negar ارسال شده در تیر 9، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 9، 2014 http://www.takmehr.ir/wp-content/uploads/2014/04/1/329281393-takmehr_ir.jpg مواد لازم برای ۲ الی ۳ نفر : [TABLE=align: center] [TR] [TD] بلدرچین[/TD] [TD] ۵ الی ۶ عدد[/TD] [/TR] [TR] [TD] لیمو[/TD] [TD] ۱ عدد[/TD] [/TR] [TR] [TD] فلفل[/TD] [TD] ۱ عدد[/TD] [/TR] [TR] [TD] سیر[/TD] [TD] ۲ حبه[/TD] [/TR] [TR] [TD] نمک ، زردچوبه ،زعفران ، فلفل سیاه و قرمز[/TD] [TD] به میزان لازم[/TD] [/TR] [TR] [TD]پیاز رنده شده[/TD] [TD]۱ عدد[/TD] [/TR] [TR] [TD]سیب زمینی سرخ شده و پیاز و جعفری و گوجه فرنگی[/TD] [TD]برای تزیین[/TD] [/TR] [TR] [TD]روغن زیتون[/TD] [TD]۳ الی ۴ قاشق[/TD] [/TR] [/TABLE] طرز تهیه : داخل شکم بلدرچین ها را قبل از شستن خوب تمیز کنید . بعد از اینکه بلدرچین شسته و آبش گرفته شد در ظرفی گذاشته و پیاز را خیلی ریز رنده کنید .سیر را بکوبید و پوست لیمو ترش را رنده کنید و لیمو را نصف کرده آب آنرا به همراه مخلوطی از روغن زیتون و ادویه ونمک و زعفران به سطح بلدرچین بمالید و در ظرف را ببندید و بعد از یک ساعت که مزه دار شد فر را روشن کنید و روی ۳۶۰ درجه فارنهایت بگذارید کف ظرف پیرکس یا سرامیکی ویا … چرب کنید و بلدرچین را در آن بچینید و سه الی چهار قاشق آب درون ظزف بریزید با فویل روی ظرف را بپوشانید و روی پنجره وسط فر قرار دهید . بعد از یک ساعت و نیم بلدرچین را از فر خارج کنید . اگر روی بلدرچین طلایی نشده بود شعله گریل را روشن کنید و چند دقیقه صبر کنید تا طلایی شود . بلدرچین را در دیس بکشید و مقدار سس خوشمزه ای که درظرف بعد از پختن بلدرچین باقی مانده روی گوشت بدهید تا مزه دار شود و با استفاده از سبزیجات مختلف این غذا را تزیین کنید . http://www.takmehr.ir/wp-content/uploads/2014/04/1/105907089-takmehr_ir.jpg http://www.takmehr.ir/wp-content/uploads/2014/04/1/1488391386-takmehr_ir.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.