بنیان گذار کام به کام ارسال شده در تیر 11، 2014 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 11، 2014 [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD][h=1]بنگر: به جاي پول به ما چک برگشتي دادند[/h] ورزش 3 [h=2] مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به جاي پول به ما چک برگشتي دادند که بيايند و اين چکها را بگيرند.[/h][/TD] [TD=align: left]http://cdn3.varzesh3.com/files/Picture/00946590.jpg [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] محسن بنگر پس از قهرماني فولاد در ليگ برتر گفت: قهرماني مبارک فولاد باشد و ما هم با وجود مشکلاتي که داشتيم به نايب قهرماني رسيديم. ميخواستند به پرسپوليس ضربه بزنند اکنون هم نميدانم با چه کسي طرف هستم. ليگ تمام شده، قراردادم تمام است و من بازيکن آزادم اما نميدانم بايد با چه کسي حرف بزنم. به گزارش فارس، وي ادامه داد: سال ديگر مشخص نيست که اصلا پرسپوليس در مسابقات ميخواهد شرکت کند يا نه. مبالغ قراردادي هم که منتشر شد دروغ محض بود. به خدا قسم 690 ميليون تومان نگرفتم، 220 ميليون تومان بيشتر به من ندادند، 2 ماشين هم گرفتهام که در خانهام هست، بيايند و آنها را ببرند. مدافع پرسپوليس با نشان دادن چک 110 ميليوني برگشتي به خبرنگاران گفت: به جاي پول اين چکها را به ما دادند، بيايند و اين چکها را هم بگيرند. اين چک به تاريخ 26 دي 92 است که اکنون برگشت خورده و بيمحل است، وزارت ورزش کجاست که بيايد اين چکها را ببيند. وي در مورد ماندن در پرسپوليس گفت: من براي پرسپوليس شرط نميگذارم و اگر شرايط بهتر شود در پرسپوليس ميمانم. [/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.