رفتن به مطلب
کام به کام

اوليويرا: به فرکي و فولاد تبريک ميگويم

کام به کام

ارسال های توصیه شده

• بنیان گذار

[TABLE=width: 95%, align: center]

[TR]

[TD][h=1]اوليويرا: به فرکي و فولاد تبريک ميگويم[/h]

[h=2] سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي گفت:چند روز پيش جلسه اي داشتيم تا آينده ام مشخص شود. چيزي معلوم نيست. به مديرعامل گفتم مي خواهيد من بمانم يا نه و قرار شده تا بازي با الاتحاد جواب دهند.[/h][/TD]

[TD=align: left]http://cdn3.varzesh3.com/files/Picture/00946645.jpg [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE=width: 95%, align: center]

[TR]

[TD=colspan: 3]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3] توني اوليويرا در نشست خبري بعد از بازي با استقلال عنوان کرد: دعا کنيد هيچ وقت نيايم. تبريک مي گويم به فولاد که قهرمان شد. امتحان خوبي براي ما بود. به نظر من اين پيروزي براي فولاد خوب بود و لياقت داشت و به تيم و مربي تبريک مي گويم. فرکي دوست من است و به او احترام مي گذارم. تيم ما توانست بازي را امروز کنترل کند.

وي افزود: توانستيم استقلال را مهار کنيم و با سازماندهي خوبي که انجام داديم گردش توپ و پاسکاري کار خود را انجام دهيم و توانستيم به يک پيروزي شيرين برسيم.

اوليويرا تاکيد کرد: بايد به بازيکنان خودمان هم بابت اين پيروزي تبريک بگويم. ما توانستيم با اين کار دوباره پيروزي را به تماشاگران خود تقديم کنيم.

وي در مورد ليگ امسال عنوان کرد: من دو ماه و دو هفته است به ليگ ايران برگشتم و نمي توانم در مورد ليگ امسال نظر بدهم. فکر مي کنم تيم فولاد و نفت جلوتر امده اند و استقلال و پرسپوليس و تراکتور آن طور که بايد قوي نبودند. خيلي جالب است که آخر فصل 5 تيم براي قهرماني مبارزه مي کردند. به همين خاطر يک روز هيجان انگيز براي فوتبال بود. تيم فولاد و هوادارانش خوشحال بودند.

وي در مورد اينکه گفت ان شا الله من را در ورززشگاه آزادي نبينيد، گفت: ما چند روز پيش جلسه اي داشتيم تا آينده ام مشخص شود. چيزي معلوم نيست. به مديرعامل گفتم مي خواهيد من بمانم يا نه و قرار شده تا بازي با الاتحاد جواب دهند.

اوليويرا ادامه داد: گذشته از فوتبال ارتباط گرمي با هواداران تراکتورسازي دارم. هيچ وقت فراموش نمي کنم زماني که به اين تيم آمدم و بايد بدانم تراکتورسازي چه هدفي را دنبال مي کند. بايد ببينيم ليگ را مي خواهند، جام حدفي يا آسيا. بعضي وقت ها بالا مي رويم و گاهي پايين مي آييم.

سرمربي تراکتورسازي در خصوص اينکه اگر اين تيم بعد از حذفي ليگ را جدي تر مي گرفت و شايد قهرمان مي شد، اظهار داشت: نيم فصل دوم را ضعيف شروع کرديم. امروز اينجا از کورس قهرماني عقب بوديم و غير مستقيم مي جنگيديم درحالي که مي خواستيم براي قهرماني بجنگيم اما در بين راه مانديم و همان هفتم و هشتم شديم. موقعي که من آمدم بايد با نفت و فولاد و استقلال بازي مي کرديم. باز هم به بازيکنان تبريک مي گويم چون راضي بودم. صحبتي هم دارم با بازيکني که هميشه در تاريخ ايران مي ماندو 36 ساله است و هميشه جنگيده است.

وي در مورد داوري بازي گفت: با تمام احترامي که داوران در اين مدت دارم يک داور بزرگ هست که اسمش را نمي دانم و فکر مي کنم براي جام جهانيانتخاب شده است و خيلي راحت سوت مي زند. بازي را خوب کنترل مي کند و خيلي از او خوشم مي آيد. اسمش فغاني است. مثل داورهاي پرتغالي است و داور خيلي بزرگي است. چيزي که براي اتمام صحبت هايم مي خواهم بگويم تيم ملي ايران که ميخواهد به جام جهاني برود. مي رود با سه تيم بزرگ دنيا بازي کند. کار سختي دارد. با قابليت مربي ايران مي رود که خوب باشد و بايد فاصله ها کوتاه شود. بايد کاري کنند که نشان دهند فوتبال ايران چيست.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ورزش 3

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• اضافه کردن...