ZARSA ارسال شده در خرداد 3، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 3، 2014 ماهی قزل آلا را پاک کرده وبعد داخل شکم هر کدام را برش لیمو و جعفری قرار داده و پودر کاری و نمک و فلفل می دهیم .سطح بیرونی ماهی را به کره آغشته می کنیم . مواد لازم 1- 4 ماهی قزل آلا تازه 2- 2 عدد لیمو 3- جعفری تازه خرد شده 4- نمک و فلفل برای طعم و مزه 5- 4 قاشق غذاخوری کره http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m995//a05764220214102a.jpg روش تهیه مرحله 1 ماهی قزل آلا را پاک کرده وبعد داخل شکم هر کدام را برش لیمو و جعفری قرار داده و پودر کاری و نمک و فلفل می دهیم .سطح بیرونی ماهی را به کره آغشته می کنیم . http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m995//a11764220214102a.jpg[h=2][/h] http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m995//a25764220214102a.jpg مرحله 2 هر ماهی را به صورت جداگانه در فویل آلومینیوم ضخیم قرار می دهیم و هر طرف ماهی داخل فویل را به مدت 15 دقیقه روی زغال قرار می دهیم یا تا زمانی که تکه های گوشت به راحتی از پوست جدا شود http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m995//a32764220214102a.jpg[h=2][/h] http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m995//a45764220214102a.jpg مرحله 3 و بعد با جعفری و برشهای لیمو تزیین می کنیم و با پوره سیب زمینی یا برنج سرو کنید . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.