Hojjat ارسال شده در خرداد 29، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 2014 گفته بودم میکشمت آخر ... امروز .... دم غروب .... وقت اذان .... دلم را با اشک آب دادم ... رو به قبله خواباندمش ... یکـــ ... دو ... سه ... تمام شد ... دیگر بهانه ات را نمی گیرد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 29، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 2014 عرق نشسته بر شیشه ها انگار پنجره شرمنده است به جای تو از بس چشم به راهت مانده ام ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 29، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 2014 کجای این دنیا ... پشت کدامین پنجره میتوان ایستاد و به تو فکر نکرد ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 29، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 2014 قوانین فیزیك را به چالش كشیده اي ! جایت خالیست ٬ ولی هوایت.. در دلم ٬ وزن سنگینی دارد ...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 29، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 2014 چقدر در ویرانه ی ِ اتاقم مشــْـق ِ رفتن کنم؟ بَس اســْـت مَرا به دست خدا نســپار! به خدا خســته از سـفرم... چشمانم هنوز گرسنه است بگذار از دیدنت سیر شود! بعد، فاصله را چاشـــنی کن ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 29، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 2014 اســمـ هـَ ـ ــر دویمـانـ را در گینــس ثَبـتـ میکُننــد ! تــو در دروغ گُفتـن رِکـ ـ ــورد زدیــ ... مَـن در بـ ـ ــاور کــردنــ .. !! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 29، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 2014 به ادمای توی فیلما که آخرش خوشبخت می شن حسودیم می شه خدا.. نمی خوای یه ذره بزنی بره جلو.. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 29، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 2014 رفتی تنها شدم ای گل پریشانم مکن / درد آشنا جانم مکن همچون بنفشه از قفس / سر در گریبانم مکن رفتی و من تنها شدم / بازیچه غمها شدم ای نازنین بهر خدا / بازی تو با جانم مکن زده ای به هم تو به دست غم / مگر آشیانم به وفای تو که به پای تو / دل و جان فشانم تو یا به پیامی یادم کن / یا به کلامی شادم کن به سکوت عالم شب / ز فغان مانده بر لب به فروغ صبح صادق / به سرشک چشم عاشق ندهم به آن کسی دل / که غم دلم ندارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 29، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 2014 گاهے اوقات شاید تنها شادے زندگے ام این است که هیچ کس نمے داند تا چه حد غمگینم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 29، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 2014 تنـها هـوایـت هـوای مـرا نـداشـت - مـرا کـه همیـشه در هوای تـو بـودم - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 29، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 2014 از آن دور دست صدای سقوط دلم را شنيدم شکست و شکست و شکست نگاه صبورم سقوط مرا ديد ديدم که در خويش لرزيد دلم گر چه سنگی است درهم شکسته ولی چشمهايم پر از حسرت سرخ آن سوی ناباوريهاست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 29، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 2014 دل دو حـرفی مـــن .... خیلی حـرف داره ... خیـلی ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 29، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 2014 کاش یکی پیدا می شد که وقتی می دید گلویت ابر دارد و چشمانت باران به جای آن که بپرسه :چته؟چی شده؟چرا؟ بغلت کنه و بگه گریه کن... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 29، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 2014 توقعي نخواهم داشت ، بخدا مي سپارمت .. تو از عشق تن عريان ميخواستي.. نه روحي که مدت ها قبل فدايت کردم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 29، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 2014 پسرکی دو خط سیاه موازی روی تخته کشید!! خط اولی به دومی گفت ما می توانیم زندگی خوبی داشته باشیم ..!! دومی قلبش تپید و لرزان گفت : بهترین زندگی!!! در همان زمان معلم بلند فریاد زد : " دو خط موازی هیچگاه به هم نمی رسند" و بچه ها هم تکرار کردند: ....دو خط موازی هیچگاه به هم نمی رسند مگر آنکه یکی از آن دو برای رسیدن به دیگری خود را بشکند !! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 29، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 2014 برای کسی که میگوید : صداش گرفته ٬ سرش سنگیه ٬ و آب ریزش بینی دارد ٬ هی نسخه نپیچید ! شاید بغضی در گلویش ترکیده باشد ... ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 29، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 2014 نهـ نمے دانے ... ـهیچکس نمے داند پشت ِاین چهره ے آرامـ در دلمـ چهـِ مےگذرد ؟! نمے دانے ، کسے نمے داند این آرامش ظاـهــــــر و این دل نـــــــا آرامـ چقدر خستهـِ امـ مےکند . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 29، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 2014 فــرقی نمـی کند که شعــر هایم را روی کاغد بنویسم یا روی ماسه های دریــا ... یا حتــی روی شیشه ی بخــار گرفته ی پنجـره ! ایــن شکوه حضور توست که به نوشته هایــم ، اعتبــار می بخشــد ..!!!.. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 29، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 2014 هروقت در آغوش من بودی چشمانت را میبستی … نمیدانم به خاطر احساس زیاد بود یا خود را در آغوش دیگری تصور میکردی … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 29، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 2014 در هَمیـــن خـــانــه ی بَغـلــی بـــاشــی یـــا قـــاره ای دیگـــر ، چـِــه فـَـرقــی مــی کُنــد وَقتــی کِنــارمـ نیستــی؟! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 29، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 2014 این شـــــــعرها را باید گذاشــت درکــــوزه و آب شـان را خــــورد وقتی هنـــوزعرضــــه ندارند تــــو را عــاشــــق کننــــد .... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 29، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 2014 هِـِي "ر ا ه" اومــَدم باهاتــ،هِــي "ه ا ر" شدي با مـَ ن . . . +اونـ ي كة با مـ ا راه نيـ ومَد،برايِ ديـگرانــ دويــد !!:| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 29، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 2014 من هنوز نفس ميكشم...... هنوز مي توانم ببينم... بشنوم.... اما دل مرده ام را هركجا كه ميروم به دوش ميكشم....... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 29، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 2014 دار بزن … خاطرات کسی که تـو را دور زده حالم خوب است … امّا گذشته ام درد میکند . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 29، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 2014 آنقدر مرا سرد کرد از خودش... از عشق... که حالا بجای دل بستن یخ بسته ام روی احساسم پا نگذارید... لیز می خورید.!. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.