SaHaR ارسال شده در تیر 8، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 8، 2014 اول بگم سام یعنی چی:سام یعنی سحر ازاد ملکی:a (22):cbc داشتم میگفتم حالا واقعا تو ناراحتی که اومدی تو:begging:cbc وای یعنی من کاری کردم :heartbreaking:cbc خب حق داری دیروز اخه تولدم بود ولی قدمم خوب نبود:lol:cbc بچه واقعا ازتون معذرت میخوام:heartbreaking:cbc صبر کن از مامانم بپرس قدمم واسه اونا چه جوری بوده مامان :17 (2):cbc وقتی من دنیا اومدم واست قدم داشتم اره دخترم چرا نداشته باشی اینقدر وضع مالی بابات بهترشد بعدشم تازه مادرشوهرمم با من خوب شد بخاطر تو از بس ناز بودی:a (22):cbc حالا کی گفت من بد قدم بودم:lol:cbc من به این خوش قدمی تا حالا خودمم ندیده بودم:w330:cbc چی خیال کردی فکر کردی واقعا من قدم خوب نیستefwsdcbc بیخیال حالا بابا غصه نخور:there:cbc حالا خودم ادبت میکنم دیگه از این فکرا نکنی:baftani: خب داشتم چی میگفتم :riz513:cbc بحث عوض کنم بیخیال بابا از من نترس توکه از من میترسی من بیشتر از تو ازیه نفر میترسم:84:cbc حالا یه سوال داشتم ازت کی ازهمه خوشگلتره من من من من کی از همه عزیز تره من من من من کی میخوره لوبیا تره توتوتو حالا اشکال نداره همه چیزای خوب واسه تو. اصلا خدایش من نه خوشگلم نه ناز دارم اونا باشه واسه تو:24 (2):cbc حالا دستا بالا اره تورومیگم خیال کردی با کیم من:17:cbc افرین :cbc ولی حالا نگفتم اینقدر قرش بده خبر نداری میخوام چیکار کنم:2020:cbc دستا بالا بی حرکت:guntootsmiley2:cbc ضایع شدیا:lol:cbc :45 (2):cbc من حساب تک تکونو میرسم برید توبه کنید شاید خدا گناهاتونو ببخشهefwsdcbc حالا اینقدر گریه نکن چه جو گیر خوبی هستیا:a (9):cbc همش اینا یه شوخی بود میخواستم ببینم تو واقعا ظرفیت حرفای منو داری:ws53:cbc حالا قهر نکنی بری یه خداحافظی بدی و بریا من تو وهمه بچه های اینجارو دوست داریم:27:cbc عاشق همه تونم . دیگه دوست ندارم ناراحتی ببینم دوست دارم فقط باهم بخندیم شاد باشیم همین:spiteful:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 8، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 8، 2014 آفریییییییین :6:cbcدخی خوشگل خودمون :smiliecbcl (113): زبون داشتی و ما خبر نداشتیم:84:cbc :3 (2):cbc :nw (54):cbc:aghosh:cbc:ws31:cbc :4uboxsmiley:cbc:4uboxsmiley:cbc:4uboxsmiley:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SaHaR ارسال شده در تیر 8، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 8، 2014 آفریییییییین :6:cbcدخی خوشگل خودمون :smiliecbcl (113): زبون داشتی و ما خبر نداشتیم :nw (54):cbc:aghosh:cbc:ws31:cbc :4uboxsmiley:cbc:4uboxsmiley:cbc:4uboxsmiley:cbc تازه زبونم نیم مترش بیشتر نبود:nw (8):v67.5 هنوز هستشا :flirtysmile3:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در تیر 8، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 8، 2014 تازه زبونم نیم مترش بیشتر نبود:nw (8):v67.5 هنوز هستشا :flirtysmile3:cbc تازه ميرسي به لعيا:nw (8):v لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 8، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 8، 2014 تازه ميرسي به لعيا:nw (8):v بیچاره لعیا زبونش کجا بود :begging:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در تیر 8، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 8، 2014 بیچاره لغیا زبونش کجا بود :begging:cbc جان :smiles20286229:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SaHaR ارسال شده در تیر 8، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 8، 2014 جان :smiles20286229:cbc :weirdsmiley:cbcبیخیال حاشیه اصل موضوع رو بچسبید:(2310):cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 8، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 8، 2014 جان :smiles20286229:cbc راستگو اما بد زبان و درشتگو، زبان متولد این ماه نیشدار و پر کنایه است اما قلبش پاک و صمیمی و بی ریا ست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در تیر 8، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 8، 2014 راستگو اما بد زبان و درشتگو، زبان متولد این ماه نیشدار و پر کنایه است اما قلبش پاک و صمیمی و بی ریا ست. جان جان:smiles20286229:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 8، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 8، 2014 جان جان:smiles20286229:cbc اهل منطق و واقعیت، اینو یادم رفت :nw (54):cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 8، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 8، 2014 :weirdsmiley:cbcبیخیال حاشیه اصل موضوع رو بچسبید:(2310):cbc قشنگیش به همینه :ws53:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tj ارسال شده در تیر 8، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 8، 2014 :w330:cbc:w330:cbc:w330:cbc:w330:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در تیر 8، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 8، 2014 اهل منطق و واقعیت، اینو یادم رفت :nw (54):cbc جان جان جان:smiles20286229:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.