رفتن به مطلب
کام به کام

طرز تهیه رولت گوشت


SaHaR

ارسال های توصیه شده

طرز تهیه رولت گوشت

 

رولت گوشت از جمله غذاهای مناسب برای مهمانی های رسمی است. این غذا با توجه به محتویات داخل رولت، در طعم و مزه های مختلف درست می شود. ما نیز در اینجا به دو نمونه از آن ها اشاره می كنیم.در ضمن از جمله مزایای رولت گوشت این است كه وقتی مهمانی رسمی دارید و قرار است چند نوع غذا درست كنید، می توانید این غذا را از شب قبل آماده كرده و پس از تهیه سس، آن را در روز مهمانی روی رولت بریزید. سپس در فر یا مایكروفر گرم كرده و سرو كنید.مواد لازم برای تهیه رولت:

http://www.irannaz.com/user_files/image/8/92.jpg

 

گوشت چرخ كرده (مخلوط گوساله و گوسفند) نیم كیلوگرمپیاز متوسط یك عددسیر 2 حبهفلفل سیاه درسته 4 تا 5 دانهنمك یك قاشق چای خوریپودرسوخاری به مقدار لازمرب گوجه فرنگی یك قاشق غذاخوری

مواد مورد نیاز برای داخل رولت:

 

روش یك:تخم مرغ 2 عددجعفری یا گشنیز خردشده 3 قاشق سوپ خورینمك و فلفل به میزان لازمروش دو:زرشك 3 قاشق سوپ خوریگردوی خردشده 2 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

 

ابتدا پیاز را پوست كنده و پس از شستن خرد كنید.سپس سیرها را نیز پوست گرفته و رنده كنید.گوشت چرخ كرده را به چند قسمت تقسیم كرده و هر یك از قسمت ها را همراه كمی پیاز و سیر داخل دستگاه خردكن یا غذاساز بریزید.این كار را آن قدر تكرار كنید كه گوشت با سیر و پیاز چرخ شود.در پایان كل گوشت را مجددا داخل دستگاه بریزید و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط كنید

.نكته اول:

 

اگر مخلوط گوشت و پیاز و سیر به دست نچسبید، یعنی آماده درست كردن رولت است، در غیر این صورت، آن قدر ورز دهید تا دیگر به دست نچسبد.

نكته دوم:

 

با توجه به این كه با این مقدار گوشت، می توانید 2 عدد رولت درست كنید، مقدار گوشت را به 2 قسمت تقسیم كنید.حالا در كف یك سینی مقداری آرد سوخاری بپاشید و نیمی از گوشت را برداشته و پس از صاف كردن در كف دست، روی سینی آغشته به پودر سوخاری پهن كنید تا به صورت گرد باز شود.توجه داشته باشید لبه های گوشت نباید ضخیم باشد و تا جایی كه امكان دارد، به طور یكنواخت با فشار آوردن روی گوشت، لبه های آن را نازك كنید.سپس مواد داخل رولت را آماده كنید و سطح گوشت را با آن بپوشانید.اگر می خواهید از مخلوط تخم مرغ دار برای داخل رولت استفاده كنید، ابتدا باید تخم مرغ ها را آب پز كرده و پس از پوست كندن به صورت حلقه حلقه، خرد كنید.حالا جعفری یا گشنیز خرد شده را روی گوشت بریزید و سپس تخم مرغ ها را روی سبزی بچینید و با پاشیدن نمك و فلفل، آن را مزه دار كنید.در پایان، لبه های گوشت را از رو به رو به هم بچسبانید.برای این منظور از 2 انگشت شست و سبابه استفاده كنید و لبه ها را روی هم طوری فشار دهید تا خوب به هم بچسبند.حالا نوبت سرخ كردن رولت است. داخل تابه ای گود، مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس رولت پیچیده شده را داخل روغن بگذارید. پس از این كه یك طرف آن كمی سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.در فاصله سرخ شدن یكی از رولت ها، برای درست كردن رولت دیگر، دست به كار شوید. همان طور كه پیش از این نیز ذكر شد، شما می توانید داخل رولت را با مخلوط دیگری هم پُر كنید، بنابراین این رولت را به جای مخلوط تخم مرغی با زرشك و گردو بپیچید.برای این منظور، پس از پهن كردن گوشت روی سینی آغشته به پودر سوخاری، زرشك را شسته و با گردوی خردشده مخلوط كنید.سپس آن را روی گوشت بریزید.حالا 2 طرف گوشت را مانند روش قبل، روی هم چسبانده و آن را سرخ كنید.پس از سرخ شدن رولت ها، آن ها را داخل تابه ای بزرگ كنار هم قرار دهید.تابه كوچك دیگری نیز آماده كنید و در آن كمی روغن بریزید. سپس یك قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی را در آن تفت داده و مقداری آب نیز به آن اضافه كنید.حالا سس حاصله را روی رولت های چیده شده در تابه بزرگ بریزید و در ظرف را بگذارید و مدت یك ساعت روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا رولت ها بپزند.

http://www.parsegard.com/sites/default/files/imagecache/lightbox/content_types/food_nutrition/6098/pages_images/8.jpg

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...