رفتن به مطلب
کام به کام

انصاريفرد: شعار هواداران استقلال طبيعي بود

کام به کام

ارسال های توصیه شده

• بنیان گذار

[TABLE=width: 95%, align: center]

[TR]

[TD][h=1]انصاريفرد: شعار هواداران استقلال طبيعي بود[/h] ورزش 3

[h=2] مهاجم تراکتورسازي گفت: از مسئولان تيمم گله دارم چراکه آنها نيمدرصد هم به فکر تراکتورسازي نبودند.[/h][/TD]

[TD=align: left]http://cdn3.varzesh3.com/files/Picture/00945972.jpg [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE=width: 95%, align: center]

[TR]

[TD=colspan: 3]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3] کريم انصاريفرد پس از برتري 3 بر يک تراکتورسازي مقابل استقلال گفت: ابتدا اجازه دهيد از خانوادهام تشکر کنم که در اين چند مدت خيلي اذيت شدند و اين برد مبارک آنها باشد.

وي در مورد شعارهاي هواداران استقلال تاکيد کرد: اين شعارها طبيعي بود و در مجموع مشکلي با آنها نداشتم.

انصاريفرد در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر اينکه پس از چند فصل توانست دوباره آقاي گل شود گفت: اولا چند فصل نيست و 2 فصل است و ثانيا اينکه طوري گفتيد پس از چند فصل که فکر کردم 30 سالم است.

وي افزود: توانستيم استقلال را در آزادي شکست دهيم که اين نقطه عطفي براي ما بود اما من از مسئولان تراکتورسازي گله دارم و اگر از ما حمايت ميکردند که نکردند، امروز وضعيت ما اين نبود. شرايط ما از لحاظ مالي از خيلي از تيمهايي که در اين فصل به مشکل خوردن بدتر بود.

مهاجم تراکتورسازي يادآور شد: اميدوارم مسئولان به فکر باشند و از ما حمايت کنند تا در آينده شاهد چنين اتفاقاتي در اين تيم نباشيم.

وي در واکنش به آقاي گلياش گفت: فقط ميگويم خداراشکر.

انصاري در پايان در مورد فصل آينده تاکيد کرد: شرايطم معلوم نيست اما براي تراکتورسازي آرزوي موفقيت ميکنم با اين حال يک بار ديگر از مسئولان اين تيم گلايه دارم که نيمفصل هم به فکر اين تيم نبودند.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• اضافه کردن...