Haniye ارسال شده در تیر 4، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 4، 2014 (سلام دوستای عزیزم.ببخشید کسی این موقع شب انجمن نبود تصمیم گرفتم اینجا خداحافظی کنم.حالا دیگه واقعا رفتنی شدم. میرم اما دلم پیش همه شماست.بخدا خیلی دلم تنگ میشه براتون. اما مجبورم برم کنکور خیلی سرنوشت سازه برام من که لایق خوبی ها و محبت شماها نیستم.اما ازتون میخوام برام دعا کنید تا کنکورم رو با موفقیت بدم چون اگه قبول نشم ممکنه دیگه خانواده نزاره بیام نت.) با تمام دلبستگی هایم... باید بروم... رفتن از جایی که در هوایش نفس کشیدم... عاشق شدم... و تمام از دست داده هایم را، به دست آوردم... عاشق دلی شدم ، به نرمی و لطافت ابر ها... ابری که وقتی میگرئید و می بارید وجود تشنه ام را سیراب میکرد... دوستتون دارم خدانگهدار:154fs232528:cbccbc:budhug:cbc:poppysmileyf:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdi shamloo ارسال شده در تیر 4، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 4، 2014 khodanegahdaret hanieh khanum omidvaram k movafagh bashin لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در تیر 4، 2014 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 4، 2014 انشالله که موفق بشی . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در تیر 5، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 5، 2014 اول از هرچيزي مواظب خودت باش بعدش هم خوب درسهاتو بخون تا قبول بشي ولي گه گاهي كه وقتت آزاد بود سعي كن بياي انجمن ، تا هم بچه ها ببيننت و هم تو باهاش گپي بزني:w139:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ZARSA ارسال شده در تیر 5، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 5، 2014 دلمون برات تنگ میشه درسته باید به درسات برسی ولی سعی کن گاهی بیای پیشمون امیدوارم موفق باشی عزیزم وبه بهترین ها برسی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SaHaR ارسال شده در تیر 5، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 5، 2014 هانیه جون ایشالله موفق باشی عزیز به امید روزی که با موفقیت برگردی http://uc.niksalehi.com/images/69n18pf4ewkhh01z3fl.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 5، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 5، 2014 هانی جون عزیزم امیدوارم که با موفقیت کامل برگردی اما گاهی خیلی کم هاااااا:10:cbc پیش ما بیا و به ما هم سر بزن عزیزم:(148):cbc حسابی بخون تو میتوووووونی :ws31:cbc دوس جونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.