HaMi ارسال شده در مهر 8، 2014 اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 8، 2014 Acronis True Iage نرم افزاری است که جهت گرفتن نسخه پشتیبان ( بک آپ Backup ) از اطلاعات به کار می رود و این قابلیت را دارد که از تمام یا بخشی از اطلاعات شما، یک کپی کامل و بی عیب و نقص تهیه کند تا با ذخیره آن در محل دیگر، در مواقع لزوم بتوانید از آن استفاده کنید.از مزایا و کاربرد های این نرم افزار این است که همان طور که می تواند از اطلاعات شما نسخه پشتیبان تهیه کند، می تواند از ویندوز کامپیوتر شما هم یک نسخه پشتبیان تهیه کند تا در مواقعی که ویندوز کامپیوترتان خراب می شود و نیاز به تعویض دارد، به جای اینکه بخواهید ساعت ها وقت صرف نصب مجدد ویندوز کنید و ... تنها در چند دقیقه، نسخه پشتیبان ویندوز را بازگردانی کنید و کار خود را راحت کنید. از مزایای این کار این است که: در وقت بسیار زیاد صفحه جویی می کند در هزینه ها صرفه جویی می کند. ویندوز را به همراه تمام نرم افزارهای آن بازیابی می کند و نیازی به نصب مجدد برنامه ها هم ندارید. برای مشاهده انلاین و دانلود فیلم اموزشی بر روی لینک زیر کلیک کنید همچنین میتوانید برنامه مرد نیاز رو از اینجا دانلود کنید مشاهده انلاین و دانلود فیلم *راهنمای دانلود* اگر بر روی لینک دانلود کلیک کردید و به جای دانلود فیلم در پنجره جدید پخش شد روی فیلم راست کلیک کنید و فیلم را دخیره کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در مهر 8، 2014 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 8، 2014 لینک دانلود مستقیم فیلم را می تونی قرار بدی حامد ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HaMi ارسال شده در مهر 8، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 8، 2014 لینک مستقیم تو صفحه بعدی هست بخاطر این تو صفحه بعدی گذاشتم که بیننده اول چند ثانیه فیلم رو ببینه بعد اگه دوست داشت دانلود کنه بعدشم سایت حامی بیست فقط یه اپلود سنتر قرار نیست تبلیغ بشه یا بازدید کننده سایت زیاد بشه. چشم اگه مشکلی هسست من لینک نمایش فیلم رو پاک میکنم و لینک مستقیم میزارم؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
بنیان گذار کام به کام ارسال شده در مهر 8، 2014 بنیان گذار اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 8، 2014 لینک مستقیم تو صفحه بعدی هست بخاطر این تو صفحه بعدی گذاشتم که بیننده اول چند ثانیه فیلم رو ببینه بعد اگه دوست داشت دانلود کنه بعدشم سایت حامی بیست فقط یه اپلود سنتر قرار نیست تبلیغ بشه یا بازدید کننده سایت زیاد بشه. چشم اگه مشکلی هسست من لینک نمایش فیلم رو پاک میکنم و لینک مستقیم میزارم؟؟ من میگم یک لینکی که میگذارید برای دانلود اگر غیر از سرور های سایت خودمان هست لینکی باشه که همیشگی باشه و اینکه لینک مستقیم دانلود باشه ان لینک هم اگر انگونه شما میگی خوب هست . ضرری نداره دوست من [چشمک] تشکر از شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HaMi ارسال شده در مهر 9، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 9، 2014 اها من لینک رو انتقال میدم به سرور خودم حامی 20 دات یوگیک دات ای ار هاست خودمه و همیشه ار فایل هام بک اپ میگیرم خیالت از جانب لینک هایی که از دامنه حامی بیست داد یوگیگ دات ای ار هست راحت باشه لینک ها همیشگی هست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
HaMi ارسال شده در مهر 9، 2014 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در مهر 9، 2014 من فایل ها رو انقال میدم به هاست خودم . بعد لینک هارو عوض میکنم ممنون که گفتی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.