رفتن به مطلب
کام به کام

طرز تهیه ماهی قزل آلا روی زغال


ZARSA

ارسال های توصیه شده

ماهی قزل آلا را پاک کرده وبعد داخل شکم هر کدام را برش لیمو و جعفری قرار داده و پودر کاری و نمک و فلفل می دهیم .سطح بیرونی ماهی را به کره آغشته می کنیم .

مواد لازم

 

1- 4 ماهی قزل آلا تازه

 

2- 2 عدد لیمو

 

3- جعفری تازه خرد شده

 

4- نمک و فلفل برای طعم و مزه

 

5- 4 قاشق غذاخوری کره

 

http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m995//a05764220214102a.jpg

روش تهیه

مرحله 1

ماهی قزل آلا را پاک کرده وبعد داخل شکم هر کدام را برش لیمو و جعفری قرار داده و پودر کاری و نمک و فلفل می دهیم .سطح بیرونی ماهی را به کره آغشته می کنیم .

 

http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m995//a11764220214102a.jpg[h=2][/h]

 

http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m995//a25764220214102a.jpg

 

مرحله 2

 

هر ماهی را به صورت جداگانه در فویل آلومینیوم ضخیم قرار می دهیم و هر طرف ماهی داخل فویل را به مدت 15 دقیقه روی زغال قرار می دهیم یا تا زمانی که تکه های گوشت به راحتی از پوست جدا شود

 

http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m995//a32764220214102a.jpg[h=2][/h]

 

http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m995//a45764220214102a.jpg

مرحله 3

 

و بعد با جعفری و برشهای لیمو تزیین می کنیم و با پوره سیب زمینی یا برنج سرو کنید .

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...