بنیان گذار کام به کام ارسال شده در تیر 11، 2014 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 2014 [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD][h=1]کريمي: هدف من تنها بقاي ذوبآهن بود[/h] ورزش 3 [h=2] سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن گفت: حيف بود تيمي مانند ذوب آهن با اين پيشينه خوب در ليگ برتر نباشد.[/h][/TD] [TD=align: left]http://cdn3.varzesh3.com/files/Picture/00036480.jpg [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] فيروز کريمي پس از پيروزي يک بر صفر تيمش مقابل راهآهن و بقا در ليگ برتر گفت: شرايط دشواري براي بقا در ليگ داشتيم اما به دليل دوستي ديريني که با اعضاي هيأت مديره باشگاه داشتم ريسک کرده و قبول مسئوليت کردم. به گزارش فارس، وي ادامه داد: تعطيلي ليگ اجازه داد تا به چيزي که ميخواهيم برسيم؛ در ديدار مقابل صبا هم هيبت يک بازنده را نداشتيم و ميتوانستيم برنده از زمين خارج شويم. در ديدار امروز مقابل راهآهن هم بازيکنان فشار زيادي را از نظر جسمي و رواني متحمل شدند اما خوشبختانه با سربلندي از آن بيرون آمدند. سرمربي ذوبآهن تصريح کرد: تنها تيم پايين جدول بوديم که از سه بازي پاياني دو ديدار خارج از خانه داشتيم و شرايط ما برعکس تمام رقبا بود. اين پيروزي را به مردم خوب اصفهان تقديم ميکنم چون حيف بود ذوب آهن در ليگ برتر نباشد تيمي که پيشينه بسيار خوبي دارد و از تيمهاي سازنده است و بازيکنان زيادي را به فوتبال ايران معرفي کرده است. از هيأت مديره، مديرعامل و رئيس کارخانه تشکر ميکنم که حمايتهاي خوبي از ما داشتند تنها روز اول ليگ را تمرين نکرديم و در تمام دوران تعطيلات تمرينات خود را پيگيري ميکرديم. کريمي در خصوص ادامه همکاري با ذوب آهن گفت: روز اول که با مسئولان باشگاه صحبت کردم قرارداد من تا پايان اين فصل بود حالا هم صحبتي نشده است هدف من تنها بقاي ذوب آهن در ليگ برتر بود و ادامه همکاري بستگي به نظر مسئولان باشگاه دارد. اعضاي باشگاه در اين دو ماه شرايط کاري من را ديدند و ميتوانند در اين خصوص تصميمگيري کنند. وي در خصوص شرايط فوتبال اصفهان گفت: امکانات در فوتبال اصفهان نسبت به گذشته و زماني که من کار ميکردم بهتر شده است. ذوب آهن و سپاهان هم حقشان است که در صدر اول فوتبال ايران باشد. تيمهاي کمي هستند که مديران آن سوابق ورزشي دارند اما در اصفهان مديران ورزشي هستند. کريمي در خصوص استفاده از مظاهري در هفتههاي پاياني ليگ گفت: وي در تمرينات خيلي خوب ظاهر شد و زماني که در تيم جوانان بود او را ميشناختم، اين ريسک را پذيرفتم و از اين بازيکن جوان استفاده کردم. سرمربي ذوب آهن در خصوص درگيري که با يکي از هواداران در نيمه دوم داشت، گفت: يکي از تماشاچيان لفظ بدي در خصوص يکي از بازيکنان ما به کار برد من فکر کردم با من بوده است اما از وي عذرخواهي کرد. [/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.