بنیان گذار کام به کام ارسال شده در تیر 10، 2014 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 10، 2014 [h=2]اگه دوست دارید بدانید بخوانید؟[/h] http://www.beytoote.com/images/stories/scientific/sci2.jpg مصرف تن ماهي و ماهي پخته خطر بروز سكته مغزي را در دوران كهنسالي كاهش ميدهد. خوردن ماهي سرخ شده يا ساندويج ماهي خطر اين عارضه را افزايش ميدهد. تاثير ماهي بر روي بيماريهاي قلبي - عروقي نيز به نوع پختن اين ماده خوراكي و مصرف آن در شيوههاي مختلف پخت بستگي دارد. بیتوته لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.