بنیان گذار کام به کام ارسال شده در تیر 11، 2014 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 2014 [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD][h=1]خلعتبري: بعيد ميدانم در پرسپوليس بمانم[/h] [h=2] بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با وجود اينکه قرارداد با پرسپوليس دارم اما بعيد است در اين تيم بمانم.[/h][/TD] [TD=align: left]http://cdn3.varzesh3.com/files/Picture/00945713.jpg [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] محمدرضا خلعتبري پس از نايب قهرماني پرسپوليس در جمع خبرنگاران گفت: بعيد ميدانم در پرسپوليس بمانم. شرايط سختي را در اين فصل تحمل کرديم و در نهايت نايب قهرمان شديم که خدا را شکر شرمنده هواداران نشديم. وي ادامه داد: يک فصل ديگر با پرسپوليس قرارداد دارم اما با شرايطي که هست بعيد ميدانم که در پرسپوليس بمانم زيرا پرسپوليس بايد 600 هزار دلار به عجمان بدهد که بعيد ميدانم که بتوانند چنين پولي را پرداخت کنند بنابراين به احتمال زياد من به عجمان برميگردم. [/TD] [/TR] [/TABLE] ورزش 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.