Soaa ارسال شده در تیر 10، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 10، 2014 [h=4]http://up.sabapatogh.com/images/08030260983914261017.jpg[/h] آماده سازی : ۱۵۰ دقیقه پخت : ۲۵ دقیقه مواد لازم جهت تهیه نان رولت شکلاتی برای ۴ نفر : [TABLE=align: center] [TR] [TD]آرد سفید[/TD] [TD]۵۰۰ گرم[/TD] [/TR] [TR] [TD] شیر ولرم[/TD] [TD] ۱/۴ لیتر[/TD] [/TR] [TR] [TD] شکر[/TD] [TD] ۳ قاشق غذا خوری[/TD] [/TR] [TR] [TD]تخم مرغ[/TD] [TD] ۱ عدد[/TD] [/TR] [TR] [TD] نمک[/TD] [TD]به میزان لازم[/TD] [/TR] [TR] [TD]زرده تخم مرغ[/TD] [TD]۱ عدد[/TD] [/TR] [TR] [TD]شکلات برای داخل نان[/TD] [TD]به میزان لازم[/TD] [/TR] [TR] [TD]پودر نارگیل برای رویه نان و مقداری شیره ی مربا[/TD] [TD]به میزان لازم[/TD] [/TR] [TR] [TD]مخمر[/TD] [TD]۲۵ گرم[/TD] [/TR] [/TABLE] زرده تخم مرغ ۱ عدد برای مالیدن روی خمیر نان بعد آماده شدن طرز تهیه نان رولت شکلاتی : تمامی مواد بالا را (به غیر از شکلات و پودر نارگیل و زرده تخم مرغ) با هم مخلوط کرده و سپس در جایی گرم برای مدت دو ساعت قرار داده تا حسابی حجمش بیشتر شود. سپس خمیر را به این شکل باز کرده و با چاقو روی آنرا برشهایی صورت می دهیم. در طرف دیگر آن شکلات را قرار می دهیم شکلات را می توانیم به صورت تکه تکه شده یا رنده شده قرار داد. سپس آنرا از طرف شکلات می پیچیم و بعد آن را برای نیم ساعت به همین صورت قرار می دهیم تا حجمش بیشتر شود. بعد روی آن را با زرده مالیده و در فر قرار می دهیم و بعد از پختن و خارج کردن از فر و خنک شدن روی آن را با شیره مربا و پودر نارگیل می پوشانیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.