رفتن به مطلب
کام به کام

به چه دلایلی نباید وبلاگ نویسی کنید

کام به کام

ارسال های توصیه شده

• بنیان گذار

[h=1]به چه دلایلی نباید وبلاگ نویسی کنید[/h]

اگر همین امروز تصمیم گرفته اید که به وبلاگ نویسی بپردازید و می خواهید وارد این دنیای جالب شوید، بد نیست این را هم بدانید که بلاگر بودن کار چندان ساده ای هم نیست. وبلاگ نویسی مشکلات خاص خودش را دارد که شاید اگر من هم در ابتدای راه از سختی های این راه آگاه بودم هرگز شروع به نوشتن نمی کردم. البته قصد ندارم شما را از نوشتن منع کنم، قصد من در این مقاله این است که شما را با اشتباهات رایج وبلاگ نویس های نوپا آشنا کنم تا شما هم مثل بسیاری از بلاگر های دیگر همان چند ماه اول با شکست مواجه نشوید. توصیه می کنم اگر یکی از خصوصیت های زیر را دارا هستید وبلاگ نویسی را کنار بگذارید چون موفق نخواهید شد.

http://1admin.ir/wp-content/uploads/2014/01/120.jpg

[h=3]صبور نیستید[/h]اولین خصوصیت هر بلاگری صبور بودن است. موفقیت در وبلاگ نویسی یک هدف زودرس نیست و در دراز مدت حاصل می شود. نمونه های زیادی از بلاگرها را دیده ام که کار خود را آغاز می کنند و بعد از مدت کوتاهی که می بینند موفق نبوده اند، کار را رها می کنند. حتی خود من هم چند بار دچار همین مشکل شدم. وقتی شروع به وبلاگ نویسی می کنید باید همیشه این را در نظر داشته باشید که همه چیز در دنیای وبلاگ نویسی زمان می برد، از افزایش تعداد کامنت ها گرفته تا افزایش ترافیک. همه این موارد باید جزو اهداف بلند مدت شما باشند. البته زمان دقیقی برای رسیدن به این اهداف وجود ندارد و با توجه به شرایط می تواند از چند ماه تا یک یا دو سال طول بکشد، اما مهم این است که در همان ابتدا ناامید نشوید و به کار خود ادامه دهید تا به نتیجه برسید.[h=3]هدف تان پول است[/h]این مورد بسیار متداول شده است. خیلی از افرادی که قصد دارند بلاگر شوند به این خاطر است که شنیده اند که می توانند از وبلاگ نویسی به درآمد دست پیدا کنند و تنها با هدف کسب درآمد وبلاگ نویسی را آغاز می کنند. این بدترین هدف برای بلاگر شدن است و تقریبا همه کسانی که با این هدف شروع کردند در انتها با شکست رو به رو شدند. مشخصا پول یکی از مهم ترین نیاز های انسان است و این خیلی جالب و رضایت بخش است که بتوان از طریق وبلاگ نویسی به کسب درآمد پرداخت. اما باید در نظر داشت که رسیدن به مرحله درآمدزایی از طریق وبلاگ نویسی کار بسیار دشواری است که و همین سادگی ها هم نمی توان به آن دست یافت. اگر فقط به خاطر پول می خواهید بلاگر شوید توصیه من به شما این است که چنین کاری نکنید چون کم کم ناامید می شوید و وبلاگ نویسی را کنار می گذارید.[h=3]تحمل انتقاد را ندارید[/h]وقتی شما مطلبی را روی وبلاگ خود منتشر می کنید، آن مطلب در اختیار همه قرار می گیرد و هر کسی ممکن است آن را بخواند و در مورد آن نظر بدهد. در این میان افراد زیادی هستند که از مطلب شما خوششان می آید و با شما موافق هستند، اما مسلما افرادی هم هستند که اصلا با شما موافق نیستند و البته هیچ مشکلی هم ندارند که مخالفت خود را به شما نشان دهند. همیشه این احتمال وجود دارد که شما کامنت هایی دریافت کنید که حاوی نظر مخالف یا حتی توهین آمیز و سرشار از بد و بیراه باشد. شما به عنوان یک بلاگر باید این را بدانید که قرار نیست همیشه همه با شما موافق باشند. پس باید سعی کنید انتقاد پذیر باشید و کاری کنید که نظرات مخالف روی روحیه شما اثر منفی نداشته باشد.[h=3]تحمل کار سخت را ندارید[/h]بلاگر بودن کار سختی است. این را تقریبا همه وبلاگ نویس های موفق قبول دارند که بلاگر شدن اصلا ساده نیست. بلاگرهای نوپا فکر می کنند که می توانند یک وبلاگ راه بیاندازند و کمی محتوا تولید کنند و به همین راحتی به موفقیت برسند. اما در حقیقت نوشتن محتوا اولین قدم در وبلاگ نویسی است و تازه کار شما بعد تولید محتوا آغاز می شود. وقتی محتوای خود را منتشر کردید، باید آن را با دیگران به اشتراک بگذارید. باید با پاسخ دادن به همه کامنت ها، با مخاطبان خود در مورد آن محتوا ارتباط برقرار کنید. در شبکه های اجتماعی نیز باید با دیگران در مورد این محتوا بحث کنید و کاری کنید که توجه دیگران را به محتوای تان جلب کنید. اگر می خواهید به یک بلاگر موفق تبدیل شوید باید به صورت اجتماعی بسیار فعال باشید. این باعث می شود که راحت تر بتوانید برای خودتان و وبلاگ تان برند سازی کنید.

این مطلب از سایت یک ادمین به آدرس 1admin.ir برداشته شده هست

سایتی متفاوت در پهنای وب

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• اضافه کردن...