بنیان گذار کام به کام ارسال شده در تیر 11، 2014 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 2014 [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD][h=1]تارتار: فولاد مستحق قهرماني بود[/h] [h=2] سرمربي تيم گسترش فولاد تبريز گفت: خوشحالم که تيم پرسپوليس توانست بعد از سالها سهميه آسيا را بگيرد.[/h][/TD] [TD=align: left]http://cdn3.varzesh3.com/files/Picture/00946869.jpg [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] مهدي تارتار در نشست خبري امروز بعد از بازي با فولاد خوزستان گفت: قهرماني را به فولاد خوزستان تبريک ميگويم. بازي جانداري بود از تکتک بازيکنانم که بازي جوانمردانهاي ارائه کردند تشکر ميکنم، اما مستحق باخت نبوديم. يک اشتباه داشتيم که منجر به برتري فولاد شد. اين شکست را به عنوان سرمربي برعهده ميگيرم. سرمربي گسترش فولاد در ادامه صحبتهاي خود با گلايه از قضاوت داور اول عنوان کرد: حرکت ايمان موسوي خطا نبود که منجر به اخراج شود، از کمک داور اول گلايه دارم، چند مورد به ضرر ما سوت زد، اميدوارم اين موضوع کارشناسي شود چرا که جاي بحث دارد. يک صحنه ديگر هم داور چهارم اعلام هند کرد که من اصلاً نديده بودم چنين اتفاقي رخ دهد، اميدوارم ما اشتباه کرده باشيم. وي با بيان اينکه تبريز استعدادهاي خوبي در فوتبال دارد اظهار داشت: هميشه از اين استان بازيکنان بزرگي معرفي شدند، امسال هم استثنا نبوديم. تارتار درباره قرارداد بازيکنانش عنوان کرد: آنهايي که قرارداد دارند نميتوانند بروند اما براي بقيه بازيکنان اگر باشگاه نياز داشته باشد سعي ميکنيم آنها را نگه داريم. سرمربي گسترش فولاد با اشاره به اينکه در اين بازي ترکيب خط دفاع را با توجه به بازيکنان فولاد چيده است، خاطرنشان کرد: با تغييرات خط دفاع سعي کرديم مقابل بازيکنان فولاد قرار بگيريم، آنها خوب کار کردند و موقعيتي به فولاد ندادند به جز اينکه گل آنها اشتباه خودمان بود. تارتار در پاسخ به اين سؤال که کدام تيم را مستحق قهرماني ميدانستيد گفت: از اول فصل تا الان فولاد مستحق قهرماني بود. فولاد تيم کم فراز و نشيبي است، اما ما امروز مستحق باخت نبوديم. پرسپوليس هم يکي از تيمهايي است که ميتوانست قهرمان شود، خوشحالم که بعد از سالها سهميه گرفتند. وي در پايان درباره حضور خودش در اين تيم گفت: صحبتهاي اوليه شده اما بايد نهايي شود. به بازيکنانم هم گفتهام شرايط تمريني خودشان را حفظ کنند. ورزش 3 [/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.