رفتن به مطلب
کام به کام

خوراک کامل مطالب یا خلاصه ؟


کام به کام

ارسال های توصیه شده

  • بنیان گذار

[h=1]خوراک کامل مطالب یا خلاصه ؟[/h]

اگر عضو فیدر پراب شده باشید شاید مشاهده کرده باشید که خلاصه پستهای پراب در فیدر نمایش داده می شود و خواننده برای خواندن کامل آنها باید به سایت مراجعه کند.چند روز پیش با آقای مسعود فاطمی مدیر یک ادمین در این خصوص صحبت می کردیم و ایشان از من گلایه داشتند که چرا فیدها خلاصه است؟ برای کسی که RSSریدر خود را روی تلفن همراه تنظیم کرده است و قصد دارد پستها را هر وقت فرصت کرد بخواند اگر پستها در فیدر بصورت خلاصه تنظیم شده باشند دیگر به متن کامل پستها دسترسی نخواهند داشت.یکی از دوستان دیگر هم در پیامی خواسته بودند که متن کامل پست ها در فیدر گنجانده شود.

http://1admin.ir/wp-content/uploads/2012/05/rssmoney.jpg

آقای فاطمی برای قرار دادن متن کامل پستها در فید دلایل زیر را مطرح کردند:

۱- قرار دادن متن کامل پستها به معنای احترام به خوانندگان است.

۲- کاربر به وبلاگ یا سایت اعتماد می کند.

ولی من خودم قانع نشدم بنابراین تصمیم گرفتم در این مورد بیشتر مطالعه کنم که آیا مطالب کامل در فید بهتر است یا فید خلاصه ؟ مزایا و معایب هرکدام از آنها چیست؟در ادامه این مطلب نکاتی را که در سایر وبلاگ ها و فروم ها وجود داشت جمع آوری کرده ام و تصمیم گیری در این خصوص را به مدیر هر وبلاگ واگذار می کنم.

۱- چون فیدها نیز توسط گوگل ایندکس می شوند و شاید از خود پست هم سریعتر ایندکس شوند خطر مطالب دوبله برای سایت وجود خواهد داشت و ممکن است به همین دلیل گوگل پنگوئن از ایندکس پست اصلی خودداری کند و یا اگر ایندکس هم شده باشد باعث کاهش رنک و رتبه سایت شود.

۲- کاربرانی که از طریق ایمیل یا RSS مطالب را مطالعه می کنند مجبور خواهند شد برای خواندن مطلب کامل وارد سایت شوند و اینکار باعث افزایش ترافیک سایت خواهد شد.

۳- fanpage فیس بوک هم دارای متن کامل مطلب نیست و باعث می شود ترافیک بیشتری وارد سایت شود.

۴- خوانندگان فیدری وبلاگ می توانند خلاصه مقالات را که در چند روز ارسال شده است بصورت یکجا مشاهده کنند و در صورتیکه به مقاله ای علاقه داشته باشند روی آن کلیک کرده و متن کامل را از طریق خود سایت مطالعه کنند.

۵- قرار دادن خلاصه پستها می تواند به این معنی باشد که شما مخاطب خود را مجبور می کنید تا بر روی لینکهای شما کلیک کند و اینکار ممکن است عواقب منفی در پی داشته باشد.

۶- بعضی از وبلاگ نویسها در بحثهایی که در این مورد بر روی نت وجود داشته است اظهار نظر کرده اند که قرار دادن خلاصه پستها باعث افزایش ۲۰ درصدی ترافیک ورودی وبلاگ آنها شده است.تعداد زیادی از وبلاگ نویسها هم در این مورد مردد هستند که آیا خلاصه را قرار دهند و یا پست کامل را.

۷- بیشتر کاربران با دیدن خلاصه پست ها در فید رنجیده می شوند و از کلیک بر روی ادامه مطلب خودداری می کنند و حتی همین مساله باعث می شود عضویت خود را لغو کنند.

۸- جاکوب نیلسن در سال ۲۰۰۹ تحقیقی در مورد رفتار کاربران در خصوص RSS انجام داده است و نتیجه آن ۲۴ راهنمایی در خصوص استفاده از RSSبرای مدیران سایتها و وبلاگ نویس ها است که انشا الله در پست جداگانه ای آنها را بیان خواهم کرد.گروه آزمون نیلسن با مسیریابی چشم های کاربران و طرز استفاده آنها از RSS به این نتیجه رسیده اند که اکثر کاربران از خلاصه بودن پستها در فیدر سایت استقبال کرده اند. جاکوب همچنین در این تحقیق اشاره کرده است که کاربران فیس بوک مطالب طولانی را نپسندیده اند.

۹- جاکوب نیلسن در تحقیق خود یک نتیجه جالب هم گرفته است و آن اینکه اکثر کاربران RSS سایت از دیدن بنرهای تبلیغاتی در بین پستهای کامل فیدری متنفرند.

۱۰- بحث دیگر در این رابطه این است که آیا محتوای وبلاگ یا وب سایت شما بعنوان کسب و کار اصلی شما است و یا نوعی تبلیغ و پروموشن برای کسب و کار اصلی شما. در حالت اول کاربر و خواننده حتما باید به وبلاگ شما مراجعه کند ولی در حالت دوم می توان پست کامل را در فیدر نیز قرار داد.

۱۱- به نظر می رسد رفتار کاربران در خصوص RSS بعد از تحقیقات نیلسن تغییر یافته است و به علت زیاد شدن تعداد سایتها و کمبود وقت و نیز استفاده از اینترنت موبایل ، متن کامل مقالات در فیدر با استقبال بیشتری مواجه شده است.

۱۲- بیشتر وبلاگ نویسانی که در این زمینه در بحثها شرکت کرده اند دلیل اینکه خلاصه پست را در فید قرار داده اند نیاز به ترافیک عنوان کرده اند.

۱۳- مدیر وبلاگ می تواند متن کامل را در فیدر قرار دهد و با استفاده از گوگل ادسنس و یا بنرهای تبلیغاتی دیگر از این طریق نیز درآمد کسب کند.

۱۴- ممکن خوانندگان تعداد زیادی عضویت فیدری داشته باشند و نخواهند و یا نتوانند وارد سایت همه آنها شوند به علاوه ممکن است بعضی از سایت ها مشکل داشته باشند مثلا من الان در سایتی عضو هستم که شاید در سه ماه گذشته به روز نشده هیچ بلکه کل محتوا را هم از روی سرور سایت برداشته است ولی با این وجود من به کل مقالات قبلی ایشان بصورت کامل دسترسی دارم.

۱۵- اعضای فیدری چون برای خواندن مقالات به سایت مراجعه نمی کنند در نتیجه ممکن است مطالب قبلی را مشاهده نکنند و این پتانسیل بالقوه ای است که نمی توان از آن صرف نظر کرد.

۱۶- می توان پست کامل را در فیدر تنظیم کرد و به علاوه به کمک افزونه ای پستهای مرتبط را نیز در زیر آن پست نشان داد تا کاربران بازهم با سایت مراجعه کنند و یا می توان بین پست به سایر پستهای وبلاگ لینک داد.

۱۷- ممکن است قرار دادن پستهای کامل در فیدر باعث افزایش مشترکان فیدری شود و ترافیک از دست رفته را به طریق دیگری جبران کند.

حال شما وبلاگ نویسان محترم می توانید با مطالعه این نکات خودتان تصمیم بگیرید که آیا کل پست را در فید قرار دهید یا خلاصه پست را.

 

 

 

 

 

 

این مطلب از سایت یک ادمین به آدرس 1admin.ir برداشته شده هست

سایتی متفاوت در پهنای وب

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...