yasi ارسال شده در خرداد 16، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 16، 2014 مواد لازم : برنج یک پیمانه لپه نصف پیمانه شوید یک سوم پیمانه ماست 300 تا 500 گرم نعنا داغ پیاز داغ [TABLE=class: ncode_imageresizer_warning] [TR] [TD=class: td1, width: 20]http://www.asr-arya.com/images/misc/nCode.png[/TD] [TD=class: td2]براي نمايش در سايز اصلي بر روي نوشته كليك كنيد ، مشخصات تصوير هست 700 در551 پيكسل .[/TD] [/TR] [/TABLE] http://www.8pic.ir/images/11204113053693912698.jpg قبل از هر چیز بگم که مقدار لپه و شوید را بنا به سلیقه خودتون میتونید کم و زیاد کنید . لپه را یکی دو ساعت خیس می کنیم و میذاریم تا بپزه . برنج را هم جدا میذاریم بپزه تا دونه هاش از هم بشکفه مثل بقیه آش هائی که برنج داره . وقتی پخت و دونه هاش باز شدن شوید و لپه پخته را بهش اضافه می کنیم. میذاریم تا موادمون نیم ساعت با هم چند جوش بخوره و غلیظ بشه چون آش ماست را باید غلیظ تر برداریم که وقتی ماست بهش اضافه میشه خیلی شل نشه نمک میزنیم . آش را از روی حرارت بر میداریم میذاریم ازاون گرمای زیاد بیافته . ماست را خوب به هم میزنیم و به آش اضافه می کنیم و مرتب به هم میزنیم دیگه ماست نمی بره و مشکلی پیدا نمی کنه فقط خواهشا تخم مرغ به ماستتون نزنید که حسابی مزه آش را عوض می کنه . http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTP5xWB3p0rpCvgd-VP0rVhEStDfMsPPB0v3wpwJVTQPxV_rUfE بهتره که از 200 گرم ماست شروع کنید و به میزان دلخواه و بنا به ذائقه خودتون ماست را بیشتر بریزید . اگر دیدید که آش سفت هست مقداری آب جوش بهش اضافه کنید و روی حرارت ملایم بذارید و مخلوط کنید . این آش با نعنا داغ و پیاز داغ و فلفل سیاه سرو میشه در صورت دلخواه میشه به مواد روی حرارت پیاز داغ هم اضافه کرد. هم داغ و هم سرد خورده میشه اگر مقداریش باقی موند و رفت تو یخچال بعد از بیرون اومدن میتونید روی حرارت ملایم بذارید و مرتب به همش بزنید تا گرم بشه با این کار ماست نمی بره و صافه و یکدست میمونه . http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo182.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.