رفتن به مطلب
کام به کام

سالاد با ماهى آبپز


ALI

ارسال های توصیه شده

ماهي را به روغن زيتون، آبليمو و زعفران حل كرده آغشته كنيد. در دستگاه بخارپز يك عدد فويل آلومينيومي قرار داده و ماهي را درآن بگذاريد و اطراف فويل را كمي به سمت بالا بياوريد. ماهي را با تعدادي برش ليمو که رویش میگذاریم، مزهدار کنید...

 

 

مجله کام به کام به نقل از برترینها:

 

http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/12/13/263934_291.jpg

 

مواد لازم:

 

 

  • خيار: 5ورق
  • گوجه گيلاسي:5عدد
  • جوانه گندم: يك قاشق سوپخوري
  • فلفل سبز شيرين: 10گرم
  • ماهي تيلا پيلا (بيتيغ): يك عدد
  • آبليموی تازه: يك قاشق سوپخوري
  • روغن زيتون: يك قاشق سوپخوري
  • زعفران: يكدوم قاشق چايخوري، حل كرده

 

روش تهيه:

 

ماهي را به روغن زيتون، آبليمو و زعفران حل كرده آغشته كنيد. در دستگاه بخارپز يك عدد فويل آلومينيومي قرار داده و ماهي را درآن بگذاريد و اطراف فويل را كمي به سمت بالا بياوريد. ماهي را با تعدادي برش ليمو که رویش میگذاریم، مزهدار کنید. 20دقيقه در بخارپز بگذاريد. در دستور اصلي اين غذا، اين ماهي و سالاد بدون سس سرو ميشود اما پيشنهاد من براي تهییه سس اينگونه است: مقداري آبليموي تازه و روغن زيتون را با هم مخلوط كنيد، سپس بهعنوان ادويه از پوست ليموترش خشك شده، آويشن پودرشده، پودر اورگانو، پودرسير و پودر فلفل سياه نیز استفاده كنيد.

 

نكته:

 

تجربه ثابت كرده است كه ماهيهای داراي بافت نرم و پرچرب براي اين غذا مناسب نيستند. پس پيشنهاد ميكنم اصلا از ماهيهاي درياي شمال استفاده نكنيد.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...