رفتن به مطلب
کام به کام

آموزش درست کردن خوراک بلدرچین در فر


negar

ارسال های توصیه شده

http://www.takmehr.ir/wp-content/uploads/2014/04/1/329281393-takmehr_ir.jpg

 

 

مواد لازم برای ۲ الی ۳ نفر :

 

[TABLE=align: center]

[TR]

[TD] بلدرچین[/TD]

[TD] ۵ الی ۶ عدد[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD] لیمو[/TD]

[TD] ۱ عدد[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD] فلفل[/TD]

[TD] ۱ عدد[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD] سیر[/TD]

[TD] ۲ حبه[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD] نمک ، زردچوبه ،زعفران ، فلفل سیاه و قرمز[/TD]

[TD] به میزان لازم[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]پیاز رنده شده[/TD]

[TD]۱ عدد[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]سیب زمینی سرخ شده و پیاز و جعفری و گوجه فرنگی[/TD]

[TD]برای تزیین[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]روغن زیتون[/TD]

[TD]۳ الی ۴ قاشق[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

 

 

 

طرز تهیه :

 

داخل شکم بلدرچین ها را قبل از شستن خوب تمیز کنید . بعد از اینکه بلدرچین شسته و آبش گرفته شد در ظرفی گذاشته و پیاز را خیلی ریز رنده کنید .سیر را بکوبید و پوست لیمو ترش را رنده کنید و لیمو را نصف کرده آب آنرا به همراه مخلوطی از روغن زیتون و ادویه ونمک و زعفران به سطح بلدرچین بمالید و در ظرف را ببندید و بعد از یک ساعت که مزه دار شد فر را روشن کنید و روی ۳۶۰ درجه فارنهایت بگذارید کف ظرف پیرکس یا سرامیکی ویا … چرب کنید و بلدرچین را در آن بچینید و سه الی چهار قاشق آب درون ظزف بریزید با فویل روی ظرف را بپوشانید و روی پنجره وسط فر قرار دهید .

 

بعد از یک ساعت و نیم بلدرچین را از فر خارج کنید . اگر روی بلدرچین طلایی نشده بود شعله گریل را روشن کنید و چند دقیقه صبر کنید تا طلایی شود .

 

بلدرچین را در دیس بکشید و مقدار سس خوشمزه ای که درظرف بعد از پختن بلدرچین باقی مانده روی گوشت بدهید تا مزه دار شود و با استفاده از سبزیجات مختلف این غذا را تزیین کنید .

 

 

http://www.takmehr.ir/wp-content/uploads/2014/04/1/105907089-takmehr_ir.jpg

 

 

 

http://www.takmehr.ir/wp-content/uploads/2014/04/1/1488391386-takmehr_ir.jpg

 

 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...