SaHaR ارسال شده در تیر 18، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در تیر 18، 2014 چگونه کیک هویج درست کنیم http://phow.ir/wp-content/uploads/2013/09/Carrot-Cake-200x200.jpgکیک هویج دارای خواص زیادی است و برای هر مناسبتی می توان آن را درست کرد و از آن لذت برد. در بعضی از دستورالعملهای پخت آن، آجیل و آناناس هم به مواد آن اضافه می کنند که خیلی لازم نیست. کیک هویج یک کیک بسیار خوشمزه با یک لایه خامه ای فوق العاده است. اگر یک بار آن را بپزید، احتمالاً بخشی از برنامه ماهانه تان خواهد شد! چگونه زیر را بخوانید تا یک روش پخت کامل کیک هویج را یاد بگیرید. چگونه ۱ مواد لازم برای کیک[TABLE] [TR] [TD=bgcolor: #FDEEE7, align: right]آرد الک شده[/TD] [TD=bgcolor: #FDEEE7, align: right]۱۸۰ گرم[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FDEEE7, align: right]شکر[/TD] [TD=bgcolor: #FDEEE7, align: right]۳۵۰ گرم[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FDEEE7, align: right]بکینگ پودر[/TD] [TD=bgcolor: #FDEEE7, align: right]۱ قاشق چایخوری[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FDEEE7, align: right]پودر دارچین[/TD] [TD=bgcolor: #FDEEE7, align: right]۱ قاشق چایخوری[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FDEEE7, align: right]تخم مرغ[/TD] [TD=bgcolor: #FDEEE7, align: right]۳ عدد[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FDEEE7, align: right]هویج خام رنده شده[/TD] [TD=bgcolor: #FDEEE7, align: right]۲۲۰ گرم[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FDEEE7, align: right]نمک[/TD] [TD=bgcolor: #FDEEE7, align: right]۱/۴ قاشق چای خوری[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FDEEE7, align: right]روغن مایع (آفتابگردان)[/TD] [TD=bgcolor: #FDEEE7, align: right]۳۰۰ میلی لیتر[/TD] [/TR] [/TABLE] مواد لازم برای خامه کیک[TABLE] [TR] [TD=bgcolor: #FDEEE7, align: right]پنیر خامه ای[/TD] [TD=bgcolor: #FDEEE7, align: right]۱۸۰ گرم[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FDEEE7, align: right]کره آب شده[/TD] [TD=bgcolor: #FDEEE7, align: right]۱۸۰ گرم[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FDEEE7, align: right]شکر[/TD] [TD=bgcolor: #FDEEE7, align: right]۲۲۰ گرم[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FDEEE7, align: right]وانیل[/TD] [TD=bgcolor: #FDEEE7, align: right]۱/۲ قاشق چای خوری[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FDEEE7, align: right]رنده پوست پرتقال[/TD] [TD=bgcolor: #FDEEE7, align: right]مقداری[/TD] [/TR] [/TABLE] ۲ http://phow.ir/wp-content/uploads/2013/09/Carrot-Cake-2-150x150.jpg 3.فر را با ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتی گراد) از قبل گرم کنید. http://phow.ir/wp-content/uploads/2013/09/Carrot-Cake-3-150x150.jpg 4.مواد خشک یعنی آرد و شکر و بکینگ پودر و نمک و دارچین را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. http://phow.ir/wp-content/uploads/2013/09/Carrot-Cake-4-150x150.jpg 5.در یک کاسه دیگر بقیه مواد یعنی تخم مرغ، روغن، وانیل را خوب با هم مخلوط کنید تا زمانی که مخلوط کاملاً یکدست شود http://phow.ir/wp-content/uploads/2013/09/Carrot-Cake-5-150x150.jpg 6.مخلوط تخم مرغ را روی مخلوط خشک بریزید و با هم مخلوط کنید. http://phow.ir/wp-content/uploads/2013/09/Carrot-Cake-6-150x150.jpg 7.هویج رنده شده را به آن ها اضافه کنید و مواد را هم بزنید. مراقب باشید که خیلی خمیری و سفت نشود، یعنی وقتی آن را می کشید خیلی چسبنده نباشد و کش نیاید، چون در این صورت کیک تان هم سفت خواهد شد. http://phow.ir/wp-content/uploads/2013/09/Carrot-Cake-7-150x150.jpg 8.از یک برس شیرینی استفاده کنید و کره آب شده را به کف و کناره های قالبتان به اندازه کافی بمالید، طوری که یک لایه نازک از کره همه جای ظرف را بپوشاند. http://phow.ir/wp-content/uploads/2013/09/Carrot-Cake-8-150x150.jpg 9.مواد مخلوط شده کیک را درون قالب بریزید. مطمئن شوید که موادتان در همه جای ظرف به طور مساوی پخش شده باشد. http://phow.ir/wp-content/uploads/2013/09/Carrot-Cake-9-150x150.jpg 10.قالب را در وسط فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه بپزد. http://phow.ir/wp-content/uploads/2013/09/Carrot-Cake-10-150x150.jpg 11.از آزمون خلال دندان استفاده کنید؛ بعد از حدود ۳۵ دقیقه یک خلال دندان (چنگال یا هر وسیله نوک تیز دیگر) را در کیکتان فرو ببرید، اگر وقتی آن را بیرون می آورید خشک باشد کیکتان آماده است. اما اگر مواد کیک به خلال دندان چسبیده باشد، هنوز نپخته است و به زمان بیشتری احتیاج دارد. http://phow.ir/wp-content/uploads/2013/09/Carrot-Cake-11-150x150.jpg 12.وقتی کیک در حال پختن است، خامه را درست کنید. هم می توانید از همزن برقی استفاده کنید و هم با دست آن را هم بزنید. شکر، پنیر خامه ای و کره آب شده را مخلوط کنید سپس اسانس پرتقال را به این مواد اضافه کنید. این مواد را خوب با هم ترکیب کنید تا زمانی که کاملاً یکدست شود. http://phow.ir/wp-content/uploads/2013/09/Carrot-Cake-12-150x150.jpg 13.کیک را در یک ظرف قرار دهید. برای اینکار می توانید از یک بشقاب بزرگ استفاده کنید. http://phow.ir/wp-content/uploads/2013/09/Carrot-Cake-13-150x150.jpg 14.وقتی کیک سرد شد، با استفاده از یک کاردک پهن مخصوص خامه را روی آن بمالید و آن را صاف کنید، سپس اجازه دهید خامه شروع به سفت شدن کند. http://phow.ir/wp-content/uploads/2013/09/Carrot-Cake-14-150x150.jpg کیک را سرو کنید و لذت ببرید!نکات و هشدارها برای شیرین شدن کیک می توانید به مواد آن قبل از پخت تکه های آناناس اضافه کنید. همچنین می توانید قبل از خامه یک لایه پودر شکر روی کیک بریزید، سپس در حالی که کیک هنوز گرم است آن را درون یخچال قرار دهید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.