SaHaR ارسال شده در تیر 11، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 2014 دستورات غذایی جدید و خوشمزه با سیب زمینی http://images.seemorgh.com/iContent2/Files/13113.jpg با توجه به خواص سیب زمینی و اینکه این ماده غذایی برای حفاظت در برابر بیماریهای قلبی و عروقی و ساختن سلولهای عصبی بسیار مفید است غذاهایی حاوی این ماده را به شما توصیه میکنیم با توجه به خواص سیب زمینی واینکه این ماده غذایی برای حفاظت در برابر بیماریهای قلبی و عروقی و ساختن سلولهای عصبی بسیار مفید است غذاهایی حاوی این ماده را به شما توصیه میکنیم سوپ کلم تند مدت زمان پخت:45 دقیقه مواد لازم: پیازنازک تکه شده 1 عدد سیر خرد شده 3 حبه متوسط فلفل تند تازه 1-2 قاشق چایخوری گشنیز آسیا شده 2 قاشق چایخوری خردل خشک 1 قاشق غذاخوری آب مرغ یا سبزیجات 5 فنجان و 1 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه 2 قاشق غذا خوری سیب زمینی قرمز خردشده 2 عدد متوسط گوجه فرنگی خرد شده 1 عدد متوسط کلم پیچ یا کلم برگ خرد شده به صورت نازک 3 فنجان نمک و فلفل سیاه به میزان مقدار کافی طرز تهیه : یک قاشق غذاخوری آب مرغ را گرم کنید پیاز را روی حرارت به مدت 5 دقیقه تفت دهید سپس سیروفلفل تند را به آن اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید بعد خردل و گشنیز بریزید سپس آب مرغ باقی مانده و دیگر مواد را به جز کلم و نمک و فلفل به آن اضافه کنید حدود20 دقیقه با حرارت متوسط بجوشانید پوست گوجه ها را در آخر کلم بریزید تا 5 دقیقه بپزد با نمک و فلفل سیاه آن را طعم دار کنید. سیب زمینی ادویه ای بخارپزشده مدت زمان پخت : 17 دقیقه مواد لازم : گوجه قرمز 3 عدد متوسط آب لیمو تازه 1قاشق غذاخوری سیر له شده 1 حبه مرزنجوش خرد شده تازه 1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تازه 1 قاشق غذاخوری رزماری خردشده تازه 1قاشق چای خوری روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی طرز تهیه : در یک ظرف بخارپز مقدار آب و نمک بجوشانید سر ظرف را محکم ببندید گوجه ها را خوب بشوئید و آنها را تکه تکه کنید و در بخارپز بریزید و تا 10 دقیقه بپزید البته بستگی به سایز گوجه دارد. بقیه مواد را با هم مخلوط کرده و به آن اضافه کنید سپس مقداری چاشنی به آنها اضافه کنید . سیب زمینی پخته با سس قارچ و رزماری مدت زمان پخت : یک ساعت و نیم مواد لازم : سیب زمینی پخته 4 عدد متوسط پیاز تکه تکه شده نصف یک پیاز متوسط سیرتکه شده 4 حبه قارچ تکه شده 2 فنجان آب جوش 1 فنجان رب گوجه 1 قاشق غذاخوری سبزیجات خشک شده 1 قاشق چای خوری رزماری تازه خرد شده 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به مقدارکافی طرز تهیه : فر را روی 375 درجه روشن کنید تا گرم شود سیب زمین ها رو خوب بشوئید با چاقو روی آن چند ضربه بزنید و آنها را حدود یک ساعت بپزید قارچ را در آب جوش بخیسانید تا نرم شوند بعد خرد کنید پیازها را روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه تفت دهید و مرتب به هم بزنید سیر را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید سپس قارچها را اضافه کنید و دو دقیقه تفت دهید بعد رب گوجه آب قارچ داغ ، سبزیجات خشک و رزماری اضافه کنید و 10 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید و با نمک و فلفل آن را چاشنی دار کنید سیب زمینی های پخته را دو تکه کنید و با سس قارچ و پنیر آن را بپوشانید . پوره سیب زمینی با سیر مدت زمان پخت : 10 دقیقه مواد لازم : سیب زمینی 2 عدد روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری سیر له شده 3 حبه شیر کم چرب 3 قاشق غذاخوری نمک دریائی و فلفل به مقدار کافی طرز تهیه : ته بخار پز به اندازه 2 اینچ آب بریزید سیر را له کنیدو بگذارید 5 دقیقه بماند . سیب زمینی ها را به اندازه 2/1 اینچ همراه با پوست تکه کنید و 10 دقیقه آنها را بخارپز کیند سیب زمینی با روغن زیتون ، سیر و شیر بکوبید . در اخر نمک و فلفل بریزید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.