد پیت میشه و .......

البته اگه درست گفته باشم

چون یادم نیست دقیقا

داداش من عادت دارم هر فیلمی که زبان اصلیه ببینم

از دوبله خوشم نمیاد

هرچند دوبله ی هنرمندان ایرانی عالیه ولی سانسورش فیلمو خراب می کنه متاسفانه

ممنون از پیشنهاد خوبت

bale doroste khodeshe

لینک به دیدگاه

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/10/IMG10452742.jpg

آخرین فیلمی که همین امشب دیدم فیلم 12 سال بردگی بود.....

فیلم بر اساس زندگی فردی سیاه پوس به نام سالومون نورثاب بود که در یک دزدی به بردگی درمیاد و 12 سال از عمرشو به دور از همسر و پسر و دخترش گذروند....

این داستان رو خود سالومون بعد از آزادی نوشت و بعد از آن جریان به مبارزه با برده داری و ایراد سخنرانی در مبارزه با برده داری پرداخت

مرگ سالومون مشخص نشد به چه علت بوده

دیروز هم این فیلم جایزه ی باسکار رو به عنوان بهترین فیلم سال گرفت و یکی از بازیگران این سریال اسکار بهترین بازیگر مکمل نقش زن رو گرفت

کارگردان این فیلم آقای استیو مک کویین بود .....

برد پیت هم نقش کوتاهی در این فیلم به عنوان بازیگر افتخاری داشت ... دیالوگ زیبایی رو هم تو این فیلم خلق کرد ....

البته ناگفته نمونه که برد پیت تهیه کننده ی فیلم بود

فیلم خوبی بود ولی به نظر من یا امسال فیلمهای خوبی در مسابقه وجود نداشت یا اینکه در انتخاب این فیلم به عنوان بهترین فیلم اغراق کرده بودند ....

در هر حال فیلم زیبایی بود

صحنه ای رو که زن برده رو شلاق زدند و گوشت پشتش رو کندند با ضربات شلاق اشک از چشمام سرازیر شد

پیشنهاد می کنم حتما ببینینش

http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1392/09/28/13920928000124_PhotoL.jpg

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• اضافه کردن...