SaHaR ارسال شده در خرداد 15، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 15، 2014 اس ام اس چهارشنبه سوری پیشاپیش آغاز مانور جنگ جهانی سوم و شبیه سازی انفجار های قاره ای و آزمایش بمب های اتمی بر تو مسئول ویژه برگزاری مراسم مبارک ! :4shanbsori: با یاد سرخی گونه هات درخشـش چشمات سوزاننـدگی لبـهات داغــی عشقت از رو آتیش میپرم دوستت دارم آتیش پاره چهارشنبه سوری مبارک :4shanbsori: چهارشنبه سوري نزديکه. يه وقت نري از رو آتيش بپري آخه تجربه ثابت کرده اگه خر بپره رو آتيش رم ميکنه... :4shanbsori: تق تق فش فشع.فاصلمون کم بشه! هیزم ونفت واتیش.دوستت دارم خداییش! سیب زمینی به سیخه.عکس گلت به میخه! غماتو بیار فوتش کن کینه داری شوتش کن! هوا بهاری میشه سرما فراری میشه! زردی ازت دور بشه هرچی میخوای جوربشه! 4شنبه سوری مبارک :4shanbsori: سلامتی بچه های قدیم که از این ترقه قرمزا میزاشتن زمین بعد با آجر میزدن روش !!! :4shanbsori: چهار شنبه سوری روز ملی مبارزه با آرامش اعصاب بر شما ترقه بازان گرامی مبارک باد ! ستاد روانی شدگان چهار شنبه آخر سال ! :4shanbsori: سوختن غمهایت را در آخرین 4شنبه سال آرزو دارم :4shanbsori: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.