Hojjat ارسال شده در تیر 13، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 13، 2014 آرامشی ملیح در گوشه چشمانم.. مانند بارانی بروی شیروانی.. اما… ناودان ندارد..!! غصه هایم درون سینه ام به چاه میروند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 13، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 13، 2014 حس میکنم یه چیزی تو گلم مونده یه چیزی مثه یه بغض ..بغض نیست ها !..... یه چیزی شبیهِ اون نه میتونم قورتش بدم و نه میشکنه شاید حرفایِ نگفتست شایدم شایدم شایدم بغض باشه ... نمیدونم !... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 13، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 13، 2014 صدا میکنم " تــــــــــــو " را... این "جان"که میگویی جانم را میگیرد...! نزن این حرف ها را دل من جنبه ندارد موقعی که نیستی.... دمار از روزگارم در می آورد... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 13، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 13، 2014 هرکس روشنایی دهد عاقبتش "دار" است سقف خانه را ببین اعدام دسته جمعی چراغ ها... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 13، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 13، 2014 نـِـگـــاهـ کـُـن . . . مـــــــی بینـــــــــی . . .؟ ایــن ویــــرانــکـَــده ، آثــار بــاستانـــی نــیست . . . مـَـنـَـــــــم...........!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 13، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 13، 2014 این روزها دلم از همه بیشتر برای خودم تنگ می شود برای خودی که هنوز رویا می پروراند برای خودی که خسته است اما دوام می آورد این روزها دلم بیشتر برای دلم می سوزد برای همه خستگی هایش...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 13، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 13، 2014 اگر دنياي ما دنياي سنگ است سنگيني سنگ هم قشنگ است اگر دنياي ما دنياي درد است بدان عاشق شدن از بهر رنج است اگر عاشق شدن يا رب گناه است دل عاشق شكستن صد گناه است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 13، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 13، 2014 عشق فقط عزیزم و دوستت دارم نیست عشق اونه که تو هر شرایطی باهاش باشی,حتی اگه نفهمه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 13، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 13، 2014 هـمـیـشـﮧ سـعـے ڪـטּ اونـقـב ڪـامـل بـاشـے ڪـﮧ بـزرگـتـریـטּ تـنـبـیـہـت واسـﮧ בیـگـراטּ گـرفـتـטּ خـوבت از اونـا بـاشـﮧ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 13، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 13، 2014 از سکــ♥ـوتــم بتـــرس ...! وقتــی که ساکـ♥ــت می شوم ... لابـد همــه ی درد دل هایــم را بــرده ام پیش خــ♥ــدا ... بیشتر که گوش دهــی .. از همــه ی سکوتـ♥ــم .. از همــه ی بودنــم .. یک "آه" می شنـــوی ... و باید بترســی .. از "آه" مظـلـــومـی که فریــــاد رسـی جز خــ♥ــدا ندارد ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 13، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 13، 2014 بـــــــــــــی منطــق ترین عضو بـد نـــــــم چشمهـــــــــایم اند مــــی بیننـــــد ڪـه دیــــگر دوستـــــم نـداری امــــا هنـــوز تشنــه دیدنت هستند . . . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 13، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 13، 2014 کمـــــی دورتــر بـایست … لطفـــــــــا ً !! من دیــوانه تــر از آنــم … کــه بی هــوا ، در آغـوشت نگیــرم … ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 13، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 13، 2014 جنگل جانم را به آتش میکشانى با چشمهایت … وقتى که چشمانت را مى بندى و باز بر من خیره میشوى خاکستر میشود تمام دلواپسى هایم … لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 13، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 13، 2014 گاهی وقت ها هست که،دوست دارم خدا بیایَد کنارمدستم ُبگیره و ُ بگهاین آدم ها اذیتِت میکنن...بیا بریم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 13، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 13، 2014 نترساینجـــا تاریک نیستاینجـــا جاییست رویایی مخصوص تواینجاپشیمان نمیشویبدون ترس در آن قدم بُگذارفقط کمی ترک دارداینجـــا قلب من است ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 13، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 13، 2014 دیشب از دلتنگیت بغضی گلویم را شکست … گربه ای شد بر فراز آرزوهایم نشست … من نگاهت را کشیدم روی تاریخ غزل … تا بماند یادی از روزی که بر قلبم نشست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 13، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 13، 2014 باورم شد پاک بودن ذلت است … عاشقی سوزاندن حیثیت است … باورم شد دوستی ها لحظه ای است … بی وفایی قسمتی از زندگی است … عاشقی چیزی برای هدیه نیست … طرح دریا و غروب و گریه نیست … عاشقی یک کلبه ویرانه نیست … صحبت از شمع و گل و پروانه نیست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 13، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 13، 2014 هر چه مي نويسم بـاز گـمان مي کنم يک چيزي از قلم افتاده است اما بـاور کن شعر بهانه است من واژه ها را به نام تو زده ام سندش هم اينجاست ، درون صـنـدوقـچـه دلم . تو خودت خوب مي داني که اگر نبودي ، براي نوشتن يک جمله کوتاه هم دچار سرگيجه مي شدم ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 13، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 13، 2014 با تمــام مداد رنگی های دنيــا... به هر زبانی که بدانی يا ندانی... خالی از هر تشبيه و استعاره و ايهام... تنهــا يک جمله برايت خواهم نوشت... دوسـتــــت دارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 13، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 13، 2014 اگر دریای دل آبیست، تویی فانوس زیبایش آگر آئینه یک دنیاست، تویی مفهوم و معنایش تو یعنی دسته ای گل را از آن سوی افق چیدن تو یعنی پاکی باران، تو یعنی لذت دیدن تو یعنی یک شقایق را به یک پروانه بخشیدن تو یعنی یک کبوتر را ز تنهایی رها کردن تو یعنی روح باران را متین و ساده بوسیدن و یا در پاسخ یک لطف به روی غنچه خندیدن اگر یک آسمان دل را به قصد عشق بر دارم میان عشق و زیبایی تو را من دوست می دارم! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 13، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 13، 2014 انقدر دلم می خواد یکی بهم بگه : قدر این روزا رو بدون بعد منم محکم بزنم پس کلشو بگم: دقیقا کدوم روزا؟؟هان؟؟؟؟ کدوم روزا؟؟؟؟ زود باش با دست نشون بده بگووووووووووووووووو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 13، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 13، 2014 میروی و من پشت سرت آب نمیریزم... وقتی هوای رفتن داری!دریا را هم به پایت بریزم برنمیگردی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 13، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 13، 2014 آدمی که بی صدا قهر میکند می خواهد که بماند که دوباره بخواهد که دوباره خواسته شود وگرنه رفتن را که بلد است لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 13، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 13، 2014 نگاه کن... می بینی؟! این ویرانکده آثار باستانی نیست... ................. منم...! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hojjat ارسال شده در تیر 13، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 13، 2014 کاش! کمی از دیوانگی من سهم تو بود... تا این قد منطقت را به رخم نمی کشیدی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.