negar ارسال شده در تیر 9، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 9، 2014 [TABLE=width: 480, align: center] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: right]پیاز دارای خواصی است که با تفت دادن آن در روغن از دست می روند ولی با این وجود نمی توان آن را از غذا حذف کرد زیرا در بیشتر خورشت های ایرانی اولین کار سرخ کردن پیاز است. در واقع طمع دهی پیاز داغ به غذا و سابقه دیرینش در آشپزی ایرانی باعث بقای آن شده است. بنابراین پوست کندن و خرد کردن و سرخ کردنش در روغن، کار وقت گیری است که هر روز اشک بانوان محترم را در می آورد. برای اینکه شما هر روز مجبور به طی همه این مراحل نباشید، می توانید مقدار زیادی پیاز داغ یک جا درست کنید و آن را در فریزر نگهداری کنید بدون آنکه نگران از دست رفتن ویتامین های پیاز در اثر انجماد باشید زیرا که یک بار آنها را در اثر سرخ شدن از دست داده است. ـ قبل از پوست کندن، پیازها را در آب بریزید. هم پوست کندنش راحت تر است و هم کمتر باعث سوزش چشم می شود. ـ برای خرد کردن پیاز و سایر سبزیجات، حتماً از تخته سبزی خردکنی استفاده کنید. این کار باعث تسریع در کار شما خواهد شد. ـ برای تشخیص پیاز شیرین شست خود را کمی روی پیاز بفشارید. پیازهای نرم تر، آب دار ترند، لایه های آنها ضخامت بیشتری دارند و چشم را کمتر می سوزانند. ـ نوشیدن آب پیاز جوشیده شده برای درمان سرفه موثر است. گردآوری و تنظیم:گروه سبک زندگی پرشین پرشیا [/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2][/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ALI ارسال شده در تیر 9، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 9، 2014 خداوكيلي زورم ميشه لايك و سپاس بزنم چون پياز توشه:4:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در تیر 9، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 9، 2014 خداوكيلي زورم ميشه لايك و سپاس بزنم چون پياز توشه:4:cbc پیازشو بزن کنار لایک رو بزن:nw (54):cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SaHaR ارسال شده در تیر 9، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 9، 2014 پیازشو بزن کنار لایک رو بزن:nw (54):cbc نگار اینا که همش پیاز بود علی چیرو بزنه کنار به نظرت:lol:cbc لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
negar ارسال شده در تیر 9، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 9، 2014 نگار اینا که همش پیاز بود علی چیرو بزنه کنار به نظرت:lol:cbc پیازاشو دیگه من با اب پیاز نوشتم دیده نشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.