Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 رد پاهایم را پاک می کنم به کسی نگویید من روزی در این دنیا بودم. خدایا می شود استعـــــفا دهم؟! کم آورده ام ...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 من گیاهی ریشه درخویشم... من سکون آبشاران بلورین زمستانم من شکوه پرنیان روشن دریای خاموشم من سرود تشنه ی بیمار خیزان بهارانم مهر دوزختاب افسونسوز شبکوشم مرغ زرین بال دریا راز مهتابم چشمه سار نیلی خوابم چنگ خشم آهنگ پاییزم بانگ پنهان خیز توفانم بام بیدار گل انگیزم سایه سروم که می بالد نای چوپانم که می نالد آهوی دشتم که می پوید من گیاهی ریشه درخویشم که درخورشیدمی روید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 تو سربلندی پرغروری باشکوهی! آدم به آدم میرسد اما تو کوهی.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 چقدر سرد است! وقتی... می خواهمت و نیستی ... . . . ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 عشق چیز عجیبی نیست نازنینم همین است که تو دلت بگیرد و من نفسم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 خاطره ای که بعضی آهنگا بعضی جاها بعضی بوها برا آدم یادآوری می کنه، مغز آدمو میپاشه به دیوار! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 واحد اندازه گیریِ فاصله ” مــتــر ” نیست ؛ ” اشـــــــــــتـــیــــاق ” است .. مشتاقش که باشی ، حتی یک قـدم هم فاصله ای دور است .!. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 كسي مي گويد آري به تولـــد من به زندگي ام به بودنم ضعفم ناتواني ام مرگم كسي مي گويد آري به من به تو و از انتظار طولاني شنيدن پاسخ من شنيدن پاسخ تو خسته نمي شود ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 کـ ـولهـ بارمـ ُ دارمـ می بندمـ برمـ " ی " جـ ـای دووورـــــ کــــ هیچـ خاطره ایـ نداشتهـ باشـ ـمـ /!/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 همه نا خوشی ها ازچیزی سرچشمه میگیرد من به این فکر میکنم که چه چیز ما آدم ها را،گاهی تلخ می کند تلخی ما آدم ها ازاین است که، خیلی چیزارو میشه خواست ولی نمیشه اونا رو داشت! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 وقتی نیستیآنچنان با خیالت سرخوشمکه نبودنت رااز یاد می برم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 وقتی تو نیستی ، نگاهم حوصله نمی کند پایش را از چشمم بیرون بگذارد. . . ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 پاهايم سست مي*شوند کند مي*شوند سنگ مي*شوند مي*ايستم نگاه مي*کنم جفت چشمان توست پيچيده به زانوانم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 دلواپسی من از نیامدنت نیست! می ترسم در پس این دل دل زدن ها بیایی و دلخواه تو نباشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 تنهایی را دوست دارم زیرا بی وفا نیست ... تنهایی را دوست دارم زیرا عشق دروغی در آن نیست ... تنهایی را دوست دام زیرا تجربه کردم ... تنهایی را دوست دارم زیرا خداوند هم تنهاست ... تنهایی را دوست دارم زیرا.... در کلبه تنهایی هایم در انتظار خواهم گریست و انتظار کشیدنم را پنهان خواهم کرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 باران بهانه ای بــــــود... کـــــه زیر چتـــــر من... تا انتهای کــــــــــــــــــــــــ ــوچه بیایی کاش... نه کوچـــــــــــــــه انتهایی داشت.. و نه باران بند می آمـــــد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 تو چه ساده ای و من، چه سخت تو پرنده ای و من، درخت آسمان همیشه مال توست... ابر، زیر بال توست... من، ولی همیشه گیر کرده ام! تو به موقع می رسی و من، سال هاست دیر کرده ام... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 اشکهایم ؛ شبیه تو شده اند ! می گریَم ، اما نمی آیند ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 تکيه بر ديوار کردم خاک بر پشتم نشست. دوستي با هر که کردم عاقبت قلبم شکست. آن قدر رنجي که دنيا بر دل ما مي کند. بر دل هر کس کند او ترک دنيا مي کند. با خودم گفتم:که فردا ترک دنيا مي کنم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 امشب بغض تنهایی من دوباره می شکند ... چشمانم بس که باریده دیگر حتی تحمل نور مهتاب را ندارد ... آخ که چقدر تنهایم ... دل بیچاره ام بس که سنگ صبورم بوده خرد شده و انگشتانم بس که برایت نوشته خسته شده است ... رو به روی آینه نشسته ام آیا این منم ؟ شکسته .... پیر تنها.... تو با من چه کردی ؟ شاید این آخری زمزمه های دلتنگی ام باشد و دیگر هیچ نخواهم گفت .... اما منتظرم انتظار دیدن دوباره ی تو برای من زندگی دوباره ای است ... پس برگرد ... عاشقانه برگرد برای همیشه برگرد... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 پر از " بغضم " امشب شانه ات . . . ساعتي چند " رفيق " ؟؟ http://koumeye-eshgh.persiangig.com/image/%D8%B7%D8%A7%D9%82%D8%AA%20%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%B1.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 سربازم سرباز ِ عشق سرباز ِ عشق ِ تو با چندین سال سابقه ی ِ خدمت انتقالی از قلبت به قلب ِ دیگری را طلب نمیکنم معاف از عشقت هم هرگز نمیخواهم اضاف میخواهم-اضاف ! تا عمری در صحن ِ چشمانت خدمتگزاری- و از هُرم ِ نگاه هایت نگهبانی کنم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 دلم گرفته آسمون نمیتونم گریه کنم شکنجه میشم از خودم نمیتونم شکوه کنم انگاری کوه غصه ها رو سینه من آمده آخ داره باورم میشه خنده به ما نیومده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 همیشه سکوتم به معنای پیروزی تو نیست گاهی سکوت می کنم تا بفهمی چه بی صدا باختی . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 مهرباني را در نگاه منتظر کودکي ديدم که آبنباتش را به دريا انداخت تا آب شيرين شود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.