sadegh ارسال شده در خرداد 29، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 2014 بهترین خاطرتون در زندگیتون چیست؟؟ بهترین خاطره ی من برمیگرده به امسال که رفتیم حصار یکی از شهرستانهای نزدیک مشهد که فامیلی که چند سال بود ندیده بودیم ببینیم که دخترشو دیدم و میخوایم بریم خواستگاریش معلومم نیست که جوابشون بله باشه یا نه.:111:cbc:15:cbc:heartshape2:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Haniye ارسال شده در خرداد 29، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 2014 به حق چیزای نشنیده.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :11:cbc:11:cbc:11:cbc:11:cbc:11:cbc:11:cbc:11:cbc:11:cbc:11:cbc:11:cbc:11:cbc:11:cbc:11:cbc:11:cbc:11:cbc:11:cbc:11:cbc:11:cbc:11:cbc:11:cbc:11:cbc:smilierry:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در خرداد 29، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 2014 بهترین خاطرتون در زندگیتون چیست؟؟ بهترین خاطره ی من برمیگرده به امسال که رفتیم حصار یکی از شهرستانهای نزدیک مشهد که فامیلی که چند سال بود ندیده بودیم ببینیم که دخترشو دیدم و میخوایم بریم خواستگاریش معلومم نیست که جوابشون بله باشه یا نه.:111:cbc:15:cbc:heartshape2:cbc بسلامتی صادق جان :biggrin:cbc مبارکه اگه قسمتت بود ایشالا که جواب بله ست :w70:cbcماهم یه عروسی دعوت میشیم:mashhoor: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در خرداد 29، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 2014 یکی از بهترین خاطرات من مربوط به سال 90 اسفند ماه 17 ام ساعت 10 شب :girl_in_dreams:cbc هیییی روزگار چه زود گذشت :dokhtarekhub: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ZARSA ارسال شده در خرداد 30، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 30، 2014 یکی از بهترین خاطرات من توی شهریور 92 بود رفتم پیش یکی از عزیزترین آدمای زندگیم چند ساعتی با هم بودیم خیلی خیلی خوش گشذت و آروم شدم کنارش امیدوارم بازم تکرار بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasi ارسال شده در مرداد 21، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 21، 2014 بهترین خاطرتون در زندگیتون چیست؟؟ بهترین خاطره ی من برمیگرده به امسال که رفتیم حصار یکی از شهرستانهای نزدیک مشهد که فامیلی که چند سال بود ندیده بودیم ببینیم که دخترشو دیدم و میخوایم بریم خواستگاریش معلومم نیست که جوابشون بله باشه یا نه.:111:cbc:15:cbc:heartshape2:cbc فکر کنم صادق جواب مثبت رو گرفته که کم پیداست [خنده 1] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arash90 ارسال شده در مرداد 21، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 21، 2014 بهترین خاطرتون در زندگیتون چیست؟؟ بهترین خاطره ی من برمیگرده به امسال که رفتیم حصار یکی از شهرستانهای نزدیک مشهد که فامیلی که چند سال بود ندیده بودیم ببینیم که دخترشو دیدم و میخوایم بریم خواستگاریش معلومم نیست که جوابشون بله باشه یا نه.:111:cbc:15:cbc:heartshape2:cbc صادق دادا فاتحه دخلت امده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.