Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 و این جهان، به شکل غم انگیزی جهان من نیست... وقتی تو نیستی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 گنجشکها از جیک جیک خسته نمی شوند من از دوست داشتن تو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 پرانتز باز( دوستت دارم... پرانتز را نبستم، بگذار این حقیقت تا ابد جریان بیابد.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 نگاهت کافیست تا دوباره در هوای آمدنت بمیرم تو همیشه دعوتی ... راس ساعت دلتنگی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 دعا كن برای خودت برای آرزوهایت برای من برای دردهایم برای ما برای این همه تنهایی ای کاش خــــدا کاری کند! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 باور کن: تا آخر خط می رفتم اگر سر راهم نقطه نمی گذاشتی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 بیا حواس خدا را پرت کنیم ؛ تو صداش کن ، من دزدکی فاصله ها رو بر می دارم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 تو را طلب نمیکنم... نه اینکه بی نیازم ... صبورم.. " لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 ای کاش بودی تا می دیدی که چگونه ثانیه های بی تو بودنم دقیقه می شوند ! ای کاش بودی و می دیدی که چگونه چشمانم از ته دل فریاد می زنند و ... ای کاش بودی و می دیدی که چگونه بیقرار توام بیقرار تویی که لحظه ای ازعمرت را به سالها خواستنم ندادی بی قرار توام که واژه ی انتظار را برایم همیشگی کردی ! و خسته ام از همیشه ای که همیشه تو را در آن نخواهم داشت ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 هر چه از دست میرود بگذار برود...!!! چیزی که به التماس آلوده باشد نمیخواهم...!!! هر چه باشد حتی زندگی...!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 چقدر سخته کسی نباشه تورو بفهمه اما تو محتاج فهمیدن باشی چقدر سخته غم وجودت رو پشت لبخندت پنهان کنی چقدر سخته همه عمر سعی کنی دل کسی رو نشکنی اما یکی بیاد و به راحتی دلتو بشکنه و چقدرسخته که همه این دردها رو باهم داشته باشی. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 بگـذار حـســودان ، هــرچـهj می خــوآهـنـد بگــویـنـد (!) جــز تــ♥ــو و عـشــق تــ♥ــو ، تـمـوم دنـیــا، پَــر .../. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 چیزی نیست !!! که مرا سر شوق بیاورد جز تو که تو هم نیستی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 منم که تا تو نخوابی نمیبرد خوابم تو درد عشق ندانی، بخواب آسوده ز ریشه کندن این دل تبر نمیخواهد به یک اشاره میافتد درخت فرسوده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 گفتند چندسال داری؟!!!!!! گفتــــــــم: روزهای غمناک زندگی ام را خط بزنی هنـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــوز..... کودکم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 سخت ترین دو راهی : دوراهی بین فراموش کردن و انتظار است ، گاهی کامل فراموش میکنی وبعــــــــــــــــد میبینی که باید منتظر میماندی و گاهی آنقدر منتظر میمانی که میفهمی باید زودتر از اینها فراموش میکردی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 تـــــــــــــــــو هم می دانی كه روزگـــــــــــــــــار دریـــــــــــــــــغ كرده است فرصت ما شدن را از مـــــــــــــــــا! مـــــــــــــــــن بـــــــــــــــــی پنجره بـــــــــــــــــی بهــــانه بـــــــــــــــــی هــــوا برای عاشقی با تـــــــــــــــــو دل به دریـــــــــــــــــایی می زنم كه بـــــــــــــــــرای ما شدن تمام فرصتم بـــــــــــــــــود.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 رفــتــﮧ ای ؟ بـــﮧ درک ! هنــوز هم بهـــتریــن هـا وجـــود دارنـــد دنــبال ڪسی خواهــــم رفــت ڪــــﮧ مــرا بـــﮧ خاطـــر خــودم بــخواهـد نـه زاپــاسی برای بازیـچـه بودن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 گـاه בلـمــ مےـگـیرב گـاه زטּـבگــے ســخـتــــ مےـشـوב گـاه تـטּـهـا , تـטּـهـایـے آرامـشــ مـے آورב گـاه گـذشـتـهـ اذیـتـمـ مـیـکـنـב ایـטּ `گـاه هـا`... گـهـگـاه تـمـامــ روز و شـبــ مـنــ مےـشـو טּـב آטּـوقـت بـغـض گـلـویـم را مـےـگـیـرב ! בرسـت مـثـل هـمےــטּ روزـها ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 نيازم ، نه ديگر آغوشت است نه دستانت ، نه لبانت نه گيس سياه ، نه چشم خمارت با يك فنجان سكوت تلخ ، فرو مى برم حماقتم را كه دوستت داشتم.. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 به کلاغــــها بگویید: قصه ی من اینجا تمام شد، یکی.. بود و نبود مرا با خود برد...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 این روزهــا هیـــچ چیـز سر جایش نیست!! جـز تـو بـــدجــور جــا گـرفتـی در دلـم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 این روز ها از کنار من که میگذری احتیاط کن هزاران کارگر در من مشغولکارند روحیه ام در دست تعویض است! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 وقتی پایت خواب می رود نمی توانی درست راه بروی لنگ می زنی! وقتی قلبت خواب می رود نمی توانی درست فكر كنی. عاشق می شوی!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 من هر روز در تلاشم تا خاطرم بماند و تو هر شب دعا مي كني كه فراموش كني! خاطراتمان چه بلا تكليف اند!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.