Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 یاد گرفتـــه ام انسان مدرنـــی باشــــم و هــر بار که دلتنـــــــگ میشــــوم بـه جای بغـــــض و اشــــک تنهـــا به این جملـــه اکتفــا کنـــم کــه هوای بـــد ایــن روزهــا آدم را افســــــــرده میکنـد ..! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 سبزه ها را هم گره بزنم وقتي "دروغ " باشي از هيچ كجاي زندگيم س ب ز نميشوي لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 دیر آمدی... کمی تغییر کرده ام! برای شناختنم عکسم را مچاله کن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 هدایای تو دشمنم شده اند بی وجودشان شاید می توانستم لحظه ای را بی یاد تو سر کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 دسـت تـــــو اگــــــــر بــــــــود .. دسـت مـــن در جـیـبَــم نَـبــــود .. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 چقـــدر جای تو خالی ست.... جای خالی ات را با هیچ چیز نمی توان پر کرد . حتی با گـزینه مناسب . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 سکوت کردی ؛بوسیدمت... باز سکوت کردی در آغوش کشیدمت؛ دیگر سکوت نکن...غرق می شویم... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 پینوکیو... چوبی بمان! آدمها سنگی اند دنیایشان قشنگ نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 آب در هاون کوبیدن است ... اینکه من شعر بنویسم و تو فال قهوه بگیری . وقتی ؛ آخر همه ی شعرهای من ... تــو می آیی ؛ و تــهِ همه ی فنجان های تو ...من میـــروم .... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 فـــــــــــرهنـــــــــگ لـــــــــغـتهــا نـیــــــــــــاز بــــــــه ویــــــــــــرایـــــــش دارنــــــــــد بـــــــــرای مــــــــــعنی دلـتـــــــــــنـگی احتــــــــیـاج بــه ایــنـــــــــهــمـه کـلــــــــــمه نـــــــــــیـســت, دلتنـــــــــــگی یــــــــــــعنـــی تــــــــــــــو . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 گــــآهیـ بآید آرزوهآیتـــ رآ مثلــ قآصدکــ بگذآریــ کفـــ دستـــ و بسپآریشــ بهــ دستــبآد تآ برود و سهمــ دیگرآنــ شود.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 دلــگیـــر مباش . دلت کہ گیـر باشد ، رهـــــا نمے شوی ! خـداونـد ، بنده گــاטּ ِ خود را ، با آنچہ بہ آטּ « دل » بســته اند مے آزمــاید !! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 مَـטּ فـَـرامــوش نَـکـــرده امـ ... مَــטּ از نَـهــایــتِـــــ درد بـه بـــی حـسـّــے رسـیـــده امـ . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 خدای من خداییست كه اگر سرش فریاد كشیدم به جای اینكه با مشت به دهانم بزند با انگشتان مهربانش نوازشم می كند و می گوید میدانم جز من كسی نداری !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 زیر ِ بـــــاران می ایستَم میگویَند مد است ایـن روزهـــا عشـــــق بازی زیر ِ باران با اشڪ های ابـــــر .... دلم می سوزد بَرای ابری ڪه اَز شِدت گریه بـه هق هق افتاده است و دلم برای خودم میسوزد كه از فِشار دلتنگی خیلی وَقت است نَفَسَـــــم بُریده بُریده و بَند است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 دلــتـــنـــگــی پـــــیـــچـــیــده نــــیـــســـتـــــ . . . ! یـــــکــــ دل . . . ! یـــــکـــ آســـمــــان یـــــکــــ بــــغـــض و آرزو هــــای تــــــرکـــــ خـــــورده بـــــه هــــمــــیــــن ســادگــــی ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 می خواهم شاد باشم! نه یک روز بلکه هزاران سال.. می خواهم آواز شاد بودنم چنان در شهر بپیچد که رو سیاه شوند آنان که سر غمگین کردنم شرط بسته اند! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 دلم گرفته٬خیلی دلم تنگه چقدرسخته تظاهربه شادی وشادبودن چقدرسخته تو دلت گریه باشه وچشات اشک ولی رو لبت خنده... چقدر سخته دلت بگیره ولی کسی نباشه دلداریت بده...! خدایا بسه! تمومش کن... من درحد ایوب نیستم...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 تمام تنم میلرزد... از زخمهایی که خورده ام..!! من از دست رفته ام...شکسـ ــ ـ ـته ام می فهمی؟؟ به انتهای بودنم رسیده ام اما...! اشــــــک نمیریزم پنهان شده ام پشت لبخـــندی که درد میــــکند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 برای خودت زندگـــی کن کسی که تـو را " دوست" داشته باشد ... با تـو " می مانـد " برای داشتنت " می جنگد " اما اگر دوستت نداشته باشد به هر بهانه ای می رود ...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 شعر های من تابلــــــــو اند . همه شان ... نبودن ات را تبلیغ میکنند . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 عجیب است...!! یک جای کار اشکال دارد ، نه به پدرم رفته ام ، نه به مادرم من بر باد رفته ام .... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 دلم برای بودنت تنگ میشود چه برسد بر نبودنت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 شانه هایت را نمی یابم دراین های های گریه هایم دستانت را از آن دورها به من بسپار لمسی.. نوازشی.. می خواهم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 28، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 28، 2014 برهنه ات میکنند تا بهتر شکسته شوی.... نترس گردوی کوچک ! آنچه سیاه میشود روی تو نیست، دستهای خودشان است... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.