رفتن به مطلب
کام به کام

اگه دوست دارید بدانید بخوانید؟


ارسال های توصیه شده

  • بنیان گذار

[h=2]اگه دوست دارید بدانید بخوانید؟[/h]

http://www.beytoote.com/images/stories/scientific/sci2.jpg

مصرف تن ماهي و ماهي پخته خطر بروز سكته مغزي را در دوران كهنسالي كاهش ميدهد. خوردن ماهي سرخ شده يا ساندويج ماهي خطر اين عارضه را افزايش ميدهد. تاثير ماهي بر روي بيماريهاي قلبي - عروقي نيز به نوع پختن اين ماده خوراكي و مصرف آن در شيوههاي مختلف پخت بستگي دارد.

بیتوته

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...