negar ارسال شده در تیر 9، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 9، 2014 http://s1.picofile.com/file/7787398923/small_634303505463930000.jpg مواد اولیه : شیر ماهی ۸۰۰ گرم سرکه چهار قاشق غذاخوری روغن نصف پیمانه زنجبیل تازه رندهشده دو سانتیمتر نمک و فلفل به میزان لازم زعفران دمکرده و آبلیمو از هر کدام دو قاشق غذاخوری پیاز خلال شده یک عدد استیک شیر ماهیطرز تهیه: شیر ماهی را برشزده و در موادی که شامل زعفران، سرکه، آبلیمو، زنجبیل، پیاز، فلفل، نمک و روغن است، به مدت چهار ساعت استراحت دهید. سپس در تابه چدنی آنها را کباب کنید.نکته:میتوانید این کباب ماهی را با پلو سرو کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.