رفتن به مطلب
کام به کام

پله: آرزويم حضور در بارسلونا بود

کام به کام

ارسال های توصیه شده

• بنیان گذار

[TABLE=width: 95%, align: center]

[TR]

[TD][h=1]پله: آرزويم حضور در بارسلونا بود[/h]

[h=2] ستاره سابق تيم ملي فوتبال برزيل اعتراف کرد که آرزوي پوشيدن پيراهن بارسلونا را داشت.[/h][/TD]

[TD=align: left]http://cdn3.varzesh3.com/files/Picture/00033238.jpg [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE=width: 95%, align: center]

[TR]

[TD=colspan: 3]

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 3]مرواريد سياه فوتبال برزيل يکي از بهترين بازيکنان تاريخ فوتبال جهان به شمار ميآيد با اين حال براي هيچ تيم سرشناس اروپايي به ميدان نرفت.

به نقل از ايسنا، پله در گفتوگويي که با مجله تايم داشت، اعتراف کرد که آرزوي پوشيدن پيراهن بارسلونا را داشت. او گفت: آرزويم اين بود که پيراهن بارسلونا را بر تن کنم. وقتي در سانتوس بازي مي کردم از سه تيم خوب اروپايي پيشنهاد داشتم با اين حال تصميم گرفتم برزيل را ترک نکنم. اگر قرار بود در اروپا تيمي را براي بازي کردن انتخاب کنم، اين تيم بدون شک بارسلونا بود؛ چرا که سبک بازي اين تيم شباهت زيادي با سانتوس داشت.

پله 73 ساله درباره اين سوال که آيا از ترک نکردن سانتوس پشيمان نيست، اين گونه پاسخ داد: حتي اگر الان هم زمان به عقب برگردد باز هم حاضر نخواهم شد سانتوس را ترک کنم.

پله سه بار در سالهاي 1958، 1962 و 1970 با برزيل قهرماني در جامجهاني را تجربه کرد. او به عنوان بهترين بازيکن قرن بيستم انتخاب شد؛ همچنان که چند ماه پيش هم نخستين توپ طلاي افتخاري فيفا را به دست آورد. او از سال 1956 تا 1974 براي سانتوس بازي کرد. پله در سال 1975 از سانتوس جدا شد تا براي کاسموس نيويورک بازي کند. او تا سال 1977 در اين تيم ماندني شد و بعد از آن براي هميشه از فوتبال خداحافظي کرد.

ورزش 3

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• اضافه کردن...