رفتن به مطلب
کام به کام

دايي: دنبال سه امتياز بوديم نه بازي زيبا

کام به کام

ارسال های توصیه شده

• بنیان گذار

[TABLE=width: 95%, align: center]

[TR]

[TD][h=1]دايي: دنبال سه امتياز بوديم نه بازي زيبا[/h] مطلبی در http://www.combecom.com و به نقل از ورزش 3

[h=2]سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در اين شرايط حساس به دنبال سه امتياز بوديم نه بازي زيبا.[/h][/TD]

[TD=align: left]http://www.varzesh3.com/files/Picture/00946228.jpg[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE=width: 95%, align: center]

[TR]

[TD=colspan: 3]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3]

علي دايي پس از پيروزي يک بر صفر مقابل داماش در نشست خبري گفت: عيد را به همه تبريک ميگويم. بازي خيلي سخت و بزرگي را در رشت برديم و نيمه اول از داماش بهتر بوديم اما در نيمه دوم داماش فشار آورد و در چند صحنه گل نخورديم و بازيکنان مردانه و خوب دفاع کردند و تبريک ميگويم. سه فينال داشتيم که يکي را برديم و دو بازي ديگر باقي است.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: نيمه دوم داماش رو به توپ هاي بلند آورد. ما عادت نداريم روي زمين چمن مصنوعي بازي کنيم اما سه امتياز را گرفتيم و به دو بازي ديگر فکر ميکنيم.

سرمربي پرسپوليس در مورد اينکه بازي هم حساس بود و هم جذاب و اينکه شما نسل جواني را به پرسپوليس آورديد، گفت: اين نظر شماست و محترم است. ما براي برد آماده بوديم. نيمه اول به هدفمان رسيديم و در اين زمين خيلي خوب توپ را چرخانديم و نيمه دوم داماش فشار آورد و ما تمام روزنههاي نفوذ داماش از چپ و راست را بستيم. با حضور حسن زاده در نيمه دوم فشار داماش بيشتر شد. ما به دنبال سه امتياز بوديم و نه فوتبال زيبا که در اين شرايط حساس که به هدفمان رسيديم.

دايي در مورد اينکه چرا مسلمان را به ميدان نفرستاد و کفشگري بازي کرد، گفت: در آن لحظه نظرم را عوض کردم چون مهرداد بايد ميآمد وسط ميدان را که شلوغ بود جمع ميکرد.

سرمربي پرسپوليس در مورد اعتراضش به داور گفت: مربي داماش خيلي به داور اعتراض کرد. اين طبيعت فوتبال است و نميتوانيم بي احساس باشيم و حرف نزنيم. در نيمه اول صادقيان را چند بار زدند. بايد يک بازيکن حريف اخراج ميشد. چرا نميگوييد سرمربي داماش از محوطه فني بيرون آمد اما من از محوطه خارج نشدم. اين حق طبيعي من است که از حق تيمم دفاع کنم.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• اضافه کردن...