بنیان گذار کام به کام ارسال شده در تیر 11، 2014 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 2014 [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD][h=1]نصرتي: بيرونمان نکنند در تراکتور ميمانم[/h] [h=2] بازيکن تيم فوتبال تراکتورسازي اعتقاد دارد مسئولان باشگاه بعد از قهرماني اين تيم در جام حذفي اشباع شدند.[/h][/TD] [TD=align: left]http://cdn3.varzesh3.com/files/Picture/00943661.gif [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] محمد نصرتي بعد از برتري تراکتورسازي مقابل استقلال در هفته پاياني ليگ برتر گفت: استقلاليها دقايق اول خيلي به ما فشار آوردند اما رفته رفته اين فشار کمتر شد و نتوانستند موفق شوند. ما مستحق برد بوديم و خدا را شکر که سربلند شديم. وي درباره گلي که به ثمر رساند، گفت: خواست خدا بود. نصرتي درباره گلايه بازيکنان به باشگاه مبني بر عدم حمايت مسئولان اظهار داشت: موافق هستم. ما قهرمان جام حذفي شديم اما گويي مسئولان اشباع شدند و پشت تيم را خالي کردند. شما ببينيد حتي مديرعامل براي اين بازي نيامده است. وي درباره ماندنش در اين فصل و صحبتهاي انصاريفرد عنوان کرد: قبلا گفته بودم تيم ما با پشتوانه هواداران قهرمان جام حذفي شد. تماشاگران در سرماي شديد به ما دلگرمي دادند. اگر بيرونمان نکنند من خودم در تراکتور ميمانم. ورزش 3 [/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.