Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 این روزها بس که سکوت کرده ام ، همه فکر می کنند حرفی برای گفتن ندارم . ... اما هیچ کس بغضی را نمی بیند که راه گلویم را بسته لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 مرا یکدم دل از خوبان جدا نیست ولی صد حیف که در خوبان وفا نیست به خوبان دل سپردن کار سهل است زخوبان دل بریدن کار من نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 با تو از عشق میگفتم از پشیمانی و از اینكه فرصتی دوباره هست یا نه ؟!... در جواب صدایی بی وقفه می گفت: "دستگاه مشترك مورد نظر خاموش می باشد!!!" لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 آخرین شعر مرا قاب کن و پشت نگاهت بگذار تا که تنهاییت از دیدن آن جا بخورد !! و بداند که دل من با توست ... در همین یک قدمی ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 در ایـنــــ روزهـــــای گرمـــ تـــير تـنـــها نـگاهــ تــوسـتـــ کـــــه ســرد استـــ .... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 آچار فرانسه ی آغوشت را بياور بايد نشتی بی وقفه ی چشمانم را بگيری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 کسی که میگفت بدون تو نمیتونم نفس بکشم حالا تو آغوش دیگری نفس نفس میزنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 گريه در آب چه لذت بخش است ... من كه انباشته هستم از اشك داخل آب اگر گريه كنم تو نخواهي فهميد ! من دلم مي خواهد خانه اي داشته باشم در آب ... ! __________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 پرنده در صدای خوشش رنج و درد و ماتم نیست پرنده اهل شکوه و اهل گلایه و غم نیست و خوش به حال هوایش و خوش به حال دلش و خوش به حال پرنده که مثل آدم نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 در شبان غم تنهائي خويش عابد چشم سخنگوی توام ! من در این تاریكی من در این تیره شب جانفرسا زائر ظلمت گیسوی توام ... گیسوان تو پریشان تر از اندیشه ی من ! گیسوان تو شب بی پایان جنگل عطرآلود شكن گیسوی تو موج دریای خیال .... كاش با زورق اندیشه شبی از شط گیسوی مواج تو من بوسه زن بر سر هر موج گذر می كردم .... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 تنهايی من، همان انتظارم است و انتظارم، همان عشق! و عشق تنها بهانه ی بودنم! ... بی بهانه ام نکن! ...بعد از رفتن تو چقدر غریب شده ام میان این همه آشنا… لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 تنهایی دردی نبود که من نتونم درمان کنم اما چطور شد که امروز درمانده و تنها هستم نمی دونم!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 حوالی لبهایم مرغان دریایی درپروازند و بوتیمار لبهایم می گرید برای روزی که حتی قادر به بوسیدن هم نباشم .... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 اتش عشقت دروجودنحیفم زبانه میکشد بی توزندگی برایم بی مفهوم وبدون روشناییست دریای قلبم طوفانی گشته ای روزنه امیدم.... دیگرحتی یک لحظه طاقت دوریت راندارم بااندک جرقه ای اتش میگیرم اتشی که خرمن وجودم رامیسوزاند وخاکسترمی کند... ای تمام هستی ام..... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 به عشقــــ تـــو چشـــــم دوختــــه امــ کـــوکشـــ را بـــاز نکنــــ ... __________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 نمی سوزم من آب می شوم بی تو قطره قطره سراب می شوم بی تو در هرم تباه شهر خراب می شوم بی تو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 زمانی کوه بودم حالا دیگر آدم شده ام می رسیم به هم؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 25، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 25، 2014 امشب طوفانی از تو در دل دارم من ان دیوانه ی مجنون از کویر سوزان اغوش تو ام این کودک برهنه گمشده زندگی این اسیر نگاه نا ارام زندانی زندان قلبی یخ زده از دنیا بیزار از با هم بودن نا امید از هم خواندن و . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.