Hojjat ارسال شده در تیر 11، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 2014 ♥آدم باید یک " تو" داشته باشه؛که هروقت ازهمه چی خسته وناامید بود، بهش بگه: مهم اینه که توهستی! بی خیال دنیا...!♥ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 11، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 2014 می آیی ... می روی ... و فقط یک سلام ... و گاهی یک خداحافظی نه ... این انصاف نیست ... من و یک دنیا عشق .... تو و یک دنیا بی تفاوتی .... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 11، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 2014 نباشی کل این دنیا واسم قدر یه تابوته .... دنیارو بی تو نمی خوام یه لحظه دنیا بی چشمات یه دروغ محضه .... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 11، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 2014 من تمنا كردم كه تو با من باشي تو به من گفتي : هرگز هرگز!!! پاسخي سخت و درشت و مرا غصه اين هرگز كشت!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 11، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 2014 بیایید به هم دروغ نگوییم ... آدم اســـت ... بـاور می کنـــد ... دل می بنــدد .... ... .... ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 11، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 2014 نه تو می مانی و نه اندوه و نه هیچیک از مردم این آبادی... به حباب نگران لب یک رود قسم، و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت، غصه هم می گذرد، آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 11، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 2014 امروز را به باد سپردم امشب کنار پنجره بیدار مانده ام دانم که بامداد امروز ِ دیگری را با خود می آورد تا من دو باره آن را بسپارمش به باد …. http://axgig.com/images/94377083775412471585.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 11، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 2014 خدايا ، راهي نميبينم ، آينده پنهان است اما مهم نيست همين كافيست كه تو راه راميبيني و من تو را لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 11، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 2014 سیل سیال نگاه سبزت همه بنیان وجودم را ویرانه کنان می کاود من به چشمان خیال انگیزت معتادم و دراین راه تباه عاقبت هستی خود را دادم آه سرگشتگی ام در پی آن گوهر مقصود چراست ؟ در پی گمشده ی خود به کجا بشتابم ؟ مرغ آبی اینجاست در خود آن گمشده را دریابم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 11، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 2014 خدایـــــــــــــا . . . چرا تا زنده ایم روانمان را شـــــــــاد نمی کنی ؟ ! همیکنه مردیم . . . شادروانمان می کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 11، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 2014 یادته گفتی به شرافتم قسم تا آخرش هستم؟ شرافتت پیش من گرو مونده...... حالا با عشق جدید چیکار میکنی بــــــــی شــــــرف؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 11، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 2014 ڪـــــاش مـــטּ گاهـــﮯ مـــرב بـפבم میشـــב تنهایـــﮯام را به פֿـــــیاباטּ بیاפرم سیـــگارﮯ בפב ڪــــنم פ نگــــراטּ نــگاه هاﮯ مـــرבم نباشــــم ڪــــاش مــــטּ گاهـــﮯ مـــرב بـפבم میشـــב شــاבﮯ ام را…به ڪــــפچـــه ها بـریزم… باصــــבای بلنــــــב بــפֿــــنــבم פ هیـــچ ماشیــنـﮯ…براﮯ ســـوار ڪـــرבنم… ترمـــــــز نـڪـنـב… لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 11، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 2014 آلیــس ڪجایے؟؟؟ بیـا ... اینجـا عَجیـبـ تَـریـטּسَرزمـیـטּ בنُـیـاسـﭞ... مِهـربانیـَﭞ را بـﮧ حِســاب احتـیـاجَـﭞ میـگــُذارنـב عِشـقَـﭞ را پـاے سـاבگـیَـﭞ و حـَرف هــاے صاבقـانـﮧ اﭞ را بــﮧ پـاے בیـوانگیَـﭞ!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 11، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 2014 همون وقتی که ترجیح داده شد به جای تابلوی “از سرعت خود بکاهید” از “سرعت گیر” استفاده بشه ، بشر فهمیده بود که به شعورش امیدی هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 11، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 2014 لیـــاقــت مــی خواهــد بـــودن در شعــر هـــای دختــریــــ کهــــ بـــــا تمامــــ عشقــش نبـــودنـــت را اشکــــ مــی ریـــزد تعجـــب نکــــن !! در بی لیـــــاقتی تـــو شکـــی نیـــست اینجـــا دلیـــل بــودنـــت میـــان بغــــض هــــایـــم خــریتـــــ خـــودم اســـت نـــه لیـــاقــــت تــــو …! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 11، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 2014 به جرم وسوسه چه طعنه ها که نشنیدی حـــــوا پس از تو ، همه تا توانستند " آدم " شدند.... چه صادقانه حوا بودی ...!!چه ریاکارانه آدمــــیم...!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 11، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 2014 آפֿـریـטּ تـﮧ ســیـگـآرهـآیم رآ בر شیشـﮧاے פֿـوآهـم ریـפֿـت ... شـآیــב בر ســآפـلـے בور פֿـآڪـسـتــر لـפـظــﮧهـآی الهــآمـ بـَـפֿـش شـعــر בפֿـتـرے شـونــב ڪـﮧ سـآلهــآســت وآژه هـآیــش ... בر گلـــو گیــر ڪرבه ـاَنــב.. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 11، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 2014 چگونه دست دلـــ❤ــــم را بگیرم و در كنار دلتنگیــــــ✖ـــهایم قدم بزنم در این خیابان كه پر از چراغ و چشمك ماشینهاستــــــ نه آقایان ... : مسیر من با شما یكے نیستــــــ از سرعت خود نكاهید من آداب دلبـــــــ✖ــــرے را نمی دانم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 11، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 2014 آنقدر مرا سرد کرد از خودش از عشـــــ❤ـــــــق که حالآ جاے دلبستن ... یخ بســـــ✖ـــته ام آهــــــــــــــــــاے .... !!!!!!!!! روی احساسم پآ نگذارید ... لیز میخورید ... !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 11، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 2014 مـטּ یـڪ دخترمـ نگآه بـﮧ بدטּ ظریفم نڪـטּ ، اِرآده ڪنمـ ، تمآمـِ ـهویتـــِ مردــآنـہ اَتـ رـآ ، بـﮧ آتش میکشمـ . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 11، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 2014 وَقتآیے ـهَست کـ ﮧ بایَـב لَـم بـבﮮ یـ ﮧ گوشـ ﮧ.... وَ... جَریاטּ زِندِگیت رُو فَقَط مرور کُـنے بَعـ בشَم بِگے " بـ ﮧ سَلامَتےِ خُودבم کـ ﮧ اینقَـבر تَحَمُل בاشتَم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 11، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 2014 خــُـوش بــِﮧ حـآلـشــْــ خــُـوش بــِﮧ حـالِ اوِیـے ـکهـ..... ســـــالـها بـَـعد وقتے درِ آغـوشـــَــتـــ آرِامـ ـگـرفتــِهـ اسـتـــْـــ زیــرِ ـگــُـوششـ زمـزمــِـﮧ میکــُنـے ـقــَبلتــَـر از اوِهــآ... هـَمـﮧ سـوء تــَفـاهمــ بــُـودنــد!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 11، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 2014 [*=center] گــاهــے د ِلَـم مــیـخـواد یـکـے ازَم اِجـازِه بـــخـواد ؛کِـه بـیـاد تـو تَـنـهـایـیــم .... وَ مَــن اِجـازه نَـدَم ! وَ اون بــے تَـفـاوُت بـه مُـخـالِـفَــتَـم بـیــاد و آروم بَـغَـلَـم کُــنِــه و بــگـه : مَــگِـه مَـن مُــردَم کِـــه تَــنـهـــا بــمـونـــے لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 11، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 2014 گـآهــے انســآטּ בستـــ بـہ פֿـوבڪشـے مـے زنــב نـہ اینـڪــہ تـیغـ بـرבآرב و رگـشــ رآ بـزنـــב نــــہ فقط قیـــב اפـسـاسشــ رآ مـے زنــב... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 11، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 2014 خیلے سختـﮧ وقتے تـפּے هق هق گریـﮧ هات نفس ڪم میارے اوטּ وقت عشقت تـפּے آغـפּش یڪے בیگـﮧ خیلے رآحت بهش میگـﮧ " نفسم " لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.