proshat ارسال شده در تیر 8، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 8، 2014 http://static.cloob.com//public/user_data/gen_thumb/n-14-03-19/16/350a37c907f1b43bf32568401d129df4-425 بعضی وقتا... بــــعـضــی وقــتـا آدم عــجيـبــــ دلــش ميــخـواد يــکـی بــهــش گيـــر بـــده! ازش بــپــرســه کــجـايــی؟؟کــجــا ميــری؟؟؟کــی ميـــای؟؟؟ زود بـــرو خــونــه ! رســيـدی زنـگــــ بـــزن !! هـــوا ســـرده لــبـاس گـــرم بـپـــوش... تـــا ديـــر وقــتــــ بـــيـدار نــمـــون... حـــتـی بــاهــاتــــ قـــهــر کـــنـه بــاهــاش قــهــر کــنــی...نـــازت رو بــکـشـــه! نـــصـفــه شــبـی بـهـتــــ اس ام اس بـــده ... بـــدونــی تــو بــي خــوابيــاشـــم بــه يــادتـــه... بـــايـد يـــکـــی بـــاشــه نـــگـرانـتــــ بـــاشـــه ... ! بـــايــد يـــکــی بـــاشــه بـهـتــــ بــگـــه مــواظـبــــ خـــودت بــاش... ! آدم هـــی مـــيخــواد بــه روی خـــودش نـــيــاره، هــی بـگـــه هــميــنـجـــوری خــيـلــيـــم خـــوبــه ! ولــی يـــه وقـــتــايـــی ديـــگــه نـــميـــشــه، ديـــگــه نــميــتـونـــه! بـــعـضـــی وقـــتــا آدم حـس ميــکنــه مــيخــواد يـــه حـــرفـايـی رو بـــشـنـــوه... يــــه حـــسـايــی رو تـــجــربــه کــنـــه! بـــعـضـــی وقــتــا آدم دلـش مـــيخـــواد واسـه يـکــی مـهـــم بـــاشـــه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 8، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 8، 2014 http://nightnama.ir/codes/icon/gif/5.gif بعضی وقتا مجبوری تو فضای بغضت بخندی دلت بگیره ولی دلگیری نکنی شاکی بشی ولی شکایت نکنی گریه کنی اما نذاری اشکات پیدا شن خیلی چیزارو ببینی ولی ندیدش بگیری خیلی حرفارو بشنوی ولی نشنیده بگیری خیلی هادلتو بشکنن و تو فقط سکوت کنی. . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 8، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 8، 2014 http://hardambil.ir/wp-content/uploads/2013/07/1017516_555299677860144_332091366_n.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 8، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 8، 2014 http://hardambil.ir/wp-content/uploads/2013/07/%D8%AD%D9%81%D8%B8-%D8%AD%D8%B1%D9%85%D8%AA.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در تیر 8، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 8، 2014 مـی آیــم دردهـایـم را روی ایــن صفحه ی مجـازی مینـویســم ولی هیچـوقت هیچ کس نفهمید مـن اینهـا را واقعـی "درد" میکشــم .. حال من یعنی . . . یک قدم از افسردگی آن طرف تر... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در تیر 8، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 8، 2014 بعضی وقتها:باید خیلی چیزها رودرخودت بکشی درحالیکه با واژه کشتن بیگانه ای لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در تیر 8، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 8، 2014 بعضی وقتها میشه که بگی خدایا!خیلی تنها شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در تیر 8، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 8، 2014 روی دست شب مانده ام،دیگر حتی خواب هم مرا نمیبرد... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در تیر 8، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 8، 2014 تو چه میفهمی از روزگارم...؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در تیر 8، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 8، 2014 آدم نه خودش میداند دردش چیست ونه هیچکس دیگر! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در تیر 8، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 8، 2014 خیال میکنم روی دست خدا مانده ام.... خسته اش کرده ام!!!..... خودش هم نمی داند با من چه کند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 8، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 8، 2014 بعضی وقتا... بیشتر از هر زمانی دوستدارم خودم باشم! دیگر نه حرص بدست آوردن را دارم و نه هراس از دست دادن را... هر کس مرا بخواهد بخاطر خودم بخواهد دلم هوای خودم را کرده است همین... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 8، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 8، 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در تیر 20، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 20، 2014 بعضی وقتا . . . یه نفـر باعث می شه که حس کنی چیزی که تـو رو روی زمین نگه داشته جاذبه ی زمین نیست . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در شهریور 16، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 16، 2014 تــنـهـایـی یـعـنـی عـاشـقـشـی ولـی حـق نـداری بـهـش نـزدیـک بـشـی ـــــــ چـون اون دیـگـه تـنـهـا نـیـسـت ـــــــ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
proshat ارسال شده در شهریور 16، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 16، 2014 سر کلاس ریاضی بود که استاد اومد رو تخته دو خط موازی کشید خط پایینی نگاهی به بالایی کرد و تو دلش عاشقش شد خط بالایی هم نگاهی به پایینی کرد و اونم عاشقش شد در همین هنگام بود که استاد داد زد و گفت که دو خط موازی هیچ وقت به هم نمیرسن! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.