رفتن به مطلب
کام به کام

طرز تهیه بورانی بادمجان


negar

ارسال های توصیه شده

ابتدا بادمجان را کبابی و با نوک چاقو در چند نقطه آن سوراخ ایجاد کنید. سپس آن را روی حرارت بگذارید تا به حالتی برسد که کاملا نرم شده

مواد لازم برای تهیه بورانی بادمجان یک نفر

بادمجان ……………………یک عدد کوچک

سیر ……………………. ۲ عدد

آبلیمو ………………. یک سوم قاشق چایخوری

روغن زیتون …………..یک قاشق چایخوری

ماست چکیده ………………. یک چهارم پیمانه

پودر نعناع ………………….. به مقدار دلخواه

طرز تهیه بادنجان بورانی

ابتدا بادمجان را کبابی و با نوک چاقو در چند نقطه آن سوراخ ایجاد کنید. سپس آن را روی حرارت بگذارید تا به حالتی برسد که کاملا نرم شده و عصاره آن بیرون بزند. آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود. وقتی به حدی رسید که توانستید آن را با دست بگیرید، پوست آن را بکنید و از ساقه جدا کنید.

بادمجان را درون مخلوطکن بگذارید ولی عصاره آن را اضافه نکنید. آن را خوب مخلوط کنید تا کاملا یکنواخت شود. میتوانید این کار را با چنگال نیز انجام دهید.

حالا سیر را بکوبید تا کاملا خرد شود. آن را به همراه ماست و نعناع داخل مخلوطکن ریخته و هم بزنید. سپس آن را بچشید و ادویه را اندازه کنید. ابتدا مواد ما کمی شل است ولی اگر مدتی کنار بگذارید، خود را میگیرد. سپس آن را داخل ظرف دلخواه خود بریزید، تزئین کرده و سرو کنید. از این غذا به عنوان دسر و میان وعده نیز میتوانید استفاده کنید.

نکات تغذیهای: علاوه بر ویتامینها و مواد مغذی موجود در بادمجان، میتوان موادی به نام فیتونوترینت در آن یافت که اثر آنتیاکسیدانی دارد. مصرف بادمجان برای افراد دیابتی توصیه شده است که علت آن فیبر بالا و کربوهیدراتهای پایین موجود در آن است. علاوه بر آن بادمجان، جذب گلوکز را کنترل میکند و باعث کاهش فشار خون نیز میشود.

پتاسیم موجود در بادمجان موجب تعادل الکترولیتهای بدن و از آن طریق به حفظ تعادل آب کمک میکند. همچنین فشار خون را تنظیم میکند. از مواد دیگر موجود در بادمجان میتوان به فولات، منیزیم، نیاسین، مس، منگنز و ویتامین b وa اشاره کرد.

ناسونین یک آنتیاکسیدان قوی است که در بادمجان وجود دارد و از آسیب رسیدن به غشای سلولی جلوگیری میکند، در نتیجه تصور میشود که بادمجان بتواند از دیواره سلولهای مغزی حمایت کند. ناسونین آهن را به خود جذب میکند، بنابراین در بیماریهایی که آهن بدن زیاد میشود، میتوان از آن استفاده کرد.

از آنجا که بادمجان کالری کمی دارد (۳۳ کالری در هر ۱۰۰ گرم) به عنوان غذای مناسبی برای افرادی که رژیم لاغری دارند، استفاده میشود.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

×
×
  • اضافه کردن...