ALI ارسال شده در خرداد 14، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 14، 2014 این روزها سریال «عصر پاییزی» به کارگردانی اصغر نعیمی از شبکه یک سیما در حال پخش است. اما چرا این سریال در صفحات آشپزی ما قرار گرفته است؟ خب، نسرین مقانلو در سریال یک کلاس آشپزی به راه انداخته و درست کردن کیک آلبالویی دو تخممرغه یکی از مهمترینهاست مجله کام به کام به نقل از برترینها:این روزها سریال «عصر پاییزی» به کارگردانی اصغر نعیمی از شبکه یک سیما در حال پخش است. داستان را احتمالا تا به همین حالا فهمیدهاید که از چه قرار است. اما چرا این سریال در صفحات آشپزی سینمایی ما قرار گرفته است؟ خب، نسرین مقانلو در سریال یک کلاس آشپزی به راه انداخته است و درست کردن کیک آلبالویی دو تخممرغه یکی از مهمترینهاست. در این شماره میخواهیم روش تهیه کیک آلبالویی دو تخممرغه را برای شما بیاوریم. کیکی که خیلیها طرفدار آن هستند و دلیل آن هم طعم جالب بین ترش و شيرينش است. این کیک میتواند خوراکی لذیذی برای یک عصرانه خانوادگی شما باشد. http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/12/13/263789_898.jpg مواد لازم : تخممرغ: 2 عدد شکر: یک و نیم پیمانه پودرکاکائو: 2 قاشق سوپخوری وانیل: یکچهارم قاشق چایخوری بیکینگپودر: نصف قاشق چایخوری شیر و روغن: از هر کدام نصف پیمانه آرد: 2 پیمانه آلبالو:200 گرم مواد لازم خمیر رویه: آرد: یک پیمانه مارگارین: یک قاشق سوپخوری پودر فندق: 2 قاشق سوپخوری شکر: 2 قاشق سوپخوری آب سرد: به میزان لازم طرز تهیه خمیر رویه: - آرد، شکر، پودر فندق و مارگارین را با هم مخلوط کرده و آب سرد را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست آید. - خمیر را در یخچال استراحت داده تا مواد کیک را آماده کنید. نکته: آلبالو را میتوانید با کمی شکر پخته بعد به مایه کیک اضافه کنید یا به جاي آن از مربا و کمپوت آلبالوي بدون شهد هم میتوان استفاده کرد. طرز تهیه کیک: - تخممرغها و شکر را هم زده تا حجم آن دوبرابر و سبک شود. - شیر و روغن را اضافه کرده و کمی هم بزنید. - آرد، بیکینگپودر وپودر کاکائو را با هم الک کرده و به مایه اضافه کنید. - وانیل و آلبالو بدون هسته را هم افزوده و هم بزنید. - مایه را در قالب چرب شده ریخته و روی آن، خمیر استراحت داده شده را رنده کرده یا به قطعات کوچک برش بزنید و در فر از قبل گرم شده، با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 50 دقیقه تا یک ساعت قرار دهید. - برای اطمینان از پخت کیک داخل آن خلال دندان وارد كنيد اگر چیزی نچسبید، کیک آماده است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.