رفتن به مطلب
کام به کام

آش ماست


yasi

ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

برنج یک پیمانه

لپه نصف پیمانه

شوید یک سوم پیمانه

ماست 300 تا 500 گرم

نعنا داغ

پیاز داغ

 

 

[TABLE=class: ncode_imageresizer_warning]

[TR]

[TD=class: td1, width: 20]http://www.asr-arya.com/images/misc/nCode.png[/TD]

[TD=class: td2]براي نمايش در سايز اصلي بر روي نوشته كليك كنيد ، مشخصات تصوير هست 700 در551 پيكسل .[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

http://www.8pic.ir/images/11204113053693912698.jpg

 

 

قبل از هر چیز بگم که مقدار لپه و شوید را بنا به سلیقه خودتون میتونید کم

و زیاد کنید .

لپه را یکی دو ساعت خیس می کنیم و میذاریم تا بپزه .

برنج را هم جدا میذاریم بپزه تا دونه هاش از هم بشکفه مثل بقیه آش هائی

که برنج داره .

 

 

 

وقتی پخت و دونه هاش باز شدن شوید و لپه پخته را بهش اضافه می

کنیم.

 

 

 

 

میذاریم تا موادمون نیم ساعت با هم چند جوش بخوره و غلیظ بشه چون

آش ماست را باید غلیظ تر برداریم که وقتی ماست بهش اضافه میشه

خیلی شل نشه نمک میزنیم .

 

آش را از روی حرارت بر میداریم میذاریم ازاون گرمای زیاد بیافته .

ماست را خوب به هم میزنیم و به آش اضافه می کنیم و مرتب به هم

میزنیم دیگه ماست نمی بره و مشکلی پیدا نمی کنه فقط خواهشا تخم

مرغ به ماستتون نزنید که حسابی مزه آش را عوض می کنه .

 

 

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTP5xWB3p0rpCvgd-VP0rVhEStDfMsPPB0v3wpwJVTQPxV_rUfE

 

بهتره که از 200 گرم ماست شروع کنید و به میزان دلخواه و بنا به ذائقه

خودتون ماست را بیشتر بریزید .

اگر دیدید که آش سفت هست مقداری آب جوش بهش اضافه کنید و روی

حرارت ملایم بذارید و مخلوط کنید .

این آش با نعنا داغ و پیاز داغ و فلفل سیاه سرو میشه در صورت دلخواه

میشه به مواد روی حرارت پیاز داغ هم اضافه کرد.

هم داغ و هم سرد خورده میشه اگر مقداریش باقی موند و رفت تو یخچال

بعد از بیرون اومدن میتونید روی حرارت ملایم بذارید و مرتب به همش بزنید

تا گرم بشه با این کار ماست نمی بره و صافه و یکدست میمونه .

 

 

 

http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo182.jpg

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...