رفتن به مطلب
کام به کام

گرفتن نسخه پشتیبان و بازیابی ویندوز به وسیله برنامه Acronis True Image +فیلم

HaMi

ارسال های توصیه شده

Acronis True Iage نرم افزاری است که جهت گرفتن نسخه پشتیبان ( بک آپ Backup ) از اطلاعات به کار می رود و این قابلیت را دارد که از تمام یا بخشی از اطلاعات شما، یک کپی کامل و بی عیب و نقص تهیه کند تا با ذخیره آن در محل دیگر، در مواقع لزوم بتوانید از آن استفاده کنید.از مزایا و کاربرد های این نرم افزار این است که همان طور که می تواند از اطلاعات شما نسخه پشتیبان تهیه کند، می تواند از ویندوز کامپیوتر شما هم یک نسخه پشتبیان تهیه کند تا در مواقعی که ویندوز کامپیوترتان خراب می شود و نیاز به تعویض دارد، به جای اینکه بخواهید ساعت ها وقت صرف نصب مجدد ویندوز کنید و ... تنها در چند دقیقه، نسخه پشتیبان ویندوز را بازگردانی کنید و کار خود را راحت کنید.

از مزایای این کار این است که:

در وقت بسیار زیاد صفحه جویی می کند

در هزینه ها صرفه جویی می کند.

ویندوز را به همراه تمام نرم افزارهای آن بازیابی می کند و نیازی به نصب مجدد برنامه ها هم ندارید.

برای مشاهده انلاین و دانلود فیلم اموزشی بر روی لینک زیر کلیک کنید همچنین میتوانید برنامه مرد نیاز رو از اینجا دانلود کنید

مشاهده انلاین و دانلود فیلم

*راهنمای دانلود*

اگر بر روی لینک دانلود کلیک کردید و به جای دانلود فیلم در پنجره جدید پخش شد روی فیلم راست کلیک کنید و فیلم را دخیره کنید

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لینک مستقیم تو صفحه بعدی هست بخاطر این تو صفحه بعدی گذاشتم که بیننده اول چند ثانیه فیلم رو ببینه بعد اگه دوست داشت دانلود کنه

بعدشم سایت حامی بیست فقط یه اپلود سنتر قرار نیست تبلیغ بشه یا بازدید کننده سایت زیاد بشه.

چشم اگه مشکلی هسست من لینک نمایش فیلم رو پاک میکنم و لینک مستقیم میزارم؟؟

لینک به دیدگاه

• بنیان گذار
لینک مستقیم تو صفحه بعدی هست بخاطر این تو صفحه بعدی گذاشتم که بیننده اول چند ثانیه فیلم رو ببینه بعد اگه دوست داشت دانلود کنه

بعدشم سایت حامی بیست فقط یه اپلود سنتر قرار نیست تبلیغ بشه یا بازدید کننده سایت زیاد بشه.

چشم اگه مشکلی هسست من لینک نمایش فیلم رو پاک میکنم و لینک مستقیم میزارم؟؟

من میگم یک لینکی که میگذارید برای دانلود اگر غیر از سرور های سایت خودمان هست لینکی باشه که همیشگی باشه و اینکه لینک مستقیم دانلود باشه

ان لینک هم اگر انگونه شما میگی خوب هست . ضرری نداره دوست من [چشمک]

تشکر از شما

لینک به دیدگاه

اها من لینک رو انتقال میدم به سرور خودم حامی 20 دات یوگیک دات ای ار هاست خودمه و همیشه ار فایل هام بک اپ میگیرم خیالت از جانب لینک هایی که از دامنه حامی بیست داد یوگیگ دات ای ار هست راحت باشه لینک ها همیشگی هست.

لینک به دیدگاه

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• اضافه کردن...