رفتن به مطلب
کام به کام

فرهاد توحیدی: مصوبات شورای عالی سینما باید ضمانت اجرایی بیشتری داشته باشد


ALI

ارسال های توصیه شده

http://images.khabaronline.ir/images/2014/4/position50/img_2970.jpg

[h=1]فرهاد توحیدی: مصوبات شورای عالی سینما باید ضمانت اجرایی بیشتری داشته باشد[/h] عضو جدید شورای عالی سینما با طرح این پیشنهاد که لایحه تشکیل این شورا به مجلس شورای اسلامی ارائه شود، تاکید کرد تصویب شورا در مجلس موجب بالاتر رفتن ضمانت اجرایی مصوبات آن میشود.

 

به گزارش روابط عمومي مجله اينترنتي كام به كام به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین، اعضای جدید شورای عالی سینمای ایران با حکمی از سوی علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی منصوب شدند. فرهاد توحیدی، یکی از اعضای و نماینده صنف در این شورا است. او در گفتوگو با خبرآنلاین، در مورد برنامههایی که پیش روی شورای عالی سینما قرار دارد، اظهار کرد: «تا جلسات شورا برگزار نشود نمیتوان در مورد برنامههای پیش رو صحبت کرد. اما مسئله این است که سینمای ایران با مسائل و مشکلات فوقالعاده پیچیدهای روبروست که باید برای آنها چاره اندیشیده شود؛ از مشکلات سختافزاری و نرمافزاری تا مسائل حرفهای و امنیت شغلی.»

 

او ادامه داد: «فرض کنید یکی از مسائلی که شورای عالی سینما در دوره گذشته با آن روبرو بود و به راه حل موقتی رسید، معافیت مالیاتی هنرمندان بود. شورای عالی سینما راه حل موقت و مسکن برای بررسی پروندههای مالیاتی ارائه کرد، در حالی که مشکل اصلی سر جایش است و حاصل مضیق از قانون معافیت مالیاتی هنرمندان است.»

توحیدی در مورد بحث معافیت مالیاتی گفت: «این بند مربوطه باید در تفاهم با وزارت اقتصاد و دارایی تصحیح شود و یا تفسیر جدیدی نوشته شود که این قضیه مشکل آفرین نباشد. مسائل پیچیده و بغرنجی وجود دارد که شورای عالی سینما به عنوان مرجعی که میتواند مشاء اثر باشد امیدواریم توفیق پیش بردن اموری را داشته باشیم.»

رئیس هیئت مدیره خانه سینما در مورد اینکه این شورا در جایگاه تصمیمگیرنده خواهد بود یا یک شورای مشورتی اظهار کرد: «آنچه که مربوط به شوراهای عالی میشود معمولا وظیفه حل و فصل مسائل فرابخشی است. به طور کلی ممکن است مسائل در مورد سینما باشد، اما مسائلی را شامل میشود که در خارج از سینما ایجاد شده، همانند مسائلی چون تخصیص اراضی کاربری فرهنگی و تغییر آییننامهها و یا شیوهنامههای اجرایی در شهرداری و غیره.»

 

او گفت: «نمایندگان دستگاههای دیگر باید در این شورا حاضر باشند تا با هم تفاهم کنند و مسائل مربوط این حوزه که خارج از آن ایجاد میشود، حل و فصل شود. در حال حاضر نمایندگان دولت و صنف و نماینده صداوسیما و سازمان تبلیغات در شورا عضو هستند. نمایندگان بخشهای دیگر که مسکن و شهرسازی و یا اقتصاد و دارایی که مسائل مشترکی با سینما دارند در این شورا حضور ندارند که البته حضور آنان میتواند در پیش برد امور ثمربخش باشد.»

توحیدی در مورد جایگاه قانونی شورای عالی سینما گفت: «شوراهای عالی به موجب قوانین مجلس تشکیل میشود، اما شورای عالی سینما به موجب مصوبه هیئت وزیران تصویب شده و مصوبات آن در جایگاه مصوبات هیئت وزیران باید مورد قبول دیگر دستگاهها باشد. اما شاید لازم باشد برای ایجاد دامنه نفوذ بیشتر برای مصوبات شورای عالی سینما، لایحه تشکیل آن در مجلس شورای اسلامی به تصویب برسد تا شورای عالی سینما با دست بازتر و ضمانت اجرایی بیشتر مصوبات خود را ارئه دهد.»

این عضو شورای عالی سینما در مورد حضور دو نماینده از سوی صنف در این شورا گفت: «یکی از نقدهایی که در دولت دهم به شورای عالی سینما داشتیم این بود که از نمایندگان جامعه اصناف سینمایی در آن خبری نبود. در دولت یازدهم با توجه به ویژگیهای فرهنگی دولت و این نکته که آن را دولت فرهنگی میدانیم و مروج فرهنگ، خوشحال هستیم که این نقیصه را رفع کردند و نمایندگان صنف به شورا راه پیدا کردند. قطعا این ابراز خوشحالی من ارتباطی به اینکه خودم به نماینده معرفی شدهام، ندارد.»

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...