Hojjat ارسال شده در خرداد 29، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 2014 گلايه مي كني گلایه میکنی که چی؟ گلایه می کنی که چی؟خوبه همیشه خواستنی با اون نگاه پر گله،فکر شکستن منی شک میکنی به بغض من ،حرفاموباورنداری می خوای کدوم خیانتو،پای نگاهم بذاری؟ هر کسی هر چی که گفت بگه،اما تو باورش نکن تلخی این دوری رو، با گلایه بدترش نکن من نه هم دست زمستون،نه پیام آور پاییز اگه قحطی بهاره،این دیگه تقصیر من نیست! دل سپردن از من اما، دل شکستن از تویک ریز اگه چشم تو می باره.این دیگه تقصیر من نیست! به من نگو که بد شدم، مثل تمومه ادما قانون دوست داشتن تو،کجا گذاشتم زیر پا اگه تو دل تنگ منی، من از تو پر غصه ترم تو اول راهی ومن دچار فصل اخرم منو تباه دل خوری،منو اسیر اشک نکن رو تن پاک لحظه هام گلایه ها تو حک نکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 29، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 2014 بهونه ی من... تو همون عشق قشنگی که شدی بهونه ی من تو همون ماه سفیدی تو بیا به خونه ی من تو چشات یه دنیا برقه مثه بارونا میمونی میباری از دله ابرها؛میچکی رو گونه ی من صورتت مثل بهاره ؛مثل گلهای بنفشه عطر یاس پیرهنه تو میپیچه تو باور من رو لبات غنچه میباره ؛مثل عشق سرخو قشنگه ای که سرخیه رو لبهات گل رز رو گونه ی من دستای نازتو دیدم مهربون مثل فرشتس دستاتو بزار تو دستام ای تموم هستیه من قلبمو بزار رو قلبت؛ داره میمیره میبینی؛؟ صدای قلبتو میخواد این دل دیوونه ی من نفسات برام سپیده ؛گرمیشون برام امیده به امید اون نفسها؛زندگی تو سینه ی من تو چراغ خونه ی من تو وجود و هستیه من تو امید بودن من تو بمون فرشته ی من بی بهونه عاشقم من عاشق بهونه ام من عشق من بهونه هامه ِتویی اون بهونه ی من لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 29، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 2014 مي خوام که با هر نفسم بگم توئي همنفسم بغض تو رو داد بزنم بگم توئي هر نفسم مي خوام که با ترانه هام قفل سکوتو بشکن تو هم صدامو بشنوي منم صداتو بشنوم مي خوام بگم تو بهترين ستاره بخت مني مي خوام بگم که خواستمت تموم دنياي منی مي خوام که هرشب واسه تو ستاره هارو بشمارم ماه و ستاره واسه چي ، هرچي تو گفتي بشمارم مي خوام که بغض سينمو درد تو درمون بکنه دردمو درمون نکنه شايد که آرومم کنه مي خوام که با برق نگات خورشيد و ويرون بکنم مي خوام که با بغض صدات درد و پريشون بکنم مي خوام بگم عزيز من صبر و قرار من توئي صبر و قرار تو منم عمر و نياز من توئي مي خوام که خواستن تو رو با گريه فرياد بزنم عشق و نياز اين دل و تو سينه فرياد بزنم مي خوام بگم دوست دارم تموم حرفام همينه بگم فقط تو رو دارم تموم حرفام همينه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 29، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 2014 حکـــــــــــــــــــــای ت من… حکایت کسی بود که عاشق دریا بود اما قایقـــــــــــــــــــــ ی نداشت… دلباخته سفر بود اما همسفـــــــــــــــــــــ ر نداشت… حکایت کسی بود که زجر کشید اما ضجـــــــــــــــــــــه نزد …زخم داشت اما ننالیــــــــــــــــــــ ـد… گریه کرد اما اشک نریخـــــــــــــــــت… حکایت من حکایت کسی بود کـــــــــــــــــــــه… پر از فریاد بود اما سکوت کرد تا همه ی صداها را بشنـــــــــــــــــــــو د… لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 29، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 2014 می گویند لیاقت نداشت نمی دانند که تو فقط دوستم نداشتی…همین!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در خرداد 29، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در خرداد 29، 2014 اگر یک روز از زندگی من باقی مانده باشد از هر جای دنیا چمدان کوچکم را میبندم راه میافتم ایستگاه به ایستگاه… مرز به مرز پیدایت میکنم ، کنارت مینشینم بهت میگم تا بی نهایت دوستت دارم… لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.