proshat ارسال شده در خرداد 8، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 8، 2014 آن نازنین کجاست که یادم نمیکند / صد غم به سینه دارم و شادم نمیکند یک لحظه آنکه بی من هرگز نمی نشست / امشب به یاد کیست که یادم نمیکند . . . http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSZB4y5JCN4j0YxsDoxEeaFZP0QSensWma4nqORupNNmsEqpKAB لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 20، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 2014 عشق یعنی اینکه وقتی یه اس ام اس ازش میاد حتی قبل اینکه بدوونی چی نوشته لبخند میاد روی لبت،همینکه یه لحظه بهت فک میکرده واست اندازه یه دنیا می ارزه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 20، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 2014 [h=6]دوست داشتنِ کسی که شما رو دوست نداره مثل بغل کردنِ کاکتوس می مونه هر چی محکم تر بغل کنی بیشتر آسیب میبینی ... [/h] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 20، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 2014 اگه عاشقی، سعی کن به عشقت برسی چون وقتی بره دیگه رفته. اگه عاشق نیستی پس تلاش نکن که طعمش رو بچشی. چون تلخترین شیرینی روزگاره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 20، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 2014 ﮐﺴــــﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ ... ﺣﺘــــــﯽ ﺗﻮﯼ ﺍﻭﺝِ ﺍﺧـــــــﺘﻼﻑ ، ﻧﻪ ﻣــــــــﯿﺮﻩ ﻧﻪ ﻣﯿــﺬﺍﺭﻩ ﮐﻪ ﺑـــــــﺮﯼ .. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 20، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 2014 دنيا ارزش پا كوبيدن به شكمت را نداشت ببخش مرا مادر . . . http://uploadax.com/images/01182170376312766929.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 20، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 2014 وقتی کسی را عاشق خودت میکنی . . . در برابـــرش مسئولـــی . . . در برابـــر اشکهایش . . . شکستن غرورش . . . لــحظه های شکستن در تنهایی . . . . و اگر یـــادت بـــرود ! !در جایـــی دیگر سرنوشــــت به یادت خواهـــد آورد . . . ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 20، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 2014 ازاین تکرارساعتها... ازاین بیهوده بودنها.... ازاین بی تاب ماندنها... ازاین تردیدها, نیرنگها... پریشانم!!! دلم پروازمیخواهد!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 20، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 2014 این روزها عشق را با دست پس می زنند... و با پا پیش می کشند ! حیف از عشق که زیر دست و پاست ..! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 20، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 2014 کاش وقتی آسمان بارانی است ، چشم را با اشک باران تر کنیم کاش وقتی که تنها میشویم ، لحظه ای را یاد یکدیگر کنیم . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 20، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 2014 حس پرنده ای رو دارم که از قفس آزاد شده اما پرواز از یادش رفته ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 20، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 2014 من شاعرم! حال مرا عالم نمیفهمد جز تو کسی چیزی از اشعارم نمیفهمد کشف جدید روزگار ما تو هستی که برق نگاهت را ادیسون هم نمیفهمد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 20، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 2014 توی جدایی ها همیشه اونی که کمتر عاشقه بهتر حرف میزنه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 20، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 2014 همیشه که باشی، خسته می شوند؛ مردمانی که اگر نباشی، می گویند: بی معرفتی ...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 20، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 2014 انقدر دوست دارم که.... نگران خودمم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 20، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 2014 ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺯﺩﻥ ﺭﺍﺣﺖ ﺗﺮﻩ ﺗﺎ ﺑﺨﻮﺍﯼ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﺑﺪﯼ ﭼﺮﺍ ﺣﺎﻟﺖ ﺧﻮﺏ ﻧﯿﺴﺖ ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 20، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 2014 حـــــوا بودن تاوان سنگینی دارد وقتی آدم ها برای هر دم و بازدم، به هــــوا نیاز دارند !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 20، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 2014 ابــــرهـا گـاهـی پـرنــده مـی شوَنــد گـاهـی شکـل هـای دیگــــر و گـاه گـاهـی کـه بـه نُـدرَت شبیـه ِ مـن مـی شوَنـد مـی بـارنــــد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 20، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 2014 گاهی ارزش واقعی یک لــحظه را، تا زمانی که به یک " خـــاطره " تبدیل نشود، نمی فهمیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 20، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 2014 این سطر مختصر را گفتم که او بخـواند هرچند به او نگفتم می خواهم او بـداند.. او اولش نمی خواست ترکـم کند ، ولیکن فهمید راز من را او رفت تا بمانــد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 20، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 2014 قدرت کلماتت را بالا ببر نه صدایت را ; این باران است که باعث رشد گلها میشود نه رعد و برق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 20، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 2014 کاش تار بودم تا آهنگ دوست داشتن رابرایت بنوازم ! کاش خاربودم تاچشم دشمنانت راکور کنم . . . افسوس ک نه تارم نه خار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 20، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 2014 واسه مشق شبت 100 بار بنویس : اونی که فکرش رو نمیکنی همیشه به یادته . . . http://8pic.ir/images/70864736570958826942.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 20، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 2014 به آنهایی که دوستشان دارید بی بهانه بگویید دوستت دارم بگویید در این دنیای شلوغ سنجاقشان کرده اید به دلتان بگویید گاهی فرصت با هم بودنمان کوتاه تر از عمر شکوفه هاست شما بگویید ، حتی اگر نشنوند . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 20، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 2014 هر انسانی یک بار برای رسیدن به یک نفر، دیر می کند. و پس از آن، برای رسیدن به کَسان دیگر، عجله ای، نمی کند . . . http://8pic.ir/images/44234229059118341185.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.